Üstat hata yok 10 numara 5 yıldızİkisibde ekledim hocam kontrol ediniz hata varmı
Ellerine sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Üstat hata yok 10 numara 5 yıldızİkisibde ekledim hocam kontrol ediniz hata varmı
Gördüm hocam çok teşekür ederim süper olmuşferoxxcs3 içine TLCtr eklendi.
tüm bölümler görünmeyebiliyor yakında çözerim.
Konu çok dağılır o zaman bence. Bir birilerinin eksiklerini düzeltiyorlar repo sahipleri bu başlık da daha güzel oluyorfarkli repo sahipleri kendi konularini acsa daha düzenli olmaz mi
Ne demek yani ?Cloudstream 4 de yerleşik web kazıyıcı olacağı söyleniyor discordda acaba gerçeklik payı var mi
Web kaziyici derken tarayıcı demek istedi heralde. Eğer gerçekten öyle bir şey olursa repolara gerek kalmazNe demek yani ?
Her repo sahibi forumda üye değiller başta sadece kekikdevam için soru amaçlı açmıştım sonrasında repo sayısı çoğalınca hepsini topladım ilk konuda eklentilere nasıl ulaşılacağını vs belirttim ayrı konu olursa kim aramaya uğraşacak forumda bir şeyle ilgili konu olduğu hâlde yeni konu açılıyor buda öyle olur o yüzden bu şekilde toplu olması daha mantıklı repo sahipleri yine açmak isterse açar ben hepsini tek yere topladım maksat hepsine nasıl ulaşılacağını bilelim bu şekilde olması forum içinde iyi çünkü hit alan bir konu gösterimi fazla google aramasında etkili olacaktır.farkli repo sahipleri kendi konularini acsa daha düzenli olmaz mi
Latte'yi de unutmayın adam bu iş için gecesini gündüzüne katıyor hakları asla ödenmez hepsinin emeğine sağlık.
Evet onu unuttum @Latte ye de teşekkürlerLatte'yi de unutmayın adam bu iş için gecesini gündüzüne katıyor hakdeları asla ödenmez hepsinin emeğine sağlık.
ilk mesajı şöyle yap bence güncel ana depo nikyokki olsun orda olmuyan eklentileri atıyorum kekik devam da ekstra olanı belirt sonra latte de yine farklı olan ne biliyim makoto da diye bizim şuan (nikyokki kekikdevam latte makoto) bizim olan 4 +megarepo dimi kaçırdığım bişe yok eklendikçe de + atıyorum patron eklendi vs eklendi gibi bu şekilde sanki kafa yakmadan kurulabilirHer repo sahibi forumda üye değiller başta sadece kekikdevam için soru amaçlı açmıştım sonrasında repo sayısı çoğalınca hepsini topladım ilk konuda eklentilere nasıl ulaşılacağını vs belirttim ayrı konu olursa kim aramaya uğraşacak forumda bir şeyle ilgili konu olduğu hâlde yeni konu açılıyor buda öyle olur o yüzden bu şekilde toplu olması daha mantıklı repo sahipleri yine açmak isterse açar ben hepsini tek yere topladım maksat hepsine nasıl ulaşılacağını bilelim bu şekilde olması forum içinde iyi çünkü hit alan bir konu gösterimi fazla google aramasında etkili olacaktır.![]()
Ne dersin @patr0n sence olur muCloudstream 4 de yerleşik web kazıyıcı olacağı söyleniyor discordda acaba gerçeklik payı var mi
@feroxxcs3 eklentisi de çok güzle hata yok. Hiç birini bir birinden ayirmamak lazım. Birinde olmayan veya çalışmayan diğerinde çalışıyor. Yani şu eklenti tek başına yeterli demek bence doğru değil. Sayfayı geriye doğru okur iseniz n demek istediğimi anlarsınız. Yardımcı olup hatalarını düzeltiyorlarilk mesajı şöyle yap bence güncel ana depo nikyokki olsun orda olmuyan eklentileri atıyorum kekik devam da ekstra olanı belirt sonra latte de yine farklı olan ne biliyim makoto da diye bizim şuan (nikyokki kekikdevam latte makoto) bizim olan 4 +megarepo dimi kaçırdığım bişe yok eklendikçe de + atıyorum patron eklendi vs eklendi gibi bu şekilde sanki kafa yakmadan kurulabilir
bu arada şöyle bir baktım ana sayfada 2 repo daha gördüm şahsi fikrim nikstream tek başına yeterli gibi ilave eklemeleri de gözlemliyip yada olmuyanları biri yazarsa dediğim gibi ilav edip devam edilir
Evet@feroxxcs3 eklentisi de çok güzle hata yok. Hiç birini bir birinden ayirmamak lazım. Birinde olmayan veya çalışmayan diğerinde çalışıyor. Yani şu eklenti tek başına yeterli demek bence doğru değil. Sayfayı geriye doğru okur iseniz n demek istediğimi anlarsınız. Yardımcı olup hatalarını düzeltiyorlar
benim söylemim ayırmak için değil istersen açıp tüm dil seçimi yapıp tr veya yabancı hepsini kur kalsın da yapılır ama her deponun her eklentisi hep uyg yavşlatır kasmalar filan yorar box olsun telefon olsun ana depo olarak birini seçip kalanları olmayan ötekilerden almak en rahat stil bence atyrm ferox seç kalanı ötekılerden ilave et sorun yaşarsan o ana repo da o zaman otekınden al o eklentiyi ben ana olarak nik seçtim gerisi yan olarak ekliyorum öteki türlü 4 5 tane üst üste binince de çakışma oluyor@feroxxcs3 eklentisi de çok güzle hata yok. Hiç birini bir birinden ayirmamak lazım. Birinde olmayan veya çalışmayan diğerinde çalışıyor. Yani şu eklenti tek başına yeterli demek bence doğru değil. Sayfayı geriye doğru okur iseniz n demek istediğimi anlarsınız. Yardımcı olup hatalarını düzeltiyorlar
Her zaman söylüyorum her repoyu kurun eklentileri keyfinize göre yükleyin.benim söylemim ayırmak için değil istersen açıp tüm dil seçimi yapıp tr veya yabancı hepsini kur kalsın da yapılır ama her deponun her eklentisi hep uyg yavşlatır kasmalar filan yorar box olsun telefon olsun ana depo olarak birini seçip kalanları olmayan ötekilerden almak en rahat stil bence atyrm ferox seç kalanı ötekılerden ilave et sorun yaşarsan o ana repo da o zaman otekınden al o eklentiyi ben ana olarak nik seçtim gerisi yan olarak ekliyorum öteki türlü 4 5 tane üst üste binince de çakışma oluyor
ben keyfim olmayanı kullanmamHer zaman söylüyorum her repoyu kurun eklentileri keyfinize göre yükleyin.
Kendi repomu genelde test amaçlı kullanıyorumilk mesajı şöyle yap bence güncel ana depo nikyokki olsun orda olmuyan eklentileri atıyorum kekik devam da ekstra olanı belirt sonra latte de yine farklı olan ne biliyim makoto da diye bizim şuan (nikyokki kekikdevam latte makoto) bizim olan 4 +megarepo dimi kaçırdığım bişe yok eklendikçe de + atıyorum patron eklendi vs eklendi gibi bu şekilde sanki kafa yakmadan kurulabilir
bu arada şöyle bir baktım ana sayfada 2 repo daha gördüm şahsi fikrim nikstream tek başına yeterli gibi ilave eklemeleri de gözlemliyip yada olmuyanları biri yazarsa dediğim gibi ilav edip devam edilir