Öneri Knowkinq Stream Kütüphanesi m3u [GÜNCELLENDİ 02.05.2025]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cnbc-e film kanalında olabilir. Belgesel bölümünde yaban tv, agro tv, çiftçi tv v.b. kanallar olabilir. Mor paketinde var ama kullanır mısın bilmem. Müzik ve çocuk kanallari da guncellenmeli
Yaban ve agro tv şuanda yayınlarını alamıyorum, müzik ve çocuk kanalları ilerleyen süreçlerde eklenebilir şuanda pek talep yok ulusal kanal olarak.

Merhaba, sizlere ulusal kanalların yayın kütüphanesi adlı projemi paylaşmak istiyorum.

Yayınlar, internet bağlantınızın hızına bağlı olarak otomatik olarak en iyi kaliteye ayarlanır, böylece kesintisiz ve yüksek kaliteli bir izleme deneyimi yaşarsınız.

Özellikler:
  • Tarayıcı Uyumluluğu: Sitedeki yayınları izleyebilmek için tarayıcınıza gerekli eklentiyi kurmanız yeterli.
  • Mobil Uyumluluk: Mobil cihazlar üzerinden "Oynat" butonuna tıkladığınızda, yayınları direkt olarak izleyebilirsiniz.
  • Kaynak Yayın: Yayınlar, doğrudan kaynak yayın olarak aktarılır, böylece kesintisiz bir izleme deneyimi sunulur.
Site linki:

Tivimate,televizo ve diğer oynatıcılarda izlemek için m3u adresi:
Kod:
http://51.20.137.71/stream/kanallar.m3u

Aklınıza takılan herhangi bir farklı soruyu veya öneriyi, konu içinde rahatça tartışabiliriz.
Ellerine sağlık
Devamlılığını dilerim.
Haber kanallarına Ekol TV eklenebilir
Biraz da müzik kanalı eklenirse evde ailece kullanabileceğimiz birinci liste olabilir.

Harika liste elinize sağlık inşallah daimi olur

Yaban ve agro tv şuanda yayınlarını alamıyorum, müzik ve çocuk kanalları ilerleyen süreçlerde eklenebilir şuanda pek talep yok ulusal kanal olarak.
Now tv, haber kanallarına geçmiş. Tv4 belgesel değil ulusal kanallara eklenmeli. Belgesel bölümune sağlık channel, bizim ev eklenebilir. Ulusala cine1 ve tivi6 eklenebilir. Cocuk bölümune minika go ve minika cocuk eklenebilir. Müzik bolumune powerturk, dreamturk, number one eklenebilir.

Eline sağlık, guzel olmus

bende çalişmiyor başka varmı

Kral, şahane olmuş, hepsi çalışıyor, eline sağlık, umarım uzun süre sorunsuzca kullanırız. Benim gibi çanak anteni olmayıp mibox ile tv seyredenler için biçilmiş kaftan.

Now tv, haber kanallarına geçmiş. Tv4 belgesel değil ulusal kanallara eklenmeli. Belgesel bölümune sağlık channel, bizim ev eklenebilir. Ulusala cine1 ve tivi6 eklenebilir. Cocuk bölümune minika go ve minika cocuk eklenebilir. Müzik bolumune powerturk, dreamturk, number one eklenebilir.

Eline sağlık, guzel olmus
Düzelttim hocam.

Ekstra olarak kanal listesinde geliştirmeler yapıldı güncellemenizi öneririm.

Güncelleme ile daha'da iyi olmuş . tekrar'dan elinize sağlık üstad.

Merhaba, sizlere ulusal kanalların yayın kütüphanesi adlı projemi paylaşmak istiyorum.

Yayınlar, internet bağlantınızın hızına bağlı olarak otomatik olarak en iyi kaliteye ayarlanır, böylece kesintisiz ve yüksek kaliteli bir izleme deneyimi yaşarsınız.

Özellikler:
  • Tarayıcı Uyumluluğu: Sitedeki yayınları izleyebilmek için tarayıcınıza gerekli eklentiyi kurmanız yeterli.
  • Mobil Uyumluluk: Mobil cihazlar üzerinden "Oynat" butonuna tıkladığınızda, yayınları direkt olarak izleyebilirsiniz.
  • Kaynak Yayın: Yayınlar, doğrudan kaynak yayın olarak aktarılır, böylece kesintisiz bir izleme deneyimi sunulur.
Site linki:

Tivimate,televizo ve diğer oynatıcılarda izlemek için m3u adresi:
Kod:
http://51.20.137.71/stream/kanallar.m3u

Aklınıza takılan herhangi bir farklı soruyu veya öneriyi, konu içinde rahatça tartışabiliriz.
Emeğinize sağlık

Oldukça başarılısınız @knowkinq . Özellikle de farklı alternatifler oluşturmuş olmanız faydasının yadsınamaz olduğunu gösteriyor.

Elinize sağlık. 👏

Selam Avrupa Yakası listede çalışmıyor sanırım bakabilirmisin eline emeğine sağlık ekmek teknesininde bu liste de olması güzel olur du

Hayırlı günler naçizane bir fikrimi iletmek istiyorum siz değerli üstadlara ulusal kanallarda ki güncel dizileri eklemenizi rica etsem gününde dizileri bazı sebeplerden dolayı kaciranlar son bölümlerini burada izleyebilirler saygılarımla kolay gelsin.

Hayırlı günler naçizane bir fikrimi iletmek istiyorum siz değerli üstadlara ulusal kanallarda ki güncel dizileri eklemenizi rica etsem gününde dizileri bazı sebeplerden dolayı kaciranlar son bölümlerini burada izleyebilirler saygılarımla kolay gelsin.
Sadece ulusal kanallar listesi hocam ekstra olarak güncel dizi/filmleri ekleme şansım yok canlı yayın olmadığı sürece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri