Öneri Tv box Uygulama Havuzu ( Tıkla-İndir )

OTT kurdum , ona da isim verilemiyor, yazılamıyor.
Bağzı MAC lar VPN siz, kimi VPN Fransa diyor mesela, onları yazacak yeri yok.

VSTRO yu deneyeyim.
Vstro Player konu En Basta Var Hocam ister Bu Konudan ister Aptoiden indirebilirsiniz Tekkan Kardesim Virustotalden taratiyor temiz cikarsa oyle paylasiyor sizlerde her indirdiginiz uygulamayi taratin once ben bu konudan televizio ott navigatar indirdim tavsiye ederim.

hangi MAC listesini yazarsam yazayim "this portel is not working. Please try another portal"
Bu hatayı alma sebebin eklediğin tüm adreslerin vpn ile çalışıyor olması . Vpn açmassan, portal çalışmıyor başka dene hatasını, tüm oynatıcılarda benzer bir şekilde alırsın.

Bu hatayı alma sebebin eklediğin tüm adreslerin vpn ile çalışıyor olması . Vpn açmassan, portal çalışmıyor başka dene hatasını, tüm oynatıcılarda benzer bir şekilde alırsın.
Hic Birini Acmaz portal mac lari kullaniyorum ama% 90 i vpn istiyor yoksa. acmiyor.tekkan kardesim karisdim k bakma sende yardimci olmak istedim destek olmak kotu bir amacim yok.

Son düzenleme:
Hic Birini Acmaz portal mac lari kullaniyorum ama% 90 i vpn istiyor yoksa. acmiyor.tekkan kardesim karisdim k bakma sende ysrdimci olmak istedim destek olmak kotu bir amacim yok.
Estağfurullah üstad, dediğin %100 doğru mac adreslerini bu yüzden kullanmıyorum .Neredeyse hepsi vpn istiyor.

İlla mac adreslerle oynamak isteyenler için, konunun ilk mesajında VSTRO player ve OTT navigator vardır. Onlarla deneme yapabilirsiniz. Vu player gibi vasat uygulamalarla vaktinizi harcamayın.
VSTRO Player benim box 'da çalışmadı.
Önce 8.5.9 , sonra 8.4.7 ikisini de çalıştırınca "Üzgünüz! Uygulama kapatıldı dedi.

Senin box nedir reis android sürümü felan ?

Senin box nedir reis android sürümü felan ?
Her iki uygulamayi indirmisiniz sanirim 8.4.7 ve 8.59. Diyelimki ilk 8.5.9 u kurdunuz uygulamaya girmeden 8.4.7 kurmaya calistiysaniz boyle bir durum olabilr veya android 9 kullaniyorsaniz api sorunu olabilir uygulama girisde atar veya hic calismaz bu yazdiklarimdan olabilir kanaatimce

Her iki uygulamayi indirmisiniz sanirim 8.4.7 ve 8.59. Diyelimki ilk 8.5.9 u kurdunuz uygulamaya girmeden 8.4.7 kurmaya calistiysaniz boyle bir durum olabilr veya android 9 kullaniyorsaniz api sorunu olabilir uygulama girisde atar veya hic calismaz bu yazdiklarimdan olabilir kanaatimce
8.4.7 yi yükle dedim. Uygulama yüklendi dedi. Aç dedim. Üzgünüz! Uygulama kapatıldı dedi.
8.4.7 yi sildim.
8.5.9 u yükle dedim, herşey aynı oldu.

Dedim ben bu Vu player işine girersek , çıkamayız diye. Kafam dondu benim biraz ara veriyorum :)
Top sen de reis @Kargo1975

Maşallah güzel cihazmış reis. Root lu felan ondan olabilirmi acaba :unsure:
Forumda ne alayım dedim Next mi alsam dedim. Dream star al dediler. Evdekiler bunu duyunca da, Aratmışlar sormadan Dreamstar'ın en ucuzunu :( hediye almışlar. Kıvranıp duruyorum.

Youtube 'da reklamlar Fransızca, reklamsız youtube diye 2 uygulama kurdum Crome 'da ses problem oldu. Youtube ve Crome silip Türkçesini yükleyemiyorum.

8.4.7 yi yükle dedim. Uygulama yüklendi dedi. Aç dedim. Üzgünüz! Uygulama kapatıldı dedi.
8.4.7 yi sildim.
8.5.9 u yükle dedim, herşey aynı oldu.
Usta Cakisma var Sanirsam komple Sil ikisinide Senin Cihaz da Acmicak Api Sorunu var Google Play de İPTV EXTREME PLAYER Var Onu İndir Mac Adres Calistiryor Xtream link m3u link Ekletiyor
Saglik Olsun Bende Yuklu 8.4.7 Ama Sende Acmadi Elimizden Birsey Gelmiyor

Geri