hocam emeğinize sağlık çok teşekür ederım hocam sizden bir ricam olacak delta tv neden açılmiyor yeni kodu nedir bilgi verirseniz çok memnun olurum teşekürlerKardeşim proğram şimdi açılmıyor beyaz ekran var...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hocam emeğinize sağlık çok teşekür ederım hocam sizden bir ricam olacak delta tv neden açılmiyor yeni kodu nedir bilgi verirseniz çok memnun olurum teşekürlerKardeşim proğram şimdi açılmıyor beyaz ekran var...
dostum beyaz ekranda kalıyor halaYeni Anasayfa Düzenleme Yapıcaz.
Açılmayan arkadaşlar yeniden denesin ve yazsın
daha yapmadım dostum yapınca yazıcamdostum beyaz ekranda kalıyor hala
maalesefŞimdi bakın Açılıyormu ?
TELEGRAM GEL DİLERSENmaalesef
Düşünce ve Fikirleriniz güzel. Ama bu bir arayüz bu sebeple birçoğu imkansız.Çok güzel olmuş. Teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
Bir kaç öneri.
1- Sağ tık menüsüne "Kanal listesini göster" seçeneği eklenmeli
2- Fare hareket ettirildiğinde bazı listelerde sol tarafta kanal listesi açılıyor. (Bazı listelerde açılmıyor.) Bunun yerine fare imleci sol tarafa getirildiğinde açılmalı. Opsiyonel olması daha iyi olur.
3- Sağ tık menüsüne "Ayarlar" seçeneği eklenmeli. Kanal listesinin fare hareketi ile mi yoksa sağ tık menüsünden mi açılacağı da eklenmeli.
4- Kanal listesinde gezinirken kanal listesi birenbire kayboluyor. Kanal listesinin ekranda kalma süresi ayarlardan ayarlanabilmeli.
5- Ekrandaki yayına tıklandığında yayın duraklamasa iyi olur. Yayını duraklatılacaksa "Pause" butonu kullanılmalı.
6- Gizli reklam yerine sağ tık menüsüne "Destekle" seçeneği eklenmeli.
7- Kanal listesi açıldığında listenin başındaki yayın oynamaya başlıyor. Bu da seçeneğe bağlı olmalı.
kullanıyorum teşekkürlerO zaman ben onu ilk yere Kısa Not Olarak yazim sen bile aradıysan))) Farenin Sağ Tuş Olyını not alalım sağol
Apk dosyası var mı.
Teşekkür ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bu linkten indirebilirsin cine 10 tv klasörüne bak windows ve android versiyonu var.
Rica ederim kolay gelsin aynı linkten bir çok uygulamanın son versiyonlarına erişebilirsiniz inceleyin birazTeşekkür ederim
Şimdi bakın Açılıyormu bir sorun var galibakullanıyorum teşekkürler
Şuan sorun yok DNS -VPn yada Yurt dışına kapanmış onuda halledicem yakın zamandaŞimdi bakın Açılıyormu bir sorun var galiba