Futv Yeni Yüzümüz Hayırlı Olsun İçerikler Güncellendi.....

kusura bakmayın ama emek var doğru emeğine sağlık ellerine sağlık program güzel görünüyor ama sadece görünüyor dakka bi gol bi yükleme yaptım açar açmaz cihazı dondurdu kilitledi iki dakika sürmedi sildim daha önce de demiştim sadece görünüş var ama detay içerik yok yüz kat daha iyi ve güzel program lar var bence haddinden fazla şişiriliYo bu program okadarda fazla abartılacak bi yanını göremedim..
Reis 100 kat guzel uygulamalar neler?

Üstad kanal d 45 dakika trt1 12 saat show TV 45 dakika star 45 dakika geri alabilirsin ama üzerinde çalışıyorum
45 dk yeterli gelmiyor ustadım dizi oluyor reklamları izlememek için 2 saat bitmesini bekledikten sonra play diyoruz genelde de bir çok kişi böyle yapıyordur sanırım , sağolasın emeğine sağlık tekrar🙏

Uygulamayı kulanıyorum yapımcı arkadaşımızın emeğine sağlık sorunsuz kullanıyorum 🫡🫡

📺**Ulusal Kanallar**
⚽**Spor Kanalları**
🎬**Belgesel Kanalları**
👩‍🚀**Çocuk Kanalları**
🖥️**Kendini Yenileyen Kanal Listesi**
💻**İnternet Hızınıza Göre Donmadan Yayın** Donarak İzlemeye Son
☑️**Box Cihazlarına Kurulabilir**
🕹️**Kumanda Uyumludur**
🖥️** Player Artık Android Tv'Lerde Çalışır Hale Getirildi
Kanal Listeleri Güncellendi

Link :
Emeğinize sağlık ama vpn uygulaması kapalı olduğu halde boxta açılmıyor bir çözümde buna bulsanız🤔

📺**Ulusal Kanallar**
⚽**Spor Kanalları**
🎬**Belgesel Kanalları**
👩‍🚀**Çocuk Kanalları**
🖥️**Kendini Yenileyen Kanal Listesi**
💻**İnternet Hızınıza Göre Donmadan Yayın** Donarak İzlemeye Son
☑️**Box Cihazlarına Kurulabilir**
🕹️**Kumanda Uyumludur**
🖥️** Player Artık Android Tv'Lerde Çalışır Hale Getirildi
Kanal Listeleri Güncellendi

Link :
Ben kullanamıyorum FuTv yi

Ekli dosyalar

• IMG20250328213445.jpg
    IMG20250328213445.jpg
    4.2 MB · Görüntüleme: 26
Emeğinize sağlık ama vpn uygulaması kapalı olduğu halde boxta açılmıyor bir çözümde buna bulsanız🤔
şuanda sorun yok görünüyor ama siz uygulamayı verileri temizle deyip tekrar açın ve vpn nin kapalı olduğuna emin olsun şuanda sorun yok stabil çalışıyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri