Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
BelgeselX ana sayfa açılıyor ama içerikler açılmıyor. Diğer repolarda durum aynı. BelgeselX açın herhangi bir belgesel açın açılmayacakWfilmİzle,720pizleAl bu iki eklenti benim repo da yok. Belgeselx benim repoda çalışıyor
Kaynak kısmını Google seçin. Player ekranında.BelgeselX ana sayfa açılıyor ama içerikler açılmıyor. Diğer repolarda durum aynı. BelgeselX açın herhangi bir belgesel açın açılmayacak
Teşekkür ederim. DH forumdan geliyorumKaynak kısmını Google seçin. Player ekranında.
720pızleal isim değişti selcukflix oldu , nikyokki de varWfilmİzle,720pizleAl bu iki eklenti benim repo da yok. Belgeselx benim repoda çalışıyor
Onu kendinde yapabilirsinForumda bulamadım acaba bu depoların isimlerini excele falan aktarıp aynı olanları görüp ona göre yükleme falan yapabilirmiyiz. her depodaki farklı olanları yukleyebilmek adina
Önceki mesajlara da bakabilirasin. Aynı şeyler yazıldı , cevaplandıTeşekkür ederim. DH forumdan geliyorum
Sizce gerçekten yapabilecek olsaydım. Burdan yardım istermiydim ?Onu kendinde yapabilirsin
nikstreamBu konuda nikyokki reposundan bahsediliyor ama repo olarak eklenmiyor geçersiz veri yazıyor?
Aynen katılıyorumSizce gerçekten yapabilecek olsaydım. Burdan yardım istermiydim ?
Ayrıca cevaplarınıza bakıyorum. Çok keskin ve çok net daha doğrusu azarlıyor gibi konuşuyorsunuz, Burası forum sitesi burda herşeyi çok iyi bilenler olduğu gibi, benim gibi hiçbirşey bilmeyen üyelerinde olduğunu düşünüp ona göre cevap vermeniz Formun kalitesi hoşgörüsü en önemlisi yardımlaşma gibi ilkelerini ihlal etmemiş oluruz.
Herşeyi bir kenara bırakarak yinede cevabınız için teşekkür ederim.
Kesinlikle katılıyorumSizce gerçekten yapabilecek olsaydım. Burdan yardım istermiydim ?
Ayrıca cevaplarınıza bakıyorum. Çok keskin ve çok net daha doğrusu azarlıyor gibi konuşuyorsunuz, Burası forum sitesi burda herşeyi çok iyi bilenler olduğu gibi, benim gibi hiçbirşey bilmeyen üyelerinde olduğunu düşünüp ona göre cevap vermeniz Formun kalitesi hoşgörüsü en önemlisi yardımlaşma gibi ilkelerini ihlal etmemiş oluruz.
Herşeyi bir kenara bırakarak yinede cevabınız için teşekkür ederim.
BelgeselX kanalları nikstream deposu mavi uygulamada açılıyorGeliştirici arkadaşlara emekleri için tşk ederim
Wfilmİzle,720pizleAl açılmıyor
BelgeselX ana sayfa açılıyor ama içeriklerin hiçbiri açılmıyor
İnat , rec , latte eklentisimor kanallari izlemek icin hangi eklentiler var ?
kekikdevam tek repoda topladı. Latte ve makoto hiç bir repoda yokOnu kendinde yapabilirsin
Eklentilerde sorun yok cloudstream sürümünüzü stabil 4.5.2 sürümüne güncelleyin 4.5.1 de hata alırsınız sistem bu şekilde işlemeye devam edecek yukarıda açıkladım alternatif ne kadar çok o kadar iyiBu şekilde de eklentiler çok kötü durumda kalıyor.Birçoğunda erişim yok canlı TV eklentileri sürekli hata veriyor bence de ekip olarak tek repodan yürümelisiniz patladıkça yenisi yapılır![]()