Domates TV

Program bol reklam içeriyor onun disinda linkleri çalışan program bulmak zor içerik üreticisinin eline sağlık ...

İlk başta süperdi şimdi çalışmıyor kaçtane link ap burdan denedim hepsi kapandı yok Abi adam gibi çalışan ne m3u var ne Mac portal var yok mecbur yine para verip alcaz senelik keşke kendim anlasam beceebilsem ama olmuyo işte yinede emeğe saygı bir sürü denedim ya trt sporu çalışmaz ya takılır maclar 25 dakka sonra duruyo donuyo çok can sıkıcı

Aylardır kullandığım bir uygulama. Yapımcısı burda paylaşmamda bir sakınca görmedi. İçerik olarak yeterli. TV kanalları film dizi. Arayüz gayet kullanışlı. Kumanda desteği var.

Mobilde televizoda bu link veri getirmiyor. Uygulama olarak tvde kullanıyorum gayet memnumum. Ama televizo için link buldum diye boşuna sevinmisim.

İlk başta süperdi şimdi çalışmıyor kaçtane link ap burdan denedim hepsi kapandı yok Abi adam gibi çalışan ne m3u var ne Mac portal var yok mecbur yine para verip alcaz senelik keşke kendim anlasam beceebilsem ama olmuyo işte yinede emeğe saygı bir sürü denedim ya trt sporu çalışmaz ya takılır maclar 25 dakka sonra duruyo donuyo çok can sıkıcı
reis 2018 den beri tvbox kullaniyom next2000 uydu cihazimi sattim x96 max tv box la basladim o zamandan beri hep apk lar uzerinden tv izliyom ara ara sorunlar yasadim ama bunlar yeter artikal bi uydu cihazi denecek sorunlar olmadi ama 6 aydir kentsel dönüşüm den dolayi internette sorunlar yasaniyor cunku binalar yikildikca uzerindeki baglanti koblolarida kopmaya basladi turknet simdilik cozum uretiyor gecici olarak yoksa apk lardan yana cok sorun yasamadim apk yapmayi ogrensen bile piyasadaki linkleri kullanacaksin iki yol var ya yasal uyelik alip uyduuzeri izlicen maclari yada iptv olarak o da gene internet muhabetine dönüyorki en ufak dalgalanmada gene biraz sorun yaşican

Ha anladım sizden kaynaklı olduğunuz yerden server diyon eyvallah kardeşim tamam ilk başta dedim ya maçlar saniyesş saniyesine güzeldi süperdi.
emeğine saygı dostum eyvallah.

isme takılmaya gerek yok verdiği emek hizmet çok iyi ben beğendim herkese tavsiye ederim

Aylardır kullandığım bir uygulama. Yapımcısı burda paylaşmamda bir sakınca görmedi. İçerik olarak yeterli. TV kanalları film dizi. Arayüz gayet kullanışlı. Kumanda desteği var.

Ben bu URL den, bir "🍅" domates....koparamadım!Belki benim problemim var,ama ben "domatestv" uygulaması hiç indiremedim.Var mıdır başka bir yöntem acaba? Başka bir 🍅 linki?

Severek kullandığım bir uygulama telegramdan gördüğüm kadarıyla uygulamanın sahibi olan kişi son derece sabırlı ve nazik bir insan sorulan her soruya geri dönüş yapan biri.

bende şu an çalışıyor bayağı güzel olduğunu söyleyebilirim eksi yönleri her kanal açışta bir reklam.9 kanal değiştir 9 tane reklam izliyorsun bide film dizi bölümlerinde numunelik çok az film konulmuş.canlı kanallar olarak yine de başarılı.

Ben bu URL den, bir "🍅" domates....koparamadım!Belki benim problemim var,ama ben "domatestv" uygulaması hiç indiremedim.Var mıdır başka bir yöntem acaba? Başka bir 🍅 linki?
Şimdi yine tıkladım ve hemen indi uygulama sizde problem olabilir

bende şu an çalışıyor bayağı güzel olduğunu söyleyebilirim eksi yönleri her kanal açışta bir reklam.9 kanal değiştir 9 tane reklam izliyorsun bide film dizi bölümlerinde numunelik çok az film konulmuş.canlı kanallar olarak yine de başarılı.
Telegram kanallarına gidip isteklerinizi iletebilirsiniz uygulama içinde telegram adresi var

hangi site ile yapılmış acaba bilgisi olan var mı

Geri