Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

the-legend-of-ochi.jpg

The Legend Of Ochi

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 35dk | Macera, Aile, Fantastik
Yönetmen Isaiah Saxon
| Senarist Isaiah Saxon
Oyuncular: Helena Zengel, Willem Dafoe, Emily Watson

Özet

Uzak bir kuzey köyünde, Yuri adında genç bir kız, asla karanlıkta dışarı çıkmaması ve ochi olarak bilinen inzivaya çekilmiş orman yaratıklarından korkması için yetiştirilir. Bir bebek ochi sürüsü tarafından geride bırakıldığında, onu ailesiyle yeniden bir araya getirmek için hayatının macerasına atılır.

6.5/10

Fantastik film severler için ideal bir film.

Edge of the Sleep 6 bölümlük mini diziyi bitirdim.

Nine Perfect Strangers 1.Sezona başladım.

herseyin-basi-merkur.jpg

Her Şeyin Başı Merkür

13 Aralık 2024 Sinemada | 1s 45dk | Komedi, Romantik
Yönetmen Ali Balcı
| Senarist Ayşe Balıbey Tanıl
Oyuncular: Sinem Kobal, Seyit Alp Navruz, Devrim Yakut

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Her Şeyin Başı Merkür, mesleğini başarıyla yerine getirmeye çalışan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Elif, gazetecilik bölümünden dereceyle mezun olan genç bir kadındır. Ancak üniversitedeki başarısına rağmen istediği işi bir türlü bulamaz. Bir gazetenin astroloji yazarı olarak işe başlayan Elif, burçlarla bir ilgisi olmasa da mesleğini yapmaya çalışır. Hayran olduğu bir gazeteci ile aynı gazetede çalıştığını öğrendiğinde daha da motive olan Elif, bu sırada kendisini meslektaşı Fırat ile zorlu bir rekabetin içerisinde bulur. Elif hiç beklemediği maceralar yaşarken, astroloji onun rehberi olur.

6/10

Romantik komedi tarzında eh işte .

TOMBUL-MOMBUL-TAKIMI-SIRT-SIRTA.jpg

Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta

17 Mayıs 2024 Sinemada | 1s 21dk | Animasyon
Yönetmen Ricard Cussó, Tania Vincent
Orijinal adı Combat Wombat: Back 2 Back

Özet
7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta, büyük bir tehlike ile karşı karşıya olan şehrini kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan Combat Wombat'ın hikayesini konu ediyor. Kötü bir teknoloji dehası, şehri bir metaevren simülasyonuna dönüştürmekle tehdit eder. Bu durum üzerine Combat Wombat, şehri kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

5.5/10

Avustralya yapımı animasyon , çocuklar için bile eh..

Nine Perfect Strangers 1.Sezonu bitirdim , 2.sezona başladım.

Kübra 2.sezona başladım.

kara-dul-maje.jpg

Kara Dul Maje

A Widow's Game

Dublaj & Altyazı / 2025 İspanya / 122 Dak / . 30 Mayıs 2025

IMDb Puanı
6.8 690 Oy

Yönetmen
Carlos Sedes

Oyuncular
Carmen Machi, Ivana Baquero, Joel Sánchez, Pepe Ocio, Tristán Ulloa

Konusu:

Evliliği tercih edip gösterişli hayattan uzaklaşan Maje, sakin bir yaşam sürerken kocası Valencia’da ölü bulunur. Başlangıçta bir trajedi gibi görünen bu olay, kısa sürede onun aleyhine gelişen karanlık bir dava haline gelir. Peki, tutkularından vazgeçen bir kadının geçmişi gerçekten arkasında mı kalmıştır?

5/10

Vasat bir film , beğenmedim.

NAKAVT.jpg

Nakavt

6 Haziran 2025 | 1s 30dk | Aksiyon, Dram, Gerilim
Yönetmen Antoine Blossier
| Senarist Antoine Blossier
Oyuncular: Ciryl Gane, Alice Belaïdi, Faued Nabba
Orijinal adı K.O.

Özet

Bastien, üç yıl önce bir MMA dövüşünde rakibi Enzo'yu yanlışlıkla öldürdüğünden beri inzivaya çekilmiş bir hayat yaşamaktadır. Enzo'nun dul eşi onu bulur ve ondan yardım ister. Bastien, Marsilya'nın kuzeyinde kaybolan genç oğlu Leo'yu kurtarmak için onun tek umududur. Bastien onu aramaya çıkar. Yolda, Marsilya'nın yeni suç patronlarını devirmek için her şeyi yapmaya hazır genç bir polis memuru olan Kenza'yla tanışır.

6.5/10

Baştan sona temposu düşmeyen Fransız aksiyon filmi , süresi kısa da olsa fena değildi.

1749470577735

efsane adam Anthony Hopkins izlemenizi Tavsiye ederim

1749470843281

Dün gece izledim, yine çok basit ve saçma mantık hataları ve 2 kişinin 200 kişiyi neredeyse tek yara almadan öldürdükleri abartılı aksiyon sahneleri yüzünden puanı gözümde çok düştü. Yine de akıcı ve sıkılmadan izleniyor.

Puanım 5.5 / 10

Kübra 2.sezonuda bitirdim fena değildi

The Gentleman 1.sezona başladım

the-instigators.jpg

The Instigators

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 41dk | Aksiyon, Komedi, Dedektif, Gerilim
Yönetmen Doug Liman
| Senarist Chuck Maclean, Casey Affleck
Oyuncular: Matt Damon, Hong Chau, Jack Harlow

Özet

Rory ve Cobby kendilerini istemeden de olsa riskli bir girişimin ortağı olarak bulurlar. Rory velayet sorunlarıyla boğuşan bir baba, Cobby ise hayatını yeniden toparlamaya çalışan eski bir mahkumdur. Birlikte, yolsuzluk yapan belediye başkanının zimmete geçirilen fonlarını çalmaya karar verirler. Ancak soygun ters gittiğinde, ikili kendilerini sadece polis tarafından değil aynı zamanda geri kalmış bürokratlar ve intikamcı suç patronları tarafından takip edilen bir kaos kasırgasının içinde bulurlar. Durum giderek daha karmaşık hale gelirken, Rory'nin terapisti onları şehirdeki kaçışlarına katılmaya ikna eder. Birlikte farklılıklarının üstesinden gelmeli ve yakın bir tutuklamadan, hatta daha kötüsünden kaçınmak için birlikte çalışmalıdırlar.

6/10

Gereksiz diyaloglarun çokluğu sıkıyor , 2 iyi oyuncuı var çerezlik vakit geçirmelik bir film.

son-durak-kab-bagi.jpg

Son Durak: Kan Bağı

16 Mayıs 2025 Sinemada | 1s 50dk | Korku, Gerilim
Yönetmen Zach Lipovsky, Adam B. Stein
| Senarist Lori Evans Taylor, Guy Busick
Oyuncular: Brec Bassinger, Teo Briones, Kaitlyn Santa Juana
Orijinal adı Final Destination: Bloodlines

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Son Durak serisinin 6. filmi Son Durak: Kan Bağı, sürekli tekrar eden şiddet dolu bir kabusla uyanan üniversite öğrencisi Stefanie’nin hikayesini konu alıyor. Üniversite öğrencisi Stefanie, yalnızca kendi ailesinin değil, kendisinin de öldüğünü gördüğü tekrarlayan kabuslarla boğuşmaktadır. Ama bir ayrıntı yanlıştır; zaman. Çünkü Stefanie'nin kafasında tekrarlanan bu görüntüler on yıl öncesinden gelmektedir. Ancak zamanla bir gizemi keşfeder ve kendisine bu kadar acı veren rüyanın aslında büyükannesinin 50 yıl önceki vizyonu olduğunu anlar. Böylece Stefanie, döngüyü kırıp ailesini kesin ölümden kurtarabilmek için zorlu bir mücadeleye girişir.

6.5/10

Yıllar sonra serinin 6.filmi , bu tür film severler için ideal.

PETER-PANS-NEVERLAND-NIGHTMARE.jpg

Peter Pan's Neverland Nightmare

15 Ağustos 2025 Sinemada | 1s 30dk | Macera, Fantastik, Korku, Gerilim
Yönetmen Scott Chambers (II)
| Senarist Rhys Frake-Waterfield, Scott Chambers (II)
Oyuncular: Megan Placito, Martin Portlock, Kit Green

Özet

Wendy Darling, kardeşi Michael'ı 'kötü Peter Pan'ın pençesinden' kurtarmak için yola çıkar. Yolda, peri tozu olduğuna inanarak eroin alan Tinkerbell ile tanışır.

6/10

Vahşet , kana dayanamayan izlemesin , Terrifier tarzında film severler için gerilimi yüksek bir yapım , mantık hataları var ama yine de çerezlik izleniyor.

Ben yakın zamanda Mickey 17 izledim.. Fena değil izlenebilir.. Bir de öldüm bittim adında Türk filmi, çok küfür var aile için uygun değil

Shogun izledim en son fena değil başarılı bir iş olmuş

bad-genius.jpg

Bad Genius

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 1s 37dk | Gerilim
Yönetmen J.C. Lee
| Senarist Julius Onah, J.C. Lee
Oyuncular: Benedict Wong, Jabari Banks, Callina Liang

Özet

Bad Genius, üniversiteye giriş sistemini çökertmek için bir araya gelen bir grup girişimci lise öğrencisinin hikayesini konu ediyor.

6/10

Orjinal bir film , fena değildi.

Geri