Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bilgilendirmenizden dolayı tşk ler .1- elinizdeki bilgisayar nedir masaüstü mü, laptop mu ve özellikleri eksiksiz şekilde nedir.
2-üniversite ye giden çocuğunuz mühendislik okuyuyorsa önerilen laptoplar ve bütçeniz işinizi görmez.
çizim yazılımları yüksek grafik işlemci ister.
bu nedenle yardımcı olmamız sağlıklı olmaz.
eğer öğrenci aynı il de ise masaüstü öneririm şahsen.alt segmentin biraz üzerinde alacağınız laptop 5 sene sonra hiçbir işinize yaramaz.
Bilgisayar sektöründe en akıllıca alışveriş ''Bu bilgisayar beni enaz 10 sene götürürür'' olmalıdır.
Sadece world tarzlı yazılımlar kullanacağız diyorsanız bütçenize uygun herhangi bir laptop alabilirsiniz ancak en önemli husus 2 adet ram slotu olan laptop almanızıdr.Birkaç yıl sonra ram bellek yetersiz kalırsa 2. ram takmanız laptop'u 2-5 yıl arası daha kullanmanıza olanak tanır.
Alacağınız laptop'un özelliklerine bakmanız ve anakartın kaç Gb ram desteklediğine de muhakkak bakmalısınız.sonra ram upgrade yapamazsınız laptop çöp olur.
Bunun gibi onlarca öneri ve tavsiyeyi birleştirerek bilgisayar almalısınız.Bu iş sanılandan ince ve detaylı bir iş benim gözümde.
Ne için, ne kadar süre aynı şekilde kullandırmalı, hangi bütçeyle, masaüstü mü dizüstü mi tercih, performans olacaksa birebir aynı özelliklerde masaüstü çok ağır basacaktır o yüzden o da olur o da olmaz, teknolojisi nasıl olsun ki yükseltmeye değecek mi bilinsin vs vs...bilgilendirmenizden dolayı tşk ler .
o zaman markaya takılmadan alınabilecek işmizi görecek özelikte
işlemci ne olmalı intel mi - amd mi ryzen mi
Ram sistem belleği ne olmalı
Ekran kartı ne olmalı
ssd kapasitesi ne olmalı
ekran kartı hafızası ne olmalı paylaşımlımı yoksa paylaşımsızmı
ayrıca bunlar hakında hiçbir bilgim fazla yok sadece kulakdan dolma bilgiler
o yüzden sizler gibi arkadaşların engin bilgilerinden yararlanarak tafsiyelerinizi bekliyorum
anlaşılan bilgisayarcıya gideceğiz bakacak anlamıyor bir şey kakalayacak bize bir tanesini altı ay demeden işlemini yitirecekNe için, ne kadar süre aynı şekilde kullandırmalı, hangi bütçeyle, masaüstü mü dizüstü mi tercih, performans olacaksa birebir aynı özelliklerde masaüstü çok ağır basacaktır o yüzden o da olur o da olmaz, teknolojisi nasıl olsun ki yükseltmeye değecek mi bilinsin vs vs...
Sizin isteğinizi tatmin edecek bir cevap çıkmaz bence. Çünkü anladığım kadarıyla siz de ne istediğinizi tam bilmiyorsunuz.
Gidin bilgisayar mağazalarına, masaüstü veya dizüstü bakın kullanın deneyin. Gerçekte ne için alınması gerektiği bilinmeyen bilgisayarlar ya amacının çok üstünde olduğu için fazla para verilir heba olur madem bunun için alacaktın neden bu kadar para verdin denir ya da bunu yapacaksan neden bunu aldın bu ihtiyacını karşılamaz ki denir.
