CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Bende herşey takır takır çalışıyor maşallah deneysel sürümünü kullanıyorum 4.5.2 nin. Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık ❤️

Forumda bulamadım acaba bu depoların isimlerini excele falan aktarıp aynı olanları görüp ona göre yükleme falan yapabilirmiyiz. her depodaki farklı olanları yukleyebilmek adina

Ekleme: Wfilmİzle sadece kekikan reposunda açılıyor. O repoyu kurunca Wfilmizle eklentisini kurdum diğerlerini sildim şimdi açılıyor
kekikan reposundaki FilmEkseni açılmıyor

Son düzenleme:

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-04-15-41-20-467_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    Screenshot_2025-05-04-15-41-20-467_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    814.3 KB · Görüntüleme: 28
Onu kendinde yapabilirsin
Sizce gerçekten yapabilecek olsaydım. Burdan yardım istermiydim ?

Ayrıca cevaplarınıza bakıyorum. Çok keskin ve çok net daha doğrusu azarlıyor gibi konuşuyorsunuz, Burası forum sitesi burda herşeyi çok iyi bilenler olduğu gibi, benim gibi hiçbirşey bilmeyen üyelerinde olduğunu düşünüp ona göre cevap vermeniz Formun kalitesi hoşgörüsü en önemlisi yardımlaşma gibi ilkelerini ihlal etmemiş oluruz.

Herşeyi bir kenara bırakarak yinede cevabınız için teşekkür ederim.

Bu konuda nikyokki reposundan bahsediliyor ama repo olarak eklenmiyor geçersiz veri yazıyor?

Ayrıca cevaplarınıza bakıyorum. Çok keskin ve çok net daha doğrusu azarlıyor gibi konuşuyorsunuz, Burası forum sitesi burda herşeyi çok iyi bilenler olduğu gibi, benim gibi hiçbirşey bilmeyen üyelerinde olduğunu düşünüp ona göre cevap vermeniz Formun kalitesi hoşgörüsü en önemlisi yardımlaşma gibi ilkelerini ihlal etmemiş oluruz.

Aynen katılıyorum

Kesinlikle katılıyorum
Burası forum. Mesaj yazıyoruz internette veri trafiği oluşmasını sağlıyoruz.biz ne yazarsak yazalım bu forum gelişir,etkileşim alır. Google aramalarda faydası var. Burası esir kampı değil.

Son düzenleme:
Aslında eklentileri tek bir hale getirmekten ziyade başka bir şey yapmak lazım. Yanlış anlaşılmasın ama @patr0n, @feroxxcs3, @Latte ve @nikyokki hocalarımıza hiç değilse bir çay kahve ısmarlayabilsek bu emekleri karşılığı. Tek bir hesap olsa oraya bağış yapılabilir. İsteyenler tabi. Bunu derkende "ben bağış yaptım şurayı niçin duzeltmiyorsun" mantığı kesinlikle olmamalı. Bunu bilerek yapılmalı. Yani kimse bir şeyi yapmaya mecbur değil.

Bu şekilde de eklentiler çok kötü durumda kalıyor.Birçoğunda erişim yok canlı TV eklentileri sürekli hata veriyor bence de ekip olarak tek repodan yürümelisiniz patladıkça yenisi yapılır 😁
Eklentilerde sorun yok cloudstream sürümünüzü stabil 4.5.2 sürümüne güncelleyin 4.5.1 de hata alırsınız sistem bu şekilde işlemeye devam edecek yukarıda açıkladım alternatif ne kadar çok o kadar iyi

Konuyu görüntüleyenler

Geri