CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Evet emülatör ile android bazlı cihazlarda aynı şeyler olmuyor.
Mesela ben eklentileri ikisinde de test ediyorum düzenledikten sonra ve genel olarak android box ve telefonda sorunsuz çalışsalar da bilgisayarda sizinkiyle benzer hatalar olabiliyor. WSA ile deniyorum bilgisayardayken.
hocam emülatörden emülatöre bile fark ediyor ben LDplayer ile açabildiğim uygulamaları bluestack ile açamıyordum yada tam tersi .Şahsi düşüncem tvbox şuan daha önemli çünkü çoğunluk tvbox ile kullanıyor . Umarım çözümü en kolay şekilde bulabilirsiniz işiniz gerçekten zor

Aman ha. Elle cs3 düzeltsen bile tek bir derlemede hepsi çöp olur.
Kotlin dosyalarındaki tek bir nokta sonunda birisi bir derleme yapabilsin mevcuda göre yeniden oluşacak sonuçta cs3 dosyaları. Derleme kodlarında sil ve baştan oluştur var çünkü 😅

Aslında Github Desktop ile tüm eklentilerinin dosyalarına bakıp hepsini tek seferde düzenleyip ve düzenlediklerinde de hata olmadığına güvenip tek seferde commit edebilirsin. Ben eklentiyi çekmedim bilgisayara tek tek tarayıcan düzenledim.

Sen bana uyma ama dediğim gibi yap hatalı olanları en son fix eder geçersin. Bana eziyet olan sana olmasın yani 😂
İşte onun önüne geçmek içinde ayrı bir repo oluşturmam gerekiyor senin repo ne güne duruyo en kötü oraya basarım eklentileri😂

İşte onun önüne geçmek içinde ayrı bir repo oluşturmam gerekiyor senin repo ne güne duruyo en kötü oraya basarım eklentileri😂
Hocam son 1 soru

Bu yaptığınız updatelerde kullanıcıları etkileyen bir şey var mı ? Etkiliyorsa biz nasıl ulaşacağız ?

Azcık bi google amcaya sorsan veya forumda aratsan daha neler bulursun
globalz ve umitmod olanları bile yukledim. Kendiliğinden kapanıyor maalesef. Hemen de anladin forumu gunde 5 kez takip ediyorum zaten. Osimen patron latte nicstream sinetech bilir

Hocam son 1 soru

Bu yaptığınız updatelerde kullanıcıları etkileyen bir şey var mı ? Etkiliyorsa biz nasıl ulaşacağız ?
Şu anda etki eden birşey olmaz.
Tüm eklentiler yeni düzene göre ayarlandıktan sonra sorun çıkaran olursa da olabildiğince düzeltilir.

Etkileyen tek şey cloudstream'in kendi uygulaması içerisinde yaptığı değişiklikleri oluyor genelde. Cihazdan cihaza farklı performans vermesi ve çalışıtırıp çalıştırmaması gibi.

Cloudstream en iyisi ama benim tv android 4gb. Onu cloudstream hemen dolduruyor, disk doluyor diye uyarı veriyor. O zaman da cok takılıyor

Hocam son 1 soru

Hocam eğer