tekkan
Müdavim
- Konular
- 88
Düğmesi varsa kapat, 3-5 dakika bekle ,tekrar aç.Reset nasıl yapılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Düğmesi varsa kapat, 3-5 dakika bekle ,tekrar aç.Reset nasıl yapılır
Verebilecegin farklı panel varmıDüğmesi varsa kapat, 3-5 dakika bekle ,tekrar aç.
reis ugrasma bosa surekli adres fegistiriyo relax panel gına geldi surekli adres bakmaktanReset nasıl yapılır
Android box kullanıyorum düğmesi yok ancak fişini cikarabilirimVerebilecegin farklı panel varmı
7 8 tane birden ekledim biri patlarsa diğeri açsın diye hepsimi gider aynı andareis ugrasma bosa surekli adres fegistiriyo relax panel gına geldi surekli adres bakmaktan
Satarken iyiydi telefon numarasınida değiştirmiş ulaşamıyorum önceden wapsaptan mesaj atıyordum cevap veriyordu ortadan kayboldu 2 defasure uzatımı için para ödedim7 8 tane birden ekledim biri patlarsa diğeri açsın diye hepsimi gider aynı anda
Reis sen yazılan hiç birşeyi okumuyorsun , sürekli birşeyler yazıyorsun. Biraz nefes al oku.Android box kullanıyorum düğmesi yok ancak fişini cikarabilirim
Satış sitesi olmadığını bende biliyorum değişen paneli buradan bulmuştum günde patladı 3 günde patlayacaksa burda aramanın ne anlamı var degilmiburası ip tv satış sitesi değil burası paylaşım sitesi arkadaşın yaptığı üzüm yemek değil bağcıyı döğmek olayına geliyor kimden aldıysan derdini ona anlatmalısın sanırım yeteri kadar açık olmuşumdur
Bunlar patladıEline sağlık reis , ilk mesaja eklendi.
Silsinler canım hatta üyelikten çıkarsınlar verilenler sürekli patlıyor zatenkamil gereksiz yere foruma yazıp bilgi kirliliği yapma canın hangisini istiyorsa onu alıp seyret yok kaçak izlemek istemiyorsan gidersin d..türk salır seyredersin burası geyik muhabeti yapılacak yer değil görevli arkadaşlar bi zahmet gereksiz yazıları silsin arkadaşa gerekli uyarıyı yapsın böyle insanlara laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan daha zor
Silsinler canım hatta üyelikten çıkarsınlar verilenler sürekli patlıyor zaten
Relax panel nedir@Latte bunu bir inceleyin tuşlu telefonda deneme yapamıyorum..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Reis böyle devam edecekmisin ? duracakmısın ?Relax panel nedir
Bildiğiniz farklı panel varmıreis ugrasma bosa surekli adres fegistiriyo relax panel gına geldi surekli adres bakmaktan
Sürekli farklı kişileri , farklı mesajları alıntı yapıp, milleti buraya toplamaya çalışıyorsun . derdin ne? insanlar işi gücü bırakıp senle mi uğraşsın istiyorsun. var olanlar bunlar . art arda mesaj yazıp neyi çözeceksin ? dünden beri bıktırdın insanları.Bildiğiniz farklı panel varmı
Bir de utanıp-sıkılmadan sana yardımcı olmak isteyenlere verdiğin cevap bu !! Sana forum da garanti veren mi oldu . İnsanların sabrını daha fazla zorlamadan , keyfine bak güzel kardeşim. Git derdini aldığın yer neresi ise oraya anlat. Canlarımız sıkılmasın.Silsinler canım hatta üyelikten çıkarsınlar verilenler sürekli patlıyor zaten