Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eyvallah hocam acelesi yok tekrardan teşekkürler her şey için.Bakarız ama şuan değil
Şuan bakıyorum, kaynaklar sorunsuz ama rec tv kaynakları aktifleştirmemiş yada kanalları yine farklı domaine taşıyo bakalım yarına kadar ne olucakEyvallah hocam acelesi yok tekrardan teşekkürler her şey için.
Bende onu bulamadım ya çekebileceğim yer de yok galibaMerhaba! Mezzo kablotv de var ben Mezzo live HD kanalını arıyorum yardımcı olabilirseniz. Sevinirim
Ben böyle hata alıyorum neden acabaŞuan bakıyorum, kaynaklar sorunsuz ama rec tv kaynakları aktifleştirmemiş yada kanalları yine farklı domaine taşıyo bakalım yarına kadar ne olucak
Hangi kanallarda?Ben böyle hata alıyorum neden acaba
Oynatıcı/Playeriniz ney?Hemen hemen hepsinde ama show TV ATV star ve bein kanallarda daha sık oluyor
Hiçbirinin Kaynağında Sıkıntı yok useragent vereyim dm den istiyorsanız playere girin belki açarHemen hemen hepsinde ama show TV ATV star ve bein kanallarda daha sık oluyor
9xtream modlu APK kullaniyorum hemen televizo yükleyip deniyorum yada önereceğiniz başka birşey var miHiçbirinin Kaynağında Sıkıntı yok useragent vereyim dm den istiyorsanız playere girin belki açar
Televizo veya tivimate stabil olan iki player9xtream modlu APK kullaniyorum hemen televizo yükleyip deniyorum yada önereceğiniz başka birşey var mi
Tivimatede aldığım hata birşeyi yanlismi yapiyorum acabaTelevizo veya tivimate stabil olan iki player
Mor kanallarda bi sıkıntı görünmüyor en son kontrol ettiğimdeTivimatede aldığım hata birşeyi yanlismi yapiyorum acaba
Ustat " Kusura Bakmayın " Ne demek ya, Gece gündüz demeden bütün isteklerimize karşılık verip, Bizler için bilgi paylaşımı yapıp bizlerin isteklerini karşılayacaksınız. Birde biz kusur mu arayacağız.Sorun Benden Kaynaklı Hocam Yarın Düzeltmiş Olurum Mor Kanalları Kusura bakmayın