cloudstream de kullandıgınız eklentiler (yabancı)

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
91
yabancı olarak kullandığınız eklentileri nerede bulunduğu ile paylaşalım

benim genel olarak megarepoyu full yükleyim saglayıcılardan ing olanları seçiyorum sorastream streamplay filan guzel eklentiler

Ben de bir tek stream yazanlarin hepsine baktim. Streamplay'de karar kildim. Ben onceden beetv ve filmplus kullaniyordum. Ayni mantik ama bunun kalitesi daha iyi

Nikstream URL si yok mu nasıl depo ekleyeceğiz

yabancı olarak kullandığınız eklentileri nerede bulunduğu ile paylaşalım

benim genel olarak megarepoyu full yükleyim saglayıcılardan ing olanları seçiyorum sorastream streamplay filan guzel eklentiler
Streamplay
Cinestream
Sorastream
Altyazılı film izlemek isteyenler için en iyi eklentilerdir

Vietnamese eklentisi içinde bulunan IPTV eklentisi bu sayede paylaşılan m3u linklerini ekleyip isim vererek kullanıyorum aşırı memnunum .Bunun dışında yine forum üyelerinin tacsiyesi üzerine keşfettiğim ultima eklentisini kullanıyorum .Birde megarepo sonrası gelen repoların içinde bulunan çok sayıda yüklenen bir çok repoyu yükledim açıkçası hangisi kötü hangisi iyi hiç kontrol etmedim bir film aradığımda hangisinde varsa ondan izliyorum :)

megarepo içinde cuxplug eklentisi içinde watch32 var

Rusca filmlerin olduğu eklentiler mevcutmu bilen varmi hindu lar heryerde varda bu Ruslar cloudda niye yok

Rusca filmlerin olduğu eklentiler mevcutmu bilen varmi hindu lar heryerde varda bu Ruslar cloudda niye yok
reis ben pars tv ye ekledim rusya canli tv kanallari ve rusca filimler var not +18 degil filimler noramal filim

reis ben pars tv ye ekledim rusya canli tv kanallari ve rusca filimler var not +18 degil filimler noramal filim
Benim istedigim m3u veya uygulama degil cloudstream eklentisi olup olmadığı, her dil oluyorda bu ruslarin hicmi olmaz onu anlamaya calisiom :))

Ukrayna repolarda cikiyor var da neden rus yok :))

Vay be yani Vietnamese adlı depodaki İptv adlı eklentiye burada atılan m3u linklerini girebiliyor muyuz? Kullanabiliyor muyuz

Geri