Herkesin kendine ait bir iptv'si oldu...

bende dun yayın izlerken otomatik player duraklıyor ottplayer neden?

O zaman takılması normal, linkler hem 1 günlük hem de 1 kişilik zaten.
Fazladan bağlanan her bir kişi bağlantının kopmasına neden olur.
Asıl listenin kendisi devasa boyutta olduğu için burada sadece çalışan kısmı bölüp paylaştık deneme için.
İlk mesajdaki siteye girip her gün kendinize özel link almanız gerekiyor.
Eğer liste çok büyük olduğundan cihazınız açmıyorsa, sitenin verdiği kullanıcı adı ve şifreyi alıp, burada paylaşılan m3u'dakilerle değiştirme yapıp o m3u'yu kullanabilirsiniz.
Bu şekilde biraz zahmetli oluyor maalesef.

1 aylık ben deneme yayını satın aldım harika bir panel yapılmış istediğin ülkeyi ekleyip cikarabiliyorsun panelden film lerden öyle yani 400 kusurluk dosyayı TV ye yullemene gerek yok kendisnin verdigi kullanıcı adı vede sifreyide degisderebiliyorsun çok güzel bir uygulama yapmışlar

Aşağıdaki linke tıklayarak size özel 24 saatlik ve süre bitiminde aynı işlemi tekrar yaparak bir IPTV linkine sahip olacaksınız. Yayınlarda donma yoktur...

yayınlar fena değil ancak geç açılıyor
1 aylık ben deneme yayını satın aldım harika bir panel yapılmış istediğin ülkeyi ekleyip cikarabiliyorsun panelden film lerden öyle yani 400 kusurluk dosyayı TV ye yullemene gerek yok kendisnin verdigi kullanıcı adı vede sifreyide degisderebiliyorsun çok güzel bir uygulama yapmışlar
aynen bende aldım 1 ay.çok güzel yayınlar var panelde şahane ücrette şahane.220 tl 1 ay hemde 3 kişilik.panelden sadece tr yayınlara ayarladım fazla boyut olmadı. açılışta fazla beklemiyor.

aynen bende aldım 1 ay.çok güzel yayınlar var panelde şahane ücrette şahane.220 tl 1 ay hemde 3 kişilik.panelden sadece tr yayınlara ayarladım fazla boyut olmadı. açılışta fazla beklemiyor.
Aynen bende anında açılıyor yayın şimdilik bir sıkıntı yok

Merhaba panelden sadece tr yayınlarını ayarladığınızda rahatlıkla tv de ki uygulamalara yükleyebiliyor musunuz ? Ben lg webos smart tv kullanıyorum iptv smarters pro ssiptv m3u player var ama bunlara yüklenmiyor.

Merhaba panelden sadece tr yayınlarını ayarladığınızda rahatlıkla tv de ki uygulamalara yükleyebiliyor musunuz ? Ben lg webos smart tv kullanıyorum iptv smarters pro ssiptv m3u player var ama bunlara yüklenmiyor.
Panelden ayarlayabiliyorsun sadece Türk kanallari rahatlıkla yapabilirsin ben yükledim senin için denedim oluyor ss ip TV de

3 gündür şifre alıyorum. Sıkıntı yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-23-19-03-19-219_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2025-05-23-19-03-19-219_com.android.vending.jpg
    546.4 KB · Görüntüleme: 16

Konuyu görüntüleyenler

• Geri