Kargo1975
Paylaşımcı
- Konular
- 2
Gule gule kullanin kardesim.iyi bayramlar.Teşekkürler MTV, Vevo müzik kanalları varmış benim listeyede ekleyeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Gule gule kullanin kardesim.iyi bayramlar.Teşekkürler MTV, Vevo müzik kanalları varmış benim listeyede ekleyeyim.
İse yarar kanallar var gene spor muzik belgesel ,birde m.r bean kanali var o cok guzel komikPaylaşım için teşekkürler. Bu rakuten olan İspanyolca hepneyse güzel.
Teşekkür ederim emeğine, ellerine sağlık...Arkadaslar öncelikle herkezin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim
Vavoo listesini githubdan buldum listeler bana ait degildir iclerinde calismayan tek tuk kanallar olabilir.oha.to,huhu.to,kool.to
Baslingic linklerini kendim degistirdim vavoo listesini kopyalayip oha,huhu,kool listelerini de calisir hale getirdim octohide vpn germany ve holland lokasyon ile 4 liste sorunsuz calismaktadir denemelerini de bizzat yaptim listelerde refferer olmadan calisiyor
Herkese iyi seyirler.not=ek olarak github"dan rakuten tv buldum,vpn"siz calisti bende rakuten tv"yi de ekledim.+pluto tv yide ekledim vpn"siz calisiyor
Gule gule kullanin iyi bayramlar.Teşekkür ederim emeğine, ellerine sağlık...
Alman kanallarini da ekledim buyrun.İyi bayramlar
Güzel çalışıyor
Ellerin dert görmesin
Alman kanalları olursa benim için üzerine kaymak gibi olur.
Teşekkürler
İyi bayramlar
Güzel çalışıyor
Ellerin dert görmesin
Alman kanalları olursa benim için üzerine kaymak gibi olur.
Teşekkürler
Gule Gule kullanin hocam,iyi bayramlar.elinize sağlık hocam
Bende CalisiyorRakuten ve Pluto tv harici hiç biri çalışmıyor. Lokasyon: Hollanda. Vpn ve vpnsiz denendi. ( VPN ile Lokasyon olarak Hollanda ve Almanya de denendi.)
Bende calisiyor hepside saoltivimate hepsini kurdum kanal listeleri mevcut lakin hic bir kanal aktif degil. ben türkiyede yasamiyorum bana vpn gerekmiyorda ama yinde de vpn ilede deneme yaptim malesef hic bir kanal calismiyor. normalinde ben vavoo yu kodi icinden sorunsuz izliyorum hic bir sikinti yok. alternatif olaraktan tivimate ye ekleyim dedim.
Televizo ve iptv pro da denedim Çalışmıyor. EnteresanBende Calisiyor
Eyvallah kardesim saol.Octohide vpn germany-hollanda olarak denendi listeler çalışıyor . Açılmayan kanallar var, onlarda yayın kaynaklıdır diye düşünüyorum. Eline sağlık reis.
SüperAlman kanallarini da ekledim buyrun.
Gule gule kulanin hocam iyi seyirler.Süper
Tam bayram hediyesi