Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şu an izliyorum. Donma kasma yok. İnternet veya cihaz sıkıntısı olabilir.sürekli donuyor yayınlar
100 megabit fiber. Artık şu çağda insanlara internetinizle alakalıdır diye cevap vermeyin yaŞu an izliyorum. Donma kasma yok. İnternet veya cihaz sıkıntısı olabilir.
Hala 12 16 kullanan insanlar var100 megabit fiber. Artık şu çağda insanlara internetinizle alakalıdır diye cevap vermeyin ya![]()
![]()
Aynısı ben diyecektim herkes bakıyor 15 20 sn donmuyor diyo ip TV de 1.30 dakika veya 3.30 dakika arasında donma yapar genellikle donuyo budasürekli donuyor yayınlar
Burada verilen dosyanın m3u linki. Ne kadar ömürlü olur bilememSadece canlı kanalları içeren hali ektedir.
ÜzdüHala 12 16 kullanan insanlar var
bu doğru durumu olan var olmayan varHala 12 16 kullanan insanlar var
Durumu geçtim türk Telekomda çoğu altyapı Max 16 veriyor adamların 20 yıl önceki çektiği altyapı çoğu 100 de olsa paket Max 20 aliyo çoğubu doğru durumu olan var olmayan var
bu arada windows iptv 3.00 goruntu yayınlar kopma donma yok bunların bein sinema paketleri alınabilir senin tr kablo net paketıne ekleyebılırmısın mumkunmuDurumu geçtim türk Telekomda çoğu altyapı Max 16 veriyor adamların 20 yıl önceki çektiği altyapı çoğu 100 de olsa paket Max 20 aliyo çoğu
Türkiye'den bahsediyoruz100 megabit fiber. Artık şu çağda insanlara internetinizle alakalıdır diye cevap vermeyin ya![]()
![]()
Supersin tsk ederimBurada verilen dosyanın m3u linki. Ne kadar ömürlü olur bilemem
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Giganet altyapısı var binamda ve deli dehşet kaliteli alt yapı. Bina 1 yıllık. Yerine göre değişir kaliteTürkiye'den bahsediyoruz)inanma100 gb ye
Şu anda yaşıyor.Burada verilen dosyanın m3u linki. Ne kadar ömürlü olur bilemem
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.