patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Hocam haber verseydin yine update verdim yavBen hallettimde senin updatelerden bi türlü push yapamadım hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam haber verseydin yine update verdim yavBen hallettimde senin updatelerden bi türlü push yapamadım hocam.
Cancel verdim durunca pushla hocamBen hallettimde senin updatelerden bi türlü push yapamadım hocam.
Eyvallah ara sıra böyle iş kazaları olur@nikyokki hallediyor hocam![]()
Teşekkürler hocam@turbetfur @patr0n şu an tamamdır popüler dizilerden son bölümler ve yeni eklenen bölümler
gördüm hocam ellerine sağlık@turbetfur @patr0n şu an tamamdır popüler dizilerden son bölümler ve yeni eklenen bölümler
Aynen öyle hocam genelde bu saatlerde aktif olmuyo diye rahat takılıyodum aktifmişEyvallah ara sıra böyle iş kazaları olur![]()
Bugün biraz boştumAynen öyle hocam genelde bu saatlerde aktif olmuyo diye rahat takılıyodum aktifmiş![]()
Benim sürekli kod değiştirip push etme sebebim bilgisayarda derleme yapıp direkt CS içinde kontrol edemiyorum hocam o yüzden push edip orada derlerip kontrol ediyorum makine inatla Java hatası veriyor gradle çalıştırmıyorBugün biraz boştum![]()
turkanime ve animecix var repoda.Acaba Çin animeleri yayınlayan asya animeleri veya tranimeci içeriklerini içeren bir eklenti yapılabilir mi?
Benim de pc çok eski o yüzden ben de github a taşıdım tüm işlerimi. Hatta ios ve android uygulamamı bile orda derliyorumBenim sürekli kod değiştirip push etme sebebim bilgisayarda derleme yapıp direkt CS içinde kontrol edemiyorum hocam o yüzden push edip orada derlerip kontrol ediyorum makine inatla Java hatası veriyor gradle çalıştırmıyor![]()
Hocam benim pc çok eski değil günümüz şartlarında kurtarıyor i5 9. Nesil gtx 1650 16 gb ram var ama java inatla hata veriyor gradle çalıştırmıyor her ne kadar güncel sdk, jdk kurulu olsa da bana mısın demiyor bende saldım sizin gibi github üstünde yapıyorum.Benim de pc çok eski o yüzden ben de github a taşıdım tüm işlerimi. Hatta ios ve android uygulamamı bile orda derliyorum![]()
Been çok detay vermeyeyim ama 14 yıllık laptop kullanıyorumHocam benim pc çok eski değil günümüz şartlarında kurtarıyor i5 9. Nesil gtx 1650 16 gb ram var ama java inatla hata veriyor gradle çalıştırmıyor her ne kadar güncel sdk, jdk kurulu olsa da bana mısın demiyor bende saldım sizin gibi github üstünde yapıyorum.Win 11 21h2 de sorun yoktu java ile kodlama yapıyodum şu an 23h2 kurulu geçtim geçeli böyle bir sorun var sürüm düşüşü ile muhtemelen çözerim ama kim uğraşacak onunla
![]()
Biliyorum var yanlız donghua yayınlar yok derecede japon animeleri ağırlıklı o eklentilerturkanime ve animecix var repoda.
Anime dünyasına çok yabancıyım. Dediğiniz siteleri buldum en kısa zamanda eklerim.Acaba Çin animeleri yayınlayan asya animeleri veya tranimeci içeriklerini içeren bir eklenti yapılabilir mi?