Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ne gibi sıkıntımı var anlamadım şuanda aktif sorun yokprogramda sıkıntı mı var ?
hangi bölümdexpola kısmında
Rica ederim İyi Seyirlersorun yok tamam pc den kaynaklıymış teşekkürler
Reis 100 kat guzel uygulamalar neler?kusura bakmayın ama emek var doğru emeğine sağlık ellerine sağlık program güzel görünüyor ama sadece görünüyor dakka bi gol bi yükleme yaptım açar açmaz cihazı dondurdu kilitledi iki dakika sürmedi sildim daha önce de demiştim sadece görünüş var ama detay içerik yok yüz kat daha iyi ve güzel program lar var bence haddinden fazla şişiriliYo bu program okadarda fazla abartılacak bi yanını göremedim..
45 dk yeterli gelmiyor ustadım dizi oluyor reklamları izlememek için 2 saat bitmesini bekledikten sonra play diyoruz genelde de bir çok kişi böyle yapıyordur sanırım , sağolasın emeğine sağlık tekrarÜstad kanal d 45 dakika trt1 12 saat show TV 45 dakika star 45 dakika geri alabilirsin ama üzerinde çalışıyorum
Emeğinize sağlık ama vpn uygulaması kapalı olduğu halde boxta açılmıyor bir çözümde buna bulsanız**Ulusal Kanallar**
**Spor Kanalları**
**Belgesel Kanalları**
**Çocuk Kanalları**
**Kendini Yenileyen Kanal Listesi**
**İnternet Hızınıza Göre Donmadan Yayın** Donarak İzlemeye Son
**Box Cihazlarına Kurulabilir**
**Kumanda Uyumludur**
** Player Artık Android Tv'Lerde Çalışır Hale Getirildi
Kanal Listeleri Güncellendi
Link :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ben kullanamıyorum FuTv yi**Ulusal Kanallar**
**Spor Kanalları**
**Belgesel Kanalları**
**Çocuk Kanalları**
**Kendini Yenileyen Kanal Listesi**
**İnternet Hızınıza Göre Donmadan Yayın** Donarak İzlemeye Son
**Box Cihazlarına Kurulabilir**
**Kumanda Uyumludur**
** Player Artık Android Tv'Lerde Çalışır Hale Getirildi
Kanal Listeleri Güncellendi
Link :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Vpn kapalı olmalıBen kullanamıyorum FuTv yi
Kapalı yine uyarı veriyorVpn kapalı olmalı
şuanda sorun yok görünüyor ama siz uygulamayı verileri temizle deyip tekrar açın ve vpn nin kapalı olduğuna emin olsun şuanda sorun yok stabil çalışıyorEmeğinize sağlık ama vpn uygulaması kapalı olduğu halde boxta açılmıyor bir çözümde buna bulsanız![]()
İyi Seyirler DilerimUygulamayı kulanıyorum yapımcı arkadaşımızın emeğine sağlık sorunsuz kullanıyorum![]()
İyi seyirlerUygulamayı kulanıyorum yapımcı arkadaşımızın emeğine sağlık sorunsuz kullanıyorum![]()
Bu konuda Bir Araştırma Yapmak lazım 100 kat güzel uygulama nasıl oluyorReis 100 kat guzel uygulamalar neler?
Yapsan da sonuç alamazsın, 100 kat güzel uygulama yoktur, abartmış herif.Bu konuda Bir Araştırma Yapmak lazım 100 kat güzel uygulama nasıl oluyor![]()