Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şu an uğraştığın değil mi bu2019 çıkan uygulama 6 yıllık
Yok ben farklı yaptım bı de MB düşük bide android sorunu var he ekstra olarak listeler dosya olarak tokenli çoğu ban yemem aslaŞu an uğraştığın değil mi bu
Hadi inşallahYok ben farklı yaptım bı de MB düşük bide android sorunu var he ekstra olarak listeler dosya olarak tokenli çoğu ban yemem asla![]()
Tek tek bütün kanallardaki tokenleri çekerse yani helal olsun onadaHadi inşallah![]()
Hocam yapıyorsun sen bu sporu ellerine sağlık3 tane telif yedik ovvv süper ha ben enayiyim ya herkes eklesin apkya telif bana gelsin bide enayi gibi html yapıyorum
VPN engeli vs yok APK yapıyorum şuan zamanı gelince vpnli şekilde kullanacaksınızPeki usta yurtdisindan vpn turkiyeyi secip kablo net yayinlarini izliyoduk o sakata geldi ozaman von engeli koyduysaniz
Hocam bu benim için hem iyi hem kötü. İyi olanı herkes biliyor da kötü olanı ise ben arabada fermata autoya kullanıyorum, fermata auto ya link ya da M3u dosyası ile çalışıyor. Siz apk yapınca bu link işini bırakırsınız. Dolayısıyla ben arabamda fermata Auto üzerinden TV izleme olayım biter. Benim için apk yapmanızın kötü tarafı bu.APK yapıyorum![]()
Bencede m3u iyiydi.malum sebeplerden dolayı iş bu noktaya geldi.acaba diyorum sadece ulusal,haber,belgesel olarak m3u devam edebilirimi.telif yiyecek kanallar olmadan.biz ihtiyar delikanlılar için iyi olurdu.öteki türlü kanal geçişlerinde ileri geri konsantrasyonumuz bozuluyorHocam bu benim için hem iyi hem kötü. İyi olanı herkes biliyor da kötü olanı ise ben arabada fermata autoya kullanıyorum, fermata auto ya link ya da M3u dosyası ile çalışıyor. Siz apk yapınca bu link işini bırakırsınız. Dolayısıyla ben arabamda fermata Auto üzerinden TV izleme olayım biter. Benim için apk yapmanızın kötü tarafı bu.
ketçap mayonez ekleVpn engeli ekle, paket koruması ekle imza doğrulama ekle
Katılıyorum hocam. Ben de m3u linki aramaktan yıldım artık. Hepsi iki günde patlıyor. TV'de bu tür uygulamaları kullanmak eziyet.Bencede m3u iyiydi.malum sebeplerden dolayı iş bu noktaya geldi.acaba diyorum sadece ulusal,haber,belgesel olarak m3u devam edebilirimi.telif yiyecek kanallar olmadan.biz ihtiyar delikanlılar için iyi olurdu.öteki türlü kanal geçişlerinde ileri geri konsantrasyonumuz bozuluyorrica etsek.mümkünse.
Tabi kral benim çiftliğim var günlük 100000 milyon dolar kazanıyoruz bu işten aramızda kalsın![]()
bekliyoruz kralYakında açılacak
Yok, listenin paylaşıldığı repoyu şikayet ediyorlar o yüzden tekrar kapandı şu an için. Yakında açılacakmış.Tv box a format attım linkleri girmeme rağmen kanallar acılmıyor kişi sınırlamasımı var acaba
Diğer bax ta sorun yok orda kanallar çalışıyorYok, listenin paylaşıldığı repoyu şikayet ediyorlar o yüzden tekrar kapandı şu an için. Yakında açılacakmış.