YENİ MAC VE M3U URL LİNKLER

selam dostum verdiğin macera de limon tv super ama 15 dkka sonra donuyo yada ban yiyorum gidiyo keşke limon tv m3u olsa ama extrem değil direk kısa link sınırsız yokmu Almanya ve tr lazım Almanya'dayım orda kullanabileciğim 1 haft sonra kapanmayan link vpn kullan diyorlar nebilim açılmıyo gerçekten tüm m3uları denedim uok birtane thason.m3u vardı süperdi kapandı 😤
Dostum bu URL.ler isteğe bağlı olarak üretilmiyor, açıklamaları hiç okumamışsın keşke okusaydın bu bağlantılar İLLEGAL bunların ban yemesi kapanması normal elimizde olanların en iyilerini sizinle paylaşıyoruz. Saygılar.

Eyvallah kardeşim belkide yanlış anlttım mavler güzelde 15 dakka bakıyom donuyo anlamadım vpn hepsini kullandım nabmalıyım

Bütün paneller kontrol edilerek servis ediliyor sadece açılmıyor diye yazmışsınız. Ne açılmıyor? Basit bir kelime açılmıyor. hangi tarihte yayınlanalar açılmıyor.
hocam paylaşımların açık net paylaş geç yapmaya devam et çalışırsa kullanırlar işciymişsin gibi yazılanlara cevap bile verme forumda bu tarz 2 3 net paylaşım yapanlardan birisin kolay gelsin

hocam paylaşımların açık net paylaş geç yapmaya devam et çalışırsa kullanırlar işciymişsin gibi yazılanlara cevap bile verme forumda bu tarz 2 3 net paylaşım yapanlardan birisin kolay gelsin
Teşekkürler dostum iyi temennin için evet yavaş yavaş bu tipleri tanımaya başladık söylediğin gibi kulak ardı yapmak gerekiyor gerçek kişilere yöneleceğiz. İyi seyirler olsun.

YAPTIĞIM TÜM PAYLAŞIMLAR VE PAYLAŞTIĞIM LİNKLERİN HEPSİ ALINTIDIR.
LÜFEN NEDEN ÇALIŞMIYOR DİYE SORMAYIN. ÇALIŞMAYAN VEYA İLLEGAL OLDUGU İÇİN KAPANAN URL.LER, VPN İLE ÇALIŞAN URL.LER ÇIKABİLİYOR,
HER URL MUTLAKA AÇILIP ÇALIŞACAK DİYE BİR KURAL YOK, HER IPTV PLAYERLERİN ALT YAPISI HER URL.YE UYGUN OLMAYABİLİYOR,

İYİ SEYİRLER-SAYGILAR.

Bunun yanı nedir

Bütün paneller kontrol edilerek servis ediliyor sadece açılmıyor diye yazmışsınız. Ne açılmıyor? Basit bir kelime açılmıyor. hangi tarihte yayınlanalar açılmıyor.
Sanırım siz konuyu yanlış anlamissiniz diye düşünüyorum. Patr0n kontrol panelinde bir sorun vardı ona istinaden yazılmış bir yorum ..

Bence bunlar forumu sabote etmek için buradalar. Paylaşım yapan insanları sinirlendirip paylaşım yapmalarını önlemek için kasten yapıyorlar. Gülüp geçmek yerine adminler bunları banlasalar daha iyi olmaz mı?
Edit: Öğrenmek için bir şeyler soranları değil, her paylaşımın altına aynı cümleyi yazanları kastediyorum.

Sanırım siz konuyu yanlış anlamissiniz diye düşünüyorum. Patr0n kontrol panelinde bir sorun vardı ona istinaden yazılmış bir yorum ..
Hiç kimse ben yanlış anlattım veya ben yanlış yazdım demez. Nedense hep karşı taraf yanlış anlar, kardeşim benim sayfama mesaj olarak yazmışsın nereye ne mesaj yazdığını veya verdiği kontrol et. Saygılar.

Geri