Öneri TR 10 Kategorili,Vavoo,Kool,Oha,Huhu,Rakuten tv,Pluto tv,Vavoo Tr refererli, Vavoo World Kategorili,Vavoo Germany,Calisan m3u listeleri

Arkadaslar öncelikle herkezin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim
Vavoo listesini githubdan buldum listeler bana ait degildir iclerinde calismayan tek tuk kanallar olabilir.oha.to,huhu.to,kool.to
Baslingic linklerini kendim degistirdim vavoo listesini kopyalayip oha,huhu,kool listelerini de calisir hale getirdim octohide vpn germany ve holland lokasyon ile 4 liste sorunsuz calismaktadir denemelerini de bizzat yaptim listelerde refferer olmadan calisiyor
Herkese iyi seyirler.not=ek olarak github"dan rakuten tv buldum,vpn"siz calisti bende rakuten tv"yi de ekledim.+pluto tv yide ekledim vpn"siz calisiyor
Teşekkür ederim emeğine, ellerine sağlık...

Rakuten ve Pluto tv harici hiç biri çalışmıyor. Lokasyon: Hollanda. Vpn ve vpnsiz denendi. ( VPN ile Lokasyon olarak Hollanda ve Almanya de denendi.)

tivimate hepsini kurdum kanal listeleri mevcut lakin hic bir kanal aktif degil. ben türkiyede yasamiyorum bana vpn gerekmiyorda ama yinde de vpn ilede deneme yaptim malesef hic bir kanal calismiyor. normalinde ben vavoo yu kodi icinden sorunsuz izliyorum hic bir sikinti yok. alternatif olaraktan tivimate ye ekleyim dedim.

tivimate hepsini kurdum kanal listeleri mevcut lakin hic bir kanal aktif degil. ben türkiyede yasamiyorum bana vpn gerekmiyorda ama yinde de vpn ilede deneme yaptim malesef hic bir kanal calismiyor. normalinde ben vavoo yu kodi icinden sorunsuz izliyorum hic bir sikinti yok. alternatif olaraktan tivimate ye ekleyim dedim.
Bende calisiyor hepside saol

Tekrar tum paylastigim listeleri denedim bende octohide vpn hollanda lokasyonda zerre kadar donma kopma yok konuyu paylasmadan once denemelerini yaptim referer yok sadece germay vavoo referer li refererli vavo turk atayim simdi onu deneyin

Calismiyor diyen arkadaslar modemi kapatin 5 dakika sonra acin octohide vpn hollanda lokasyonunda tümü calisiyor

Octohide vpn germany-hollanda olarak denendi listeler çalışıyor . Açılmayan kanallar var, onlarda yayın kaynaklıdır diye düşünüyorum. Eline sağlık reis.

Geri