CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Üye girişi ama ücretsiz hesapla gidip premium versiyonu da açmanıza gerek yok
aynen biliyorum önceki depo da öyleydi spls için bir espirisi var kullanılabilir üyelik açıp ama ötekiler bence çok da gereki değil gibi bulunabilen içerikler diye düşünüyorum yani tabi orda olup bulamayanlar için bir seçnek olabilir

Bunu ben yapmadım makoton'un yaptığı bir eklentiydi zaten bildiğin üzere patladı başkası da bunu foklamış çoğaltmış bir şey yapmış bilmiyorum arkadaşımdan aldım
onun için demedim yani kullanma açısından söyledim yoksa tabi iyi yapmışsın bu depolarda o eklentilerden bişe bulamıyan onları da üyelik açıp kurabilir

bunu 1 tık açabilirmisin konu olarak da açmışsın tam anlamadım megareponun tr stili mi? yani atıyorum bunu yukelyince kekikan nıkyokki filan hepsi topluca mı geliyor bunu mu yapmışlar? ama yine içinden sen istediklerini mi seçiyosun olay böyle bişe mi :)
Normalde saydığın depoları ayrı ayrı kurduğunda çakışma yapıyor değil mi bunda bütün depolardaki içerikler var aynı olan eklentiler dahi var atıyorum 2 tane sinewix indirdiğinde çakışma yapmıyor tek şekilde gözüküyor ve anladığım kadarıyla versiyona bağlı hangi versiyonu yüksekse o çalışıyor
Yine de tam anlamış değilim ama burada paylaşmak istedim
Ama dediğin gibi de yerli megarepo denebilir

Normalde saydığın depoları ayrı ayrı kurduğunda çakışma yapıyor değil mi bunda bütün depolardaki içerikler var aynı olan eklentiler dahi var atıyorum 2 tane sinewix indirdiğinde çakışma yapmıyor tek şekilde gözüküyor ve anladığım kadarıyla versiyona bağlı hangi versiyonu yüksekse o çalışıyor
1 posta deneriz ya full silip bakıyım kısa kodu var mı?

"2 tane sinewix indirdiğinde çakışma yapmıyor tek şekilde gözüküyor ve anladığım kadarıyla versiyona bağlı hangi versiyonu yüksekse o çalışıyor" hocam eğer bu yazdığınız doğruysa mükemmel olur. Yani burda yazılan sorunların çoğu çözülür

Konu başlığını oku orada var
gördüm ekledim valla kim yaptıysa yapmış galiba ilk etap full silip kurdum aslında hepsini yüklüyor ama dediğin gibi göstermiyor listede şu iş şöyle oluyoduysa niye daha öcne biri çözmemiş :) 1 2 deneme yaptım çalışıyor bizim buranın herşeyi var sanırım güzel paylaşım bunun üzerine bir megarepo eklerim ordan alcıaklar var yola devam ederiz o şekilde şimdilik bunu da tellife boğar kapattırlarsa eski sisteme döneriz

gördüm ekledim valla kim yaptıysa yapmış galiba ilk etap full silip kurdum aslında hepsini yüklüyor ama dediğin gibi göstermiyor listede şu iş şöyle oluyoduysa niye daha öcne biri çözmemiş :) 1 2 deneme yaptım çalışıyor bizim buranın herşeyi var sanırım güzel paylaşım bunun üzerine bir megarepo eklerim ordan alcıaklar var yola devam ederiz o şekilde şimdilik bunu da tellife boğar kapattırlarsa eski sisteme döneriz
Telif de kapatılacak bir şeye benzemiyor ayrıca şunu söyleyeyim issue açıp geliştiriciye mega depoda eklenmesini istediğiniz şeyleri de yazarsanız ekleyebilir şahsen benim en beğendiğim özellik 2 saat tek tek kurmakla uğraşıp acaba hangisini ekledim onu ekledim eklemedim mi derdini bitirip tek tıkla eklediğinde normal ekranda bir tane gösterip çakışma yapmaması 🙌

Bahsedilen repo zaten toplama repo tüm cs3 dosyalarını burada paylaşılan repoların içinden çekiliyor yani buradan paylaşılan repoların birisi çalışmazsa veya eklentide hata olursa yine düzenlemesi burada ki arkadaşlara ait olmuş olacak.

Bahsedilen repo zaten toplama repo tüm cs3 dosyalarını burada paylaşılan repoların içinden çekiliyor yani buradan paylaşılan repoların birisi çalışmazsa veya eklentide hata olursa yine düzenlemesi burada ki arkadaşlara ait olmuş olacak.
Ayn hocam basit ama işlevsel bişey gibi duruyor

hepsini göstermiyor olay mantığını anlamadım ama ne çalışıyosa onu mu gösteriyor bielemdim yoksa içinde hepsinden 5 tane var hepsini kuruyor göstermiyor stil bu bakılır ya duruma göre

Ayn hocam basit ama işlevsel bişey gibi duruyor
Sistem basit evet ama dediğim gibi mesela dizibox nik içinde çekilmiş olsun bu patladığı anda orada da patlayacak düzeltecek olan yine nik olacak yani değişen bişey yok

Sistem basit evet ama dediğim gibi mesela dizibox nik içinde çekilmiş olsun bu patladığı anda orada da patlayacak düzeltecek olan yine nik olacak yani değişen bişey yok
Benim o kadar bilgim yok Hocam siz daha iyi bilirsiniz yazılım/kod/pc vs. ustası sizsiniz
Pratik olan tarafı bana kalırsa depoları aramakla uğraşmıyorsun eklentileri aramakla uğraşmıyorsun Bir de çakışma yapmıyor nasıl oluyorsa artık bilmiyorum 🤷 megarepo mantığına yakın işte

Üzümünü yiyelim bağını sormayalım boş verelim 😅

Ama hocam şöyle bir şey var : diyelimki nikstream bir kişide kurulu olsun. Nikstream de diyelim dizilla patladı. O arkadaş nikyokki nin update yapmasını bekleyecek doğrudur. Nikyokki nin meşgul olması müsait olmaması durumunda o arkadaş onu bekleyecegine atıyorum feroxxcs3 kendi reposuna patlamış Dizillaya daha önce müdahale edebilir. Dolayısı ile otomatik olarak AllRepos sayesinde feroxxcs3 dizilla çalışmaya başlayacak. Bence gayet güzel bir şey. Yinede siz bilirsiniz ama bu konunun ilk sayfasına eklenmeli. Ama tekrar yazayım sonucda @nikyokki, @feroxxcs3 @Latte @patr0n ve @kraptor eğer hiç bir güncelleme yapmasa yine bu işlevsiz kalır. Sonucda repo sahipleri onlar hepsine çok teşekkürler

Son düzenleme:
Ama hocam şöyle bir şey var : diyelimki nikstream bir kişide kurulu olsun. Nikstream de diyelim dizilla patladı. O arkadaş nikyokki nin update yapmasını bekleyecek doğrudur. Nikyokki nin meşgul olması müsait olmaması durumunda o arkadaş onu bekleyecegine atıyorum feroxxcs3 kendi reposuna patlamış Dizillaya daha önce müdahale edebilir. Dolayısı ile otomatik olarak AllRepos sayesinde feroxxcs3 dizilla çalışmaya başlayacak. Bence gayet güzel bir şey. Yinede siz bilirsiniz ama bu konunun ilk sayfasına eklenmeli.
👏👏👏

Yalnız şu an fullhdfilmizlesene AllRepos eklentisinde çalışmıyor. O zaman hiç bir repoda çalışmıyor mu oluyor? Sonucda tüm repolardan çekiyor

Geri