IPTV Özel Kategori

Ilk Basta hayirli ugurlu olsun site güzel olmus ellerinize saglik sadece bir istegim olucakti IPTV ilgilli linkler ve listeler paylasiliyor buna extra bir Kategori forumda acabilirmisiniz ?
Daha iyi olur bunun için admine dm attım

Samsung smart tv için m3u listesi girebilecegimiz uygulama var mıdır acaba ?
Eger ücretsiz bir uygulama yerine (ss iptv gibi) ücretli alabilirseniz çok daha verimli kullanabilirsiniz. Samsung & LG tvler için aşağıdaki uygulamaları önerebilirim.

✔️hot iptv player
✔️iptv stream player (tivi player logolu)
✔️Elite player
✔️TVIP Player
✔️ibo premium
✔️ibplayer pro
✔️Vu player pro
✔️ibo player pro
✔️smartone
✔️duplecast
✔️duplex tv
✔️bay iptv
✔️elk player
✔️mkiptv
✔️duplexplay

Bende phlips smart tv var , Peki sizce ücretli olanlardan almak mantıklı mı ?

TV eğer ANDROİD değilse SSIPTV üzerinden dosyadaki sinema ve spor kanallarını oynatamaz
Ücretsiz uygulamaların en büyük sorunu maalesef bu. Bu nedenle smart tv kullanan dostlarımıza yukarıda yazmış olduğum uygulamaları önerebilirim.

Şimdi dostum Phılıps smart tv olayı biraz farkli. Phılıpsin bazı cihazlarida Android bazılarında smart kullanıyor. Eğer cihazınız Android değilse maalesef bir çok uygulamaya destek vermiyor. Bu nedenle eğer iptv kullanacaksanız size önerim uygun fiyatlı bir box almanız olacaktır.

Yemin ederim zihnimi okumuşsun sanki abi :) soracaktım ne çok soru sordu demeyin diye soramadım:):):)

Ilk Basta hayirli ugurlu olsun site güzel olmus ellerinize saglik sadece bir istegim olucakti IPTV ilgilli linkler ve listeler paylasiliyor buna extra bir Kategori forumda acabilirmisiniz ?
Arkadaşlar bu konu istediğimiz gibi konuşabileceğimiz bir konu değil, şimdilik uygulamalar kategorisi altında kalsak daha iyi olur.

Yemin ederim zihnimi okumuşsun sanki abi :) soracaktım ne çok soru sordu demeyin diye soramadım:):):)
Box ve uygulama konusunda yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden yazabilirsiniz dostum. Anladığım bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Box ve uygulama konusunda yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden yazabilirsiniz dostum. Anladığım bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Abi ben şimdi forumda tv box önerilerini okudum herkes kendi cihazını önermiş, işin ilginç yanı çoğunluğun kullanmış olduğu bir cihazda yok bunu çok kişi kullanıyor deyipte alayım 😑 Senin önerin hangisi olur ? Evde ki tv philips 55 pus 7805

Konuyu görüntüleyenler

Geri