Dizi/film/tarayıcı/mini oyunlarda kasma donma yaratmayan 4K TV BOX önerilerinize açığım

eceozturk

Üye
Konular
1
İyi günler, Samsung LS43DM702UUXUF monitörüm için tv box arayışındayım, tercihen herhangi bir kasma donma sorunu olmayan lisanslı bir ürün istiyorum.
Bütçe : 4.000₺

İyi günler, Samsung LS43DM702UUXUF monitörüm için tv box arayışındayım, tercihen herhangi bir kasma donma sorunu olmayan lisanslı bir ürün istiyorum.
Bütçe : 4.000₺
4000 çok para maxi oyun oynamıycaksan cihaz bu ne yapıcağı belli olmaz ram genelde 2000 bantlarında 2 gb oluyor işlemciler hemen hemen aynı o farketirmez hafızayı 8 yerine 16 32 tercih edebilirsin ben google arayüzlü lisanslı cihaz tercih ederim netflix şu bu 4k özellikleri olsun kullanamsak da öteki yandan havuz belli ya genelde yüklenen şeyler standar olan uzun zamandır olan şeyler de 1 sorun yaşarsan herkes yaşıyor yaşamazsan da çalışıyor atıyorum öteki yandan next aldın veya mi cihaz kaynaklı da sorun olabilir o şans işi tr de cihazlar 1 tık pahalı burdan alıyosan yinede garantili olsun mi next dreamstar filan next amazon da satılan tercih olurdu şuan alsam 9 taksit yapıyor 100 tl indirim yeni üyeysende 100 daha sanırım

mesela ben hiremco tercih etmem google arayüzü değil sanırım cihazları bide uydu alıcısı gibi
dreamstar nova da şuan tercih edilebilir
tr dışından alıcaksan ama o paraya çıkıp güzel cihazlar alabilirsin ama yüksek paralara cidden gerek yok

Thomson Streaming Box Plus 270

4000 lirayı biraz geçebilir

Geri