Oradan almak zorunda değilsiniz. Kullanıp test edebileceğiniz (geniş anlamda olmasa bile) ve hoşunuza gidecek bilgisayarlar olursa özelliklerini not alırsınız. Biliyorsak ona göre yoksa araştırarak tavsiyeler verebiliriz. Ama yineliyorum sizin en büyük eksiğiniz hala tam olarak ne için kullanılacağını söylemiyorsunuz. Masaüstü bilgisayar olabilir mi taşıma ihtiyacı yok mu ya da okul için dediğinizden dolayı taşınabilir olmak zorunda mı ya da diğer mesajlarda da size sordukları gibi hangi bölümde okuyacak ve ne tür programlar kullanması gerekiyor vb... Siz araya PES bile kattınız ama asıl amacı ve gerekçesinden hiç bahsetmediniz.anlaşılan bilgisayarcıya gideceğiz bakacak anlamıyor bir şey kakalayacak bize bir tanesini altı ay demeden işlemini yitirecek
Dostum hâlâ bu bilgisayarda hangi uygulamalar kullanılacak, çocuk hangi bölüme gidiyor, hangi oyunları oynamak ister bunları söylemedinizbilgilendirmenizden dolayı tşk ler .
o zaman markaya takılmadan alınabilecek işmizi görecek özelikte
işlemci ne olmalı intel mi - amd mi ryzen mi
Ram sistem belleği ne olmalı
Ekran kartı ne olmalı
ssd kapasitesi ne olmalı
ekran kartı hafızası ne olmalı paylaşımlımı yoksa paylaşımsızmı
ayrıca bunlar hakında hiçbir bilgim fazla yok sadece kulakdan dolma bilgiler
o yüzden sizler gibi arkadaşların engin bilgilerinden yararlanarak tafsiyelerinizi bekliyorum
üniversitede okuyan cocuğum için evde kullanmaya güncel uygulamaları açan dizüstü bilgisayar tafsiyelerinize ihtiyacım var
şimdiden alakanız ve tavsiyeleriniz için tşk ler
Benim gibi büyük ekran sevenlere hitap etmese de katılıyorum eğer amaç oyun oynamaksa bu fiyata alınabilecekler arasında yer alıyor. Acer Community'de bakındım bir. 8 GB ram'i yükseltmek isteyen birisine gömülü ram olduğu için bu şansı olmadığı söylenmiş. O da ufak bir isyan etmiş tabi ki bu özellikler varken yükseltebilerek kullansaydım çok daha iyi olurdu diye. Yine de konu sahibi için harici bir ekrana (Monitör/Tv) bağlayarak da kullanmayı düşünüyorsa özellikle oyun oynarken, ben de tavsiye ederim kesinlikle.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu fiyata bence alınabilecek en iyi makine olabilir. Hem u işlemcili dolayısı ile hafif ve uzun pil ömrü olma potansiyeli var (teknik detaylarını incelemedim) hem de harici GPU ile pek çok oyunu oynar. Ve ekranı IPS görünüyor. Ben de bir tane aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 669
tşk ler bunu değerlendirelimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu fiyata bence alınabilecek en iyi makine olabilir. Hem u işlemcili dolayısı ile hafif ve uzun pil ömrü olma potansiyeli var (teknik detaylarını incelemedim) hem de harici GPU ile pek çok oyunu oynar. Ve ekranı IPS görünüyor. Ben de bir tane aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 669
Bitti maalesef çoktan. Sadece mağazalarda teşhir ürünler kaldı.tşk ler bunu değerlendirelim
aynen spariş vereyim dedim kalmamış ne ara bitirdiniz bu özellikte uygun fiyat yağmalamışlarBitti maalesef çoktan. Sadece mağazalarda teşhir ürünler kaldı.
Başka forumlarda da paylaşıldı tabi, ben görür görmez size yazdım ama bir kaç dakikada bitirdiler.aynen spariş vereyim dedim kalmamış ne ara bitirdiniz bu özellikte uygun fiyat yağmalamışlar
takipte kalalım bakalım belki bir daha satışa sunarlarBaşka forumlarda da paylaşıldı tabi, ben görür görmez size yazdım ama bir kaç dakikada bitirdiler.
Pahalı bence.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.