Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Reis arkadas 100 kat guzel uygulamayi soylese ben de ikisini indirip karsilastiracagim ama cok uzun zaman gecti donus olmadiBu konuda Bir Araştırma Yapmak lazım 100 kat güzel uygulama nasıl oluyor![]()
Aynen öyleYapsan da sonuç alamazsın, 100 kat güzel uygulama yoktur, abartmış herif.
Teşekkürler.Linki yenileme şansımız varmı arkadaşlar inmiyor. Teşekkürler.
İndirmiştim tekrar mı indirmemiz gerekiyor güncel olması için?FuTv.apk buyur üstadım burdan indirebilirsin ve link yenilendi bilginize
Geçen hafta buradan izledim donma yapmadı zaten 4 tane link var ben 3. den izledimBu konuşmanızı kınıyorum ben bu uygulamanın birkere bile donup kitlendiğini görmedim sadece siz söylediniz kusura bakmayın ama ne olursa olsun yapılan birşeyin olduğu yerde böyle konuşulmaz yüzkat daha iyi program varsa onu kullanın gelip burda böyle konuşmanın alemi yok
Mi stick te sorun yokEmeğinize sağlık ama vpn uygulaması kapalı olduğu halde boxta açılmıyor bir çözümde buna bulsanız![]()
yok üstad şuanda güncelİndirmiştim tekrar mı indirmemiz gerekiyor güncel olması için?
iyi seyirlerGeçen hafta buradan izledim donma yapmadı zaten 4 tane link var ben 3. den izledim
indirme linki çalışmıyor**Ulusal Kanallar**
**Spor Kanalları**
**Belgesel Kanalları**
**Çocuk Kanalları**
**Kendini Yenileyen Kanal Listesi**
**İnternet Hızınıza Göre Donmadan Yayın** Donarak İzlemeye Son
**Box Cihazlarına Kurulabilir**
**Kumanda Uyumludur**
** Player Artık Android Tv'Lerde Çalışır Hale Getirildi
Kanal Listeleri Güncellendi
Link :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
link yenilendiindirme linki çalışmıyor
Link yenilendi indirebilirsiniz not: Google hesabınızla otum açtıysanız indirebilirsinizLinki yenileme şansımız varmı arkadaşlar inmiyor. Teşekkürler.
İyi Uygulama Zaten Kendini Belli Eder Aynı İnsan gibi Oda Kendini Belli Etti BenceReis arkadas 100 kat guzel uygulamayi soylese ben de ikisini indirip karsilastiracagim ama cok uzun zaman gecti donus olmadi
merhaba uygulama inmiyor yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim İyi SeyirlerUygulamayı kulanıyorum yapan üstadın emeğine sağlık, sorunsuz çalışıyor.
bütün box cihazlarında açılıyorMi stick te sorun yok