Öneri '' TizenTube '' Reklamsız YouTube ( Güncellendi ) v1.0.2

Aslında çok güzel,bugün denedim ve sorun göremedim.Yabancı kanallarıda Türkçe altyazıyla izledim..Merak ettiğim oydu.Ama smattube a öyle alışmışızki..Çok kolay arayüzü var.Özelleştirmelerine alışmışız...Bunu denedikçe belki alışılır ama smarttube çok ayrıcalıklı birşey,bırakamam ben…
Smarttube nin tek eksiği görsel arayüz . Video kartlarını menüleri biraz yuvarlayıp kontur atsalar süper olur, her şey fazla köşeli.

Telefonda tamam oluyor ama Google TV de bunu bulamadım

Üstad size yazılan cevabı alıntı yaparsanız , yazdığınız şey bu şekilde boşlukta sallanmaz. İnsanlar ne demek istediğinizi daha iyi anlar.

O kadar kusur da varsın olsun :) sonraki sürümlerde düzeltirler.
Hocam, Benim boxta çok iyi çalışıyor ellerine sağlık. Tek sorun kumandanın ses açıp kapama fonksiyonu çalışmıyor. Sorun box yada kumanda da değil çünkü diğer uygulamalarda böyle bir sorun yok. Bunu çözebilir miyiz acaba. Şimdiden teşekkürler..
Not: -Box, Ugoos am8 pro
-Kumanda, Ugoos remote control UR02

Son düzenleme:

Üstad bu uygulama Resmi Youtube ile aynı, 1080p gibi bir kısıtlaması yok. cihazınız neyi destekliyorsa onu oynatıyor. Smarttube de desteklemeyen video biçimlerini aktif ettiğimde 1440p60 oynatan cihaz 8K videoları oynatmıyor. 2160p60 oynatan cihaz ise 8K videoları oynatabiliyor. Yani cihazınızın buna yeteneği yoksa , Orada 50K video seçeneği çıksa bir şey farketmez.
Doğrudur haklısınız .Tv ve box 4k 2160 olmalı. Zaten 8k veya 4k verse bile sadece oradaki yazıdan ibaret olacaktır fazla test edemedim k.b.:) Desteklemesi için mutlaka 4ktv olmalı.Dolby vision veya hdr ile aynı mantık.Ama şu var tvbox için uyumlu bildiğim Smartube ve bu uygulama reklam yok ,profilinizide üyeliğinizi kulanmanız güzel,telefonda da newpipe iyi geceler.

Son düzenleme:
Sorun var..onlarca yeniden kendini indirdi forum sayfasini silerek kurtulabildim. Başka bir tarayıcı dan foruma girebiliyorum.

Sorun var..onlarca yeniden kendini indirdi forum sayfasini silerek kurtulabildim. Başka bir tarayıcı dan foruma girebiliyorum.
Dİrekt indirme verilen bağlantılarda yönlendirme sayfasında çok beklerseniz bunu yapar. Konuya özel bir sorun değildir.

ben android box için kullanıyorum, mouse kullanımı biraz kısıtlı

Selamlar

Android TV'de TizenTube​

Android TV'de TizenTube'de TizenTube

TizenTube On Android TV, Cobalt geliştirici platformuna dayalı bir uygulamadır. Orijinal YouTube Leanback arayüzünü kullanan TizenTube, reklamları ve çeşitli sponsor eklerini kaldırarak YouTube izleme deneyimini iyileştirir. Ayrıca videolar için tıklama tuzağı başlıklarını düzeltir ve videoların oynatma hızını kontrol etmenizi sağlar.

Uygulama çok dilli bir arayüze sahiptir ve ayrıca cihazda en az 7.0 Nougat yüklü bir Android sürümü gerektirir. Reklam yok. Android TV ve uzaktan kumanda için tam destek.

Android TV'de TizenTube'un Özellikleri
  • AdBlock etkinleştirildiğinde reklamların dikkatini dağıtmadan video izlemenin keyfini çıkarın
  • TizenTubе ile videoların oynatma hızını isteğinize göre ayarlayın
  • Farklı özel renkler ayarlayarak görüntüleme deneyiminizi kişiselleştirin
  • TizenTube'un açık kaynak kodu ve kaynakları yazar tarafından gönderildi
  • DeArrow'dan tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın
  • SponsorBlock seçeneğiyle sponsor eklemelerini ve kendi tanıtımınızı otomatik olarak atlayın

TizenTube istemcisinde, kısa videoları (Shorts) ana ekrandan ve öneri sayfalarından gizleyebilirsiniz. Ve resmi sürümün tüm ayarları vardır. Yazara hataları bildirebilir veya Discord veya GitHub'daki uygulamanın resmi sayfalarında bir konu oluşturarak yeni bir özellik talebinde bulunabilirsiniz.

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler. Ayrıca uzantılar, düzen ve oynatma ile ilgili birçok sorunu da düzeltir. Ve aynı zamanda sunuculara ve ara belleğe almaya yüksek hızlı erişimi korur.

Allah razi olsun kardeşim emeğine sağlık

Merhaba, ayarlarda (android) "varsayılan uygulamalar" kısmına gidip oradan çözüm arayabilirsiniz..
Eğer orada daha önce yo*tube orijinal uygulaması seçili olarak görünüyorsa onu sıfırlayarak başlayabilirsiniz..
Yo*tube de bir arama yapınca ilk video linkini atıyorum baya iyi anlatmış.

Github sayfasını verdiğiniz için sağolun. Çok başarılı.

İlk defa duyuyorum böyle bir uygulamayı, siz mi modladınız veya geliştirdiniz? Teşekkürler şimdiden.

daha önce bu uygulamayı denedim Tvbox'da bayağı kastı orijinal youtube'un 3-4 katı büyüklüğünde dosya, SmartTube denedim onda da arayüz orijinal youtube arayüzü gibi değil, umarım bu iyi çıkar.

Hocam, Benim boxta çok iyi çalışıyor ellerine sağlık. Tek sorun kumandanın ses açıp kapama fonksiyonu çalışmıyor. Sorun box yada kumanda da değil çünkü diğer uygulamalarda böyle bir sorun yok. Bunu çözebilir miyiz acaba. Şimdiden teşekkürler..
Not: -Box, Ugoos am8 pro
-Kumanda, Ugoos remote control UR02
Üstad sizin cihaz da kurulu resmi Youtube sürümü nedir , bakıp yazar mısınız.

Geri