Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
tamamdır üstad indirebilirsin
[email protected]Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
biliyorum farklı bir durum ama google böyle istiyor google playde yayınlanması için mecbur böyle yapılıyor yani google istiyor bunuanlamadim mail adresi niye birde mail adresi verenler uygulamayı indirebildimi ?
rica ederim çok sagol üstadım iyi seyirlerEline emeğine sağlık![]()
özür dilerim yazdığını görmemiştim üstad kaydettim indirebilirsin
Mavra tv yazdım bulunmadı linkini paylaşabilirmisin?rica ederim çok sagol üstadım iyi seyirler
üstad daha yayınlanmadı bu size verdiğim linkler test için kullanıp geri bildirim yapabilirsiniz testten geçince yazdığınızda görünecekMavra tv yazdım bulunmadı linkini paylaşabilirmisin?
Test linkini göremedimüstad daha yayınlanmadı bu size verdiğim linkler test için kullanıp geri bildirim yapabilirsiniz testten geçince yazdığınızda görünecek
Davetiye Linki ilk 100 Kişi İçin Geçerli burdan indirebilirsin üstadTest linkini göremedim![]()
Bulunmadı diyor malesefDavetiye Linki ilk 100 Kişi İçin Geçerli burdan indirebilirsin üstad