Dizi/film/tarayıcı/mini oyunlarda kasma donma yaratmayan 4K TV BOX önerilerinize açığım

eceozturk

Üye
Konular
1
İyi günler, Samsung LS43DM702UUXUF monitörüm için tv box arayışındayım, tercihen herhangi bir kasma donma sorunu olmayan lisanslı bir ürün istiyorum.
Bütçe : 4.000₺

İyi günler, Samsung LS43DM702UUXUF monitörüm için tv box arayışındayım, tercihen herhangi bir kasma donma sorunu olmayan lisanslı bir ürün istiyorum.
Bütçe : 4.000₺
4000 çok para maxi oyun oynamıycaksan cihaz bu ne yapıcağı belli olmaz ram genelde 2000 bantlarında 2 gb oluyor işlemciler hemen hemen aynı o farketirmez hafızayı 8 yerine 16 32 tercih edebilirsin ben google arayüzlü lisanslı cihaz tercih ederim netflix şu bu 4k özellikleri olsun kullanamsak da öteki yandan havuz belli ya genelde yüklenen şeyler standar olan uzun zamandır olan şeyler de 1 sorun yaşarsan herkes yaşıyor yaşamazsan da çalışıyor atıyorum öteki yandan next aldın veya mi cihaz kaynaklı da sorun olabilir o şans işi tr de cihazlar 1 tık pahalı burdan alıyosan yinede garantili olsun mi next dreamstar filan next amazon da satılan tercih olurdu şuan alsam 9 taksit yapıyor 100 tl indirim yeni üyeysende 100 daha sanırım

mesela ben hiremco tercih etmem google arayüzü değil sanırım cihazları bide uydu alıcısı gibi
dreamstar nova da şuan tercih edilebilir
tr dışından alıcaksan ama o paraya çıkıp güzel cihazlar alabilirsin ama yüksek paralara cidden gerek yok

Thomson Streaming Box Plus 270

4000 lirayı biraz geçebilir

Hocam ben yeni hiremco X6 Pro Max aldım. Cayır cayır alet. En ucuz kendi sitesinden.

Hocam ben yeni hiremco X6 Pro Max aldım. Cayır cayır alet. En ucuz kendi sitesinden.
yani ben hiremco net olarak almam eyw 4gb ram 128gb hafıza filan falan da orj netflix 1080p kendi marketini kullan uydu alıcısını box yapmışlar resmen google arayüzü yok filan ben tercih etmem mert temizer videosu var istiyosanız bu cihazı inceleyin lisansız cihaz beni açmıyor

yani ben hiremco net olarak almam eyw 4gb ram 128gb hafıza filan falan da orj netflix 1080p kendi marketini kullan uydu alıcısını box yapmışlar resmen google arayüzü yok filan ben tercih etmem mert temizer videosu var istiyosanız bu cihazı inceleyin lisansız cihaz beni açmıyor
X6 Pro Max
Bu cihaz da uydu alıcısı var mı reis?

X6 Pro Max
Bu cihaz da uydu alıcısı var mı reis?
yok galiba tuner girşi var mı bunda ya bu hiremco görünce ben direk bunları tuner li filan diyorum lisansız google arayüzü filan olmuyan kendi marketi olan cihazlar olarak benimsedim hızımı alamayıp uydu alıcısı filan yazmışım :D :D sen aldın mı hiremco hiç?

yok galiba tuner girşi var mı bunda ya bu hiremco görünce ben direk bunları tuner li filan diyorum lisansız google arayüzü filan olmuyan kendi marketi olan cihazlar olarak benimsedim hızımı alamayıp uydu alıcısı filan yazmışım :D :D sen aldın mı hiremco hiç?
Hiremco nun beni cezb'eden şu an için bir cihazı yok. Sırf ram ve depolama yüksek diye Y4 lü cihaza 3.500 lira vermem ;)

Hiremco nun beni cezb'eden şu an için bir cihazı yok.
yani bana da saçma geliyor tabi herkesin kendi tercihi de ha ben zaten netflix de kullanmıyorum o ayrı ama yine de google arayüzlü playstore düzgün lisanslı bir cihaz isterim standart kullanıcı için 2gb ram zaten piyasanın normal rami yanına 8gb depo hani 8 aslında az mı az ama yeterli mi dip olarak bence yeterli benim şuan 5.7 nin 5 i dolu oyun yok usb takarım çok sorun olursa 7 8 uygulama filan falan yetiyor ya

Senin dediğin bu cihaz ''Hiremco Matrix Pro Max 4K 128GB Android 12 Uydu Alıcısı '' bir de 4.795 lira fiyat koymuşlar . Akıl alır gibi değil.

Senin dediğin bu cihaz ''Hiremco Matrix Pro Max 4K 128GB Android 12 Uydu Alıcısı '' bir de 4.795 lira fiyat koymuşlar . Akıl alır gibi değil.
mesela tr de cihaz alıcaksam halen mi box oluru var next sanırım şuan en mantıklısı burası için dreamstar da 3.alternatif olabilir lisans bakımından resmi satıcı kanallı oldukları için 3.5 5 hiremco filan ben vermem mesela şu thomspon alınır yurt dışından alınabiliyosa benim google streamer 4k 100 dolar olan en yeni net alırım valla en fp cihaz benim cihaz amerika cihazı 20 dolara google lisanslı :D ama şuan alırsan amerika da kurman lazım cihazı yada modem amerika konumlu filan ayarlayıp burda 1 tık uğraşman lazım ilk kurulum öyle

Kullandığım Box ları 3 yılda bir yenilerim 8GB hdd botech Wzone kullandım elektirik gidip gelmesinden arıza yapınca vaz geçemedim 32 GB olanı aldım üstelik hergün ortalama 18 saat çalışır 5G wifi özelliğinden dolayı internet yavaşlaması dışında hiç donma yaşamadım ayrıca yasal olmasına rağmen modlu programları bile kurabiliyorum ayrıca ses kalitesi çok iyi Türk-Alman teknolojisi bir cihaz.

Ekli dosyalar

• Opera Anlık Görüntü_2025-06-15_162701_www.hepsiburada.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2025-06-15_162701_www.hepsiburada.com.png
    80 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Açıkçası tüm tercihlere saygı duyuyorum. Forumu kazara kekik deposu altındaki linkten keşfetmiştim. Tüm yetenekli arkadaşlara bu başlık vasıtasıyla tekrar teşekkür etmek isterim. Yazdığınız ürünleri inceledim. Önceden bu forumu biliyor olsaydım mutlak onlardan birini tercih ederdim. Demek ki fiyat/performans olarak net daha iyi cihazlar varmış. Mevcut tecrübemizden ailecek memnunuz. Beni cezbeden düzgün bir websitesi bütün pazaryerlerinde resmi satış sayfaları olmasıydı. Artık ileri de bu cihaz eskidiğinde bu başlık net favorim olacak.

Geri