kamillevent
Üye
- Konular
- 0
Bildiğiniz farklı panel varmıreis ugrasma bosa surekli adres fegistiriyo relax panel gına geldi surekli adres bakmaktan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bildiğiniz farklı panel varmıreis ugrasma bosa surekli adres fegistiriyo relax panel gına geldi surekli adres bakmaktan
Sürekli farklı kişileri , farklı mesajları alıntı yapıp, milleti buraya toplamaya çalışıyorsun . derdin ne? insanlar işi gücü bırakıp senle mi uğraşsın istiyorsun. var olanlar bunlar . art arda mesaj yazıp neyi çözeceksin ? dünden beri bıktırdın insanları.Bildiğiniz farklı panel varmı
Bir de utanıp-sıkılmadan sana yardımcı olmak isteyenlere verdiğin cevap bu !! Sana forum da garanti veren mi oldu . İnsanların sabrını daha fazla zorlamadan , keyfine bak güzel kardeşim. Git derdini aldığın yer neresi ise oraya anlat. Canlarımız sıkılmasın.Silsinler canım hatta üyelikten çıkarsınlar verilenler sürekli patlıyor zaten
Burada da küfürlü bir şeyler yazılmış sanırım . siz de bir bakın arkadaşlar doğru anlamışsam , rapor edelim .yönetici arkadaşlar bi zahmet müdahele etsin insanlar burda bilmediği konuları sormak için buraya geliyor böyle tiplerin sayfayı kirletmesini aynı yorumları okumak zorunda değil saygılar
Teşekkürler reis , ilk mesaja eklendi.Relax yeni dns h ttp://mum36yax65.mylaygo.xyz:8080/
Tekkan kardesim bu calisiyor yeni dns ilk mesaja sabitlermisin rica etsem.
Wondershare player saolsun yan dnsleri buluyorum sayesinde
Relax yeni dns h ttp://mum36yax65.mylaygo.xyz:8080/
Tekkan kardesim bu calisiyor yeni dns ilk mesaja sabitlermisin rica etsem.
Wondershare player saolsun yan dnsleri buluyorum sayesinde
Kanala basili tutuyorum oynatici sec diyor Wondershare player ile ac diyorum acincaya kadar bekliyorum sonra geri cik diyorum linki oto cekiyor link yeri geliyor mausla linki komple secip kopyala diyorum umarim yardimci olmusumdur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.İle nasıl bulunuyor yan paneller yardımcı olabilirmisin
Kanala basili tutuyorum oynatici sec diyor şu bölümü anlamadımKanala basili tutuyorum oynatici sec diyor Wondershare player ile ac diyorum acincaya kadar bekliyorum sonra geri cik diyorum linki oto cekiyor link yeri geliyor mausla linki komple secip kopyala diyorum umarim yardimci olmusumdur.
Örnek Trt1 kanali mausu trt1 kanalinda basili tutuyorum,oybatici sec diyor Wondershare playeri seciyorum bu playerin bu özelliği gercek dnsyi buluyor.Kanala basili tutuyorum oynatici sec diyor şu bölümü anlamadım
nerdeyken Kanala basili tutuyorsun
orasını anladım ama hangi programdayken kanalı izliyorken hangisini kullanıyorsun onu anlamadımÖrnek Trt1 kanali mausu trt1 kanalinda basili tutuyorum,oybatici sec diyor Wondershare playeri seciyorum bu playerin bu özelliği gercek dnsyi
iptv smarters player harici player ekletenbir sürü var telvizio da olabilir.orasını anladım ama hangi programdayken kanalı izliyorken hangisini kullanıyorsun onu anlamadım
deneyeceğim yapamazsam özelden yazabilirmiyim burda kalabalık yapmayayım teşekkürler.iptv smarters player harici player ekletenbir sürü var telvizio da olabilir.
Yaparsin kardesim zor degildeneyeceğim yapamazsam özelden yazabilirmiyim burda kalabalık yapmayayım teşekkürler.
Merhaba, söylediklerinizin hepsini yapıyorum, çık dediğim zaman herhangi bir şey olmuyor, direk televizoya dönüş yapıyor. Link nerede çıkacak ve kopyalayacağız. yardımcı olabilirmisiniz.Kanala basili tutuyorum oynatici sec diyor Wondershare player ile ac diyorum acincaya kadar bekliyorum sonra geri cik diyorum linki oto cekiyor link yeri geliyor mausla linki komple secip kopyala diyorum umarim yardimci olmusumdur.
●─➤ᴘʏᴛʜᴏɴ ᴍ𝟹ᴜ ᴛᴀʀᴀᴍᴀ
╭─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ ☢Baron66☢
├𝗺3𝘂𝗟𝗶𝗻𝗸 𝗦𝗽𝗲𝗲𝗱 𝗫
![]()
├Host ➤
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
├Real ➤
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
├Port ➤ 8080
├ User ➤ dnn0999
├Pass ➤ 1168d4365cc7abca
├Exp. ➤ 2026-11-03 13:17:09
├Act Con ➤ 0
├Max Con ➤ 1
├Status ➤ Active
├TimeZone➤ Europe/Istanbul
╰─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ ☢Baron66☢
╭➤Kanal Sayısı➤10194
├●Film Sayısı➤19000
├●Dizi Sayısı➤1218
╰─➤𝗺3𝘂𝗟𝗶𝗻𝗸 𝗦𝗽𝗲𝗲𝗱 𝗫![]()
├●m3u_Url➤
▰▰ᴾʸᵗʰᵒⁿ ᴾʳᵒᵍʳᵃᵐᵐᵉʳ ᵇʸ baron66▰▰
Panel Türü: Relax
Bağlanma Şekli: VPN
Ip Tv Programı: Televizo
Windows için Urban Vpn indirip, ülkeyi Belçika seçiniz iyi seyirler.
Urban vpn indirme linki:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Satıcı benim kullanıcı şifremi değiştirmis olabilirmi bende açmıyor sizin verdiğiniz açtı●─➤ᴘʏᴛʜᴏɴ ᴍ𝟹ᴜ ᴛᴀʀᴀᴍᴀ
╭─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ ☢Baron66☢
├𝗺3𝘂𝗟𝗶𝗻𝗸 𝗦𝗽𝗲𝗲𝗱 𝗫
![]()
├Host ➤
├Real ➤
├Port ➤ 8080
├ User ➤ dnn0999
├Pass ➤ 1168d4365cc7abca
├Exp. ➤ 2026-11-03 13:17:09
├Act Con ➤ 0
├Max Con ➤ 1
├Status ➤ Active
├TimeZone➤ Europe/Istanbul
╰─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ ☢Baron66☢
╭➤Kanal Sayısı➤10194
├●Film Sayısı➤19000
├●Dizi Sayısı➤1218
╰─➤𝗺3𝘂𝗟𝗶𝗻𝗸 𝗦𝗽𝗲𝗲𝗱 𝗫![]()
├●m3u_Url➤
▰▰ᴾʸᵗʰᵒⁿ ᴾʳᵒᵍʳᵃᵐᵐᵉʳ ᵇʸ baron66▰▰
Panel Türü: Relax
Bağlanma Şekli: VPN
Ip Tv Programı: Televizo
Windows için Urban Vpn indirip, ülkeyi Belçika seçiniz iyi seyirler.
Urban vpn indirme linki:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.