sakultah
Paylaşımcı
- Konular
- 26
Geç gelir biraz beklemen lazım vpnsiz açılırÜstad yayınlar için vpn mi gerekli (vavo) playerde duruyor kanal açınca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Geç gelir biraz beklemen lazım vpnsiz açılırÜstad yayınlar için vpn mi gerekli (vavo) playerde duruyor kanal açınca
Ban yeme ihtimali yok sürekli açık yakın zamanda film dizi katogerileri de yapacamEline,emeğine sağlık . Yine döktürmüşsün , çok iyi inşallah devamlı olur.
Tm ona çözüm bulurum kaç saattir favori ekleme sistemine uğraşıyorum kumanda kontrol vs yszi sorunu vardı halletim suanlik yok gibi yaBaşka bir hata yok herhangi bir kanal izlerken ve başka bir kanala geçiş yaparken en baştaki kanala atıyor kablo info veya sinema kanalına atıyor
Hocam çok güzel eline sağlık. Şu bilgilendirme kanalını kaldırsanız ve kablo TV yerine de başka birşey yazsanız daha iyi olacak. Kanalları nereden çektiğinizi bu kadar belli etmeseniz de uzun ömürlü olsa bu iş.Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 8552
Ekli dosyayı görüntüle 8553
• Android tv tamamen uyumlu
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari
Not: Şimdilik canlı TV uygulaması gibi paylaşıyorum yakında film dizi katogerileri de açılacak iyi kullanımlar android Tv'de sorun yaşayanlar yazsın tuşla alakalı kendi cihazıma göre ayarladım çalışmayan olabilir iyi kullanımlar![]()
Bir de radyo bölümü eklersen mükemmel bir uygulama ama yine de ellerine sağlık hocam uğraştığına değmiş emeğin ödenmezTm ona çözüm bulurum kaç saattir favori ekleme sistemine uğraşıyorum kumanda kontrol vs yszi sorunu vardı halletim suanlik yok gibi ya
Şuan test etsene kablo tvdeBaşka bir hata yok herhangi bir kanal izlerken ve başka bir kanala geçiş yaparken en baştaki kanala atıyor kablo info veya sinema kanalına atıyor
Aynı sorun devam ediyor yine tekrar başa atıyorŞuan test etsene kablo tvde
Teşekkür ederim şu an düzeldiBaska hata vs var mı
bende değişen bişey yok malesef vpn de açtım vavo ve diğeriinde playerde duruyor yayın yokmuş gibi aynıGeç gelir biraz beklemen lazım vpnsiz açılır
Cihaz nebende değişen bişey yok malesef vpn de açtım vavo ve diğeriinde playerde duruyor yayın yokmuş gibi aynı
Tm o var zaten kanal açıkken değiştirme yok şuan ama deniyecem müsait oluncaHocam hocam bir de şu kumanda değiştirme özelliği çalışmıyor aktif değil kanaldan çıkıp tekrar kanala girerek değiştirebiliyorsun o çalışmıyor
Nasıl yaniLauncher desteğini kaldırırsanız çok güzel olacak