ibrahimbey
Üye
- Konular
- 2
Teşekkürler çok güzel çalışıyor elinize sağlık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Belgesellerde daha önce çalışıp şimdi çalışmayanlar var onları da düzeltebilir misiniz. Bir de ben alttaki kısa linki kullanıyorum, farkeder mi?GÜNCELLEME !!!!!
- [] SPOR,Kategorisine
NBA TV HD Kanalı Eklenmiştir.
-Çalışmayan Tüm Kanalların Yayın Domainleri Değiştirilmiştir.
- [] BELGESEL ,Kategorisinde Yaban TV HD kanalı kaynak değiştirilip yeniden aktif hale gelmiştir.
Syndraxic ve Drag10 Keyifli Seyirler Diler,İyi Günler Dileriz….
Bilmiyorum diğer linki de deneyin istersenizBelgesellerde daha önce çalışıp şimdi çalışmayanlar var onları da düzeltebilir misiniz. Bir de ben alttaki kısa linki kullanıyorum, farkeder mi?
Müzik Kategorisine “MEZZO LİVE HD” Kanalı Eklenmiştir Keyifli SeyirlerMüziklere mezzo live HD ekliyebilİrmişsiniz? Teşekkürler..
Alla alla kaynak aktif ama ya dur bi useragent giriyim bakalım öyle açarmıBi kontrol edebilirmişsiniz Mezopotamya açılmadı
Onun için eve geçip kontrol etmem lazım maalesefElin değmişken bide tarih tvye baksan çok güzel olur
Estağfurullah buyurunTeşekkürler eline sağlık bi ara bakarsan çok makbule geçer. Bu arada dm ile rahatsız edebilir miyim
Eve geçersem düzeltmeye çalışırımYok vpn ile de acmadı
Teşekkür eder ellerinize sağlıkGÜNCELLEME !!!!!
- [] SPOR,Kategorisine
NBA TV HD Kanalı Eklenmiştir.
-Çalışmayan Tüm Kanalların Yayın Domainleri Değiştirilmiştir.
- [] BELGESEL ,Kategorisinde Yaban TV HD kanalı kaynak değiştirilip yeniden aktif hale gelmiştir.
Syndraxic ve Drag10 Keyifli Seyirler Diler,İyi Günler Dileriz….