Öneri Tv box Uygulama Havuzu ( Tıkla-İndir )

Benim kullandığım uygulamalar değil , elinizde kaynak varsa verin deneyelim, ekleyelim.
Olsa vereceğim. Ben de reklamlı versiyonu kullanıyorum. Reklamsız versiyonunda virustotal virüs uyarısı veriyor... Bulan varsa buraya eklesin.

Selamlar.

• TV box'da olması gereken-denenmiş uygulamaları ( her uygulama değil ) yazın linklerini ekleyelim .

• Uygulama çalışmıyor ) gibi sorunları konuya dahil etmeyiniz .
• Eklenen uygulamaların %98.7 si (Tv box ) da tarafımca test edilip daha önce kullanılmıştır .
• Vakit buldukça farklı uygulamalar listeye eklenecektir.
• Çalışmayan eskiyen link olursa , bildirin düzeltelim.

• Uygulama ve açıklamalarına ulaşabileceğiniz kaynak siteler aşağıya bırakılmıştır.

• İndirip yüklemeden önce virus taramasından geçirmeyi unutmayın.!

✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
🚴
✔️
✔️
✔️

✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️ App Manager
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️

• Daha fazlası için

Sinetech Drive

Smarttube_stable için geldim öneriniz ve hazırladığınız konu için teşekkürler <3

Selamlar.

• TV box'da olması gereken-denenmiş uygulamaları ( her uygulama değil ) yazın linklerini ekleyelim .

• Eklenen uygulamaların %98.7 si (Tv box ) da tarafımca test edilip daha önce kullanılmıştır .

• Uygulama ve açıklamalarına ulaşabileceğiniz kaynak siteler aşağıya bırakılmıştır.

✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
🚴
✔️
✔️
✔️

✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️ App Manager
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️

• Daha fazlası için

Sinetech Drive

Elinize sağlık.
Uygun eklentiler ile güncel ve eski Film, dizileri 4k olarak ta izlemeye imkan sağlayan
Stremio ( ) Eklenebilir mi.
Tv box ta sorunsuz kullanıyorum.

Selamlar.

✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
🚴
✔️
✔️
✔️

✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️ App Manager
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️

• Daha fazlası için

Sinetech Drive

Bir link de ben atayım buraya. Scrool Kaan Kaya Android tv Box deposudur.

Çok güzel paylaşım teşekkürler , fakat uygulama içerikleri kullanım amaçları gibi açıklama olsa daha açıklayıcı olabilir.
bilginize.

Çok güzel paylaşım teşekkürler , fakat uygulama içerikleri kullanım amaçları gibi açıklama olsa daha açıklayıcı olabilir.
bilginize.
Teşekkür ederim üstad , uygulama bilgilerine sadece 1 dakikanızı ayırıp çeşitli kaynaklardan ulaşabilirsiniz.

VU İPTV PLAYER elinde olan varsa atabilir. Ben bu forumda buldum ve indirdim ama hangi MAC listesini yazarsam yazayim "this portel is not working. Please try another portal" Box icin Play Store'de yok.
Bir de TV BOX icin Turkce klavye varsa rica ediyorum.

VU İPTV PLAYER elinde olan varsa atabilir. Ben bu forumda buldum ve indirdim ama hangi MAC listesini yazarsam yazayim "this portel is not working. Please try another portal" Box icin Play Store'de yok.
Bir de TV BOX icin Turkce klavye varsa rica ediyorum.
Hayırlı bayramlar reis . Sadece klavye kısmına cevap vereyim Play store de Leankeyboard yükle . Vu player e girersek işin içinden çıkamayız biliyorum :)

İlla mac adreslerle oynamak isteyenler için, konunun ilk mesajında VSTRO player ve OTT navigator vardır. Onlarla deneme yapabilirsiniz. Vu player gibi vasat uygulamalarla vaktinizi harcamayın.

İlla mac adreslerle oynamak isteyenler için, konunun ilk mesajında VSTRO player ve OTT navigator vardır. Onlarla deneme yapabilirsiniz. Vu player gibi vasat uygulamalarla vaktinizi harcamayın.
OTT kurdum , ona da isim verilemiyor, yazılamıyor.
Bağzı MAC lar VPN siz, kimi VPN Fransa diyor mesela, onları yazacak yeri yok.

VSTRO yu deneyeyim.

OTT kurdum , ona da isim verilemiyor, yazılamıyor.
Bağzı MAC lar VPN siz, kimi VPN Fransa diyor mesela, onları yazacak yeri yok.

VSTRO yu deneyeyim.
OTT navigator de ''Mac Portal'' yazan yere URL adresini bir de mac adresini yazacaksın bu kadar. Sen ''Stalker Portal'' yazan yere ısrarla girmeye çalışma reis. Vpn de lokasyon belirtilmişse bunu OTT içinden ( zaten yok ) değil, vpn uygulamasından konum seçerek yapacaksın. Yoksa, liste zaten gelmez.

Selamlar.

TV box'da olması gereken-denenmiş uygulamaları ( her uygulama değil ) yazın linklerini ekleyelim .

Uygulama çalışmıyor gibi sorunları konuya dahil etmeyiniz .
Eklenen uygulamaların %98.7 si ( Tv box ) da tarafımca test edilip daha önce kullanılmıştır .
Vakit buldukça farklı uygulamalar listeye eklenecektir.
Çalışmayan eskiyen link olursa , bildirin düzeltelim.​

Uygulama ve açıklamalarına ulaşabileceğiniz kaynak siteler aşağıya bırakılmıştır.

İndirip yüklemeden önce virus taramasından geçirmeyi unutmayın.!

✔️
✔️ Televizo Premium
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️
✔️