Öneri Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem

Çeşitli kaynaklardan toplayıp derlemiş olduğum tv kanallarını grup üyesi arkadaşlarım için paylaşıyorum.
Listeyi android cihazlarda veya tv box larda izlemek isteyen arkadaşların Televizo uygulaması ile izlemelerini tavsiye ederim.
Emeğinize sağlık kardeşim. Xcıptv player kullanıyorum dosyanın url adresini verebilir misiniz.

Dosyayı telefondan açamıyorum. Buraya yazma imkanınız varmı

Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem
====. GÜNCELLENDİ.======06.05.2025
Teşekkürler.
Listeyi sık sık güncellemeyi planlıyorsanız (Kesinlikle biliyorsunuzdur ama) listeyi link olarak dropbox, Google drive gibi barındırma hizmetlerine yüklerseniz siz listeyi güncelledikçe link içeriği de güncellenir.Kullanıcılar açısından da kolaylık olur.

Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem
====. GÜNCELLENDİ.======06.05.2025
Listeyi vaktim oldukça güncellemeye çalışacağım.
URL olarak aşağıdaki linki veya ekte bulunan m3u dosyasını yükleyebilirsiniz
" "

Ekli dosyalar

• FORZA ES ES -2.m3u
    45 KB · Görüntüleme: 89
  • URL.txt
    82 bayt · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Donma ve kasmaların nedenleri yayını yapan kişinin server çıkışının zayıf olması,ayrıca yayını alan kişinin cihazının düşük donanım ve internet hızına sahip olmasından kaynaklanır.
Benim 100 mpps hıza sahip internetim ve iki adet tvbox cihazım var birisi 4 gb ram ve iyi bir işlemciye sahip olan bu cihazda kasma donma oluşmazken ,diğer 2 gb ram ve orta kalite işlemciye sahip cihazımda aynı yayını izlerken donma ve kasmalar oluşabiliyor.
Chromecast 4k da 2gb ram'a sahip

Teşekkürler.
Listeyi sık sık güncellemeyi planlıyorsanız (Kesinlikle biliyorsunuzdur ama) listeyi link olarak dropbox, Google drive gibi barındırma hizmetlerine yüklerseniz siz listeyi güncelledikçe link içeriği de güncellenir.Kullanıcılar açısından da kolaylık olur.
Öneriniz için teşekkür ederim.
URL olarak Google drive yükleme yaptım.
" "

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri