gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Emeğine sağlık Görkem UstaKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkürler dostum iyi seyirler olsun, sağolasın-varolasın-esenkalasın.Emeğine sağlık Görkem Usta
Teşekkürler dostum iyi seyirler olsun, sağolasın-varolasın-esenkalasın.Eline Saglik Hocam
Eline Saglik UstaKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Stalker portal playerleri ile kullanabilirsiniz. Vstro, Vu, Extreme, Tivimate gibi uygulamalara mac portal yükleyebilirsiniz.Selam arkadaslar ben burda yeniyim ,Sizlerden yardim rica ediyorum. Bu MAC isi nasil oluyor ve hangi APP ile isliyor.
M3u biliyorum fakat MAC bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz.
simdiden hepinize Sükran duyarim
Genelde iptv lerin %80i Xtream cod ağırlıktadır, stalker mac ağırlıklı iptv leri burada sorarak edinebilirsin.sana anlıyacağın şekilde resim koydum.Selam arkadaslar ben burda yeniyim ,Sizlerden yardim rica ediyorum. Bu MAC isi nasil oluyor ve hangi APP ile isliyor.
Selam arkadaslar ben burda yeniyim ,Sizlerden yardim rica ediyorum. Bu MAC isi nasil oluyor ve hangi APP ile isliyor.
Sinetech drive IPTV EXTREME PLAYER APK.YI daha önceden atmıştım o uygulama çok yönlüdür (mac-m3u, xtream code) hepsini oynatır. İyi seyirler.Selam arkadaslar ben burda yeniyim ,Sizlerden yardim rica ediyorum. Bu MAC isi nasil oluyor ve hangi APP ile isliyor.
Genelde iptv lerin %80i Xtream cod ağırlıktadır, stalker mac ağırlıklı iptv leri burada sorarak edinebilirsin.sana anlıyacağın şekilde resim koydum.
Sinetech drive IPTV EXTREME PLAYER APK.YI daha önceden atmıştım o uygulama çok yönlüdür (mac-m3u, xtream code) hepsini oynatır. İyi seyirler.
Sinetech drive IPTV EXTREME PLAYER APK.YI daha önceden atmıştım o uygulama çok yönlüdür (mac-m3u, xtream code) hepsini oynatır. İyi seyirler.
görkem serif, e candan Tesekkür ederim, bu kadar cabuk cevab yazdigi icinSinetech drive IPTV EXTREME PLAYER APK.YI daha önceden atmıştım o uygulama çok yönlüdür (mac-m3u, xtream code) hepsini oynatır. İyi seyirler.
Genelde iptv lerin %80i Xtream cod ağırlıktadır, stalker mac ağırlıklı iptv leri burada sorarak edinebilirsin.sana anlıyacağın şekilde resim koydum.
mete33 ustada,da cok TesekkürlerStalker portal playerleri ile kullanabilirsiniz. Vstro, Vu, Extreme, Tivimate gibi uygulamalara mac portal yükleyebilirsiniz.
Teşekkürler dostum, iyi seyirler.Eline Saglik Usta
İşe yaradıysa ne mutlu, iyi seyirler olsun dostum.görkem serif, e candan Tesekkür ederim, bu kadar cabuk cevab yazdigi icin
Aydin59 ustada cok Tesekkürler
mete33 ustada,da cok Tesekkürler