Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Vavoo tek gecerim. Hem websitesi, hem cloudstream eklentisi hem m3u olarak kullaniyorum. Ikisi patron kaynakli sorun oldumu buradan cekinme sor patron reis maksimum 5 dk'da donuyorNedir sizce? Bi türlü karar veremedim
kral seni heryerde görüyomda bu vavvoyu ne abarttın beeVavoo tek gecerim. Hem websitesi, hem cloudstream eklentisi hem m3u olarak kullaniyorum. Ikisi patron kaynakli sorun oldumu buradan cekinme sor patron reis maksimum 5 dk'da donuyor
ben forumdakilere güveniyorum allaha şükür doğru forumu seçmişimben genelde cs/nikstream'daki neonspor'dan bakiyorum. repo sanirim oradaydi. karistiriyor da olabilirim. bana guvenmeyin.
Abartilmicak gibimi kardesim daha iyisini soyle bugun bu isi bırakıyorumkral seni heryerde görüyomda bu vavvoyu ne abarttın bee
vavoo tv'de var zaten![]()
Daha iyisini bulabilseydim bir dk daha goremezdin beni buradaben forumdakilere güveniyorum allaha şükür doğru forumu seçmişim![]()
***** tvAbartilmicak gibimi kardesim daha iyisini soyle bugun bu isi bırakıyorum![]()
reis onda girişte reklam var. aynısı gpik zaten burada patron reis modladı yine apk repo ve globalmodz modladı.***** tv
gpik tvde baya güzel ümit tv?reis onda girişte reklam var. aynısı gpik zaten burada patron reis modladı yine apk repo ve globalmodz modladı.
televizo'nun üstüne ümit tv yazmış olması çok komik. yayınla m3u yine televizo modlarsan onu yayınla bu nedir abi. kurduğum gibi sildimgpik tvde baya güzel ümit tv?
yoo çok güzel modlamış bence vavoo bile var eline sağlık @UmitM0dtelevizo'nun üstüne ümit tv yazmış olması çok komik. yayınla m3u yine televizo modlarsan onu yayınla bu nedir abi. kurduğum gibi sildim
zevkler renkler kardeşim, biz patron ve latteciyizyoo çok güzel modlamış bence vavoo bile var eline sağlık @UmitM0d
Daha iyilerini sizden bekliyoruz üstadtelevizo'nun üstüne ümit tv yazmış olması çok komik. yayınla m3u yine televizo modlarsan onu yayınla bu nedir abi. kurduğum gibi sildim
bende patron ve latteciyim ama sen sadece patron ve lattenin yaptığı şeyleri övüyorsunzevkler renkler kardeşim, biz patron ve latteciyiz
aynenDaha iyilerini sizden bekliyoruz üstad![]()
reis benim futbola ilgim şu şekil bakarım elektrik alamazsam izlemem bile, zaten çok futbol fanatiği olsam direk orjinal alırım, hatta ssport bende orjinalDaha iyilerini sizden bekliyoruz üstad![]()
olurmu kardeşim ben sinetech reisi senelerdir takip ediyorum hatta komple dünyayı takip ediyorum. reddit var mesela en baba forum orasıbende patron ve latteciyim ama sen sadece patron ve lattenin yaptığı şeyleri övüyorsun
forumun diğer şeylerinden haberin yok bile
reddit en babaysa git oraya burda ne işin varolurmu kardeşim ben sinetech reisi senelerdir takip ediyorum hatta komple dünyayı takip ediyorum. reddit var mesela en baba forum orası
ben zaten orada takılıyordum, cloudstream'e patron vavoo yapınca burada da takılmaya başladım. ben çıkarıma bakarım isteyen istediğini banlar çok da umrumda değil.reddit en babaysa git oraya burda ne işin var
2 gün ban yemiştin sen bi ara bide![]()