Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Streamplay phisherdi sankiyabancı olarak kullandığınız eklentileri nerede bulunduğu ile paylaşalım
benim genel olarak megarepoyu full yükleyim saglayıcılardan ing olanları seçiyorum sorastream streamplay filan guzel eklentiler
benim konu aslında repo içinde olan eklentiler yabancı daha fresh bir konu olarak açtım insanlar repo ekleyince eklenti konusunda yabancıların hepsi ile uğraşmasın diyeKonu içindeki mesaj '- nikstream ve kekikdevam - CloudStream Repo Güncellemeleri' - nikstream ve kekikdevam - CloudStream Repo Güncellemeleri
İşlerine bunlar yarar. Hepsine baktım zamanındabenim konu aslında repo içinde olan eklentiler yabancı daha fresh bir konu olarak açtım insanlar repo ekleyince eklenti konusunda yabancıların hepsi ile uğraşmasın diye
eklentiler depo ekle 2.sıraya nikstream yaz eklersin üst satırı istedigini yazNikstream URL si yok mu nasıl depo ekleyeceğiz
Emin degilim phisherhangi repo
Streamplayyabancı olarak kullandığınız eklentileri nerede bulunduğu ile paylaşalım
benim genel olarak megarepoyu full yükleyim saglayıcılardan ing olanları seçiyorum sorastream streamplay filan guzel eklentiler
reis ben pars tv ye ekledim rusya canli tv kanallari ve rusca filimler var not +18 degil filimler noramal filimRusca filmlerin olduğu eklentiler mevcutmu bilen varmi hindu lar heryerde varda bu Ruslar cloudda niye yok
Benim istedigim m3u veya uygulama degil cloudstream eklentisi olup olmadığı, her dil oluyorda bu ruslarin hicmi olmaz onu anlamaya calisiomreis ben pars tv ye ekledim rusya canli tv kanallari ve rusca filimler var not +18 degil filimler noramal filim
Ukrayna var olur muBenim istedigim m3u veya uygulama degil cloudstream eklentisi olup olmadığı, her dil oluyorda bu ruslarin hicmi olmaz onu anlamaya calisiom)
Yapmamışlardır ya da biz bulamıyoruzUkrayna repolarda cikiyor var da neden rus yok)