SAKU TV İNDİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka bir hata yok herhangi bir kanal izlerken ve başka bir kanala geçiş yaparken en baştaki kanala atıyor kablo info veya sinema kanalına atıyor

Başka bir hata yok herhangi bir kanal izlerken ve başka bir kanala geçiş yaparken en baştaki kanala atıyor kablo info veya sinema kanalına atıyor
Tm ona çözüm bulurum kaç saattir favori ekleme sistemine uğraşıyorum kumanda kontrol vs yszi sorunu vardı halletim suanlik yok gibi ya

Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim 😀

Ekli dosyayı görüntüle 8552

Ekli dosyayı görüntüle 8553

• Android tv tamamen uyumlu
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Not: Şimdilik canlı TV uygulaması gibi paylaşıyorum yakında film dizi katogerileri de açılacak iyi kullanımlar android Tv'de sorun yaşayanlar yazsın tuşla alakalı kendi cihazıma göre ayarladım çalışmayan olabilir iyi kullanımlar 😁
Hocam çok güzel eline sağlık. Şu bilgilendirme kanalını kaldırsanız ve kablo TV yerine de başka birşey yazsanız daha iyi olacak. Kanalları nereden çektiğinizi bu kadar belli etmeseniz de uzun ömürlü olsa bu iş.

Tm ona çözüm bulurum kaç saattir favori ekleme sistemine uğraşıyorum kumanda kontrol vs yszi sorunu vardı halletim suanlik yok gibi ya
Bir de radyo bölümü eklersen mükemmel bir uygulama ama yine de ellerine sağlık hocam uğraştığına değmiş emeğin ödenmez

Hocam hocam bir de şu kumanda değiştirme özelliği çalışmıyor aktif değil kanaldan çıkıp tekrar kanala girerek değiştirebiliyorsun o çalışmıyor

Hocam hocam bir de şu kumanda değiştirme özelliği çalışmıyor aktif değil kanaldan çıkıp tekrar kanala girerek değiştirebiliyorsun o çalışmıyor
Tm o var zaten kanal açıkken değiştirme yok şuan ama deniyecem müsait olunca

Launcher desteğini kaldırırsanız çok güzel olacak

Andiroid versiyon hali Bilgisayar versiyonu çıkarmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri