SpaceX
Üye
- Konular
- 3
Sen istemezsen olmuyorreis onda girişte reklam var. aynısı gpik zaten burada patron reis modladı yine apk repo ve globalmodz modladı.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sen istemezsen olmuyorreis onda girişte reklam var. aynısı gpik zaten burada patron reis modladı yine apk repo ve globalmodz modladı.
O konudan bilgim varSen istemezsen olmuyorModluda değil benimki ama reklamsız izliyorum.Nasıl diye sormayın, burada takipte çünkü...
veya beine para yedirmek yerine inat box,cloudstream gibi uygulamaları kullanabilirsinizBein almak![]()
Milletin aylık sigara parasının daha altın da parası var. Doncak mı patlayacak mı derdi yok. Şu an 219 tl veriyorum ve önümüzde ki sezonlarıda aldım. Önümdeki sezonu 229 a aldımveya beine para yedirmek yerine inat box,cloudstream gibi uygulamaları kullanabilirsiniz![]()
reis sen de haklısın ama benim için maç, dizi, film şöyle birşey bedavaysa izlerim. Birde şu var örneğin arkadaş ortamında sohbet oluyor ben diyorum şöyle oldu böyle oldu arkadaşın hoşuna gidiyor anlatıyorum ben öyle uğraşamam diyor direk abone oluyor hem de firmanın reklamını yapmış oluyorum.Milletin aylık sigara parasının daha altın da parası var. Doncak mı patlayacak mı derdi yok. Şu an 219 tl veriyorum ve önümüzde ki sezonlarıda aldım. Önümdeki sezonu 229 a aldım
Cloudstream eklentikerine nerden ukaşabiliriz pekiVavoo tek gecerim. Hem websitesi, hem cloudstream eklentisi hem m3u olarak kullaniyorum. Ikisi patron kaynakli sorun oldumu buradan cekinme sor patron reis maksimum 5 dk'da donuyor