Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Burada paylaşılan m3u'yu mu kullandınız yoksa kendinize özel m3u mu aldınız siteden?bende dun yayın izlerken otomatik player duraklıyor ottplayer neden?
buradakiniBurada paylaşılan m3u'yu mu kullandınız yoksa kendinize özel m3u mu aldınız siteden?
O zaman takılması normal, linkler hem 1 günlük hem de 1 kişilik zaten.buradakini
1000 Mbps'le bile kasan yayın olursa zaten çöptür o yayın.1000 mgb kullaniyorum donma kasma yok
yayınlar fena değil ancak geç açılıyorAşağıdaki linke tıklayarak size özel 24 saatlik ve süre bitiminde aynı işlemi tekrar yaparak bir IPTV linkine sahip olacaksınız. Yayınlarda donma yoktur...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
aynen bende aldım 1 ay.çok güzel yayınlar var panelde şahane ücrette şahane.220 tl 1 ay hemde 3 kişilik.panelden sadece tr yayınlara ayarladım fazla boyut olmadı. açılışta fazla beklemiyor.1 aylık ben deneme yayını satın aldım harika bir panel yapılmış istediğin ülkeyi ekleyip cikarabiliyorsun panelden film lerden öyle yani 400 kusurluk dosyayı TV ye yullemene gerek yok kendisnin verdigi kullanıcı adı vede sifreyide degisderebiliyorsun çok güzel bir uygulama yapmışlar
Aynen bende anında açılıyor yayın şimdilik bir sıkıntı yokyayınlar fena değil ancak geç açılıyor
aynen bende aldım 1 ay.çok güzel yayınlar var panelde şahane ücrette şahane.220 tl 1 ay hemde 3 kişilik.panelden sadece tr yayınlara ayarladım fazla boyut olmadı. açılışta fazla beklemiyor.
Merhaba panelden sadece tr yayınlarını ayarladığınızda rahatlıkla tv de ki uygulamalara yükleyebiliyor musunuz ? Ben lg webos smart tv kullanıyorum iptv smarters pro ssiptv m3u player var ama bunlara yüklenmiyor.yayınlar fena değil ancak geç açılıyor
aynen bende aldım 1 ay.çok güzel yayınlar var panelde şahane ücrette şahane.220 tl 1 ay hemde 3 kişilik.panelden sadece tr yayınlara ayarladım fazla boyut olmadı. açılışta fazla beklemiyor.
Panelden ayarlayabiliyorsun sadece Türk kanallari rahatlıkla yapabilirsin ben yükledim senin için denedim oluyor ss ip TV deMerhaba panelden sadece tr yayınlarını ayarladığınızda rahatlıkla tv de ki uygulamalara yükleyebiliyor musunuz ? Ben lg webos smart tv kullanıyorum iptv smarters pro ssiptv m3u player var ama bunlara yüklenmiyor.
Teşekkür ederim güle güle kullan. Maçlarda donma takılma olmazsa bende almak istiyorum.Panelden ayarlayabiliyorsun sadece Türk kanallari rahatlıkla yapabilirsin ben yükledim senin için denedim oluyor ss ip TV de
Dener sonucu buraya yazarım.Teşekkür ederim güle güle kullan. Maçlarda donma takılma olmazsa bende almak istiyorum.
Ssıptv bu mudur. Denemek isterim.Panelden ayarlayabiliyorsun sadece Türk kanallari rahatlıkla yapabilirsin ben yükledim senin için denedim oluyor ss ip TV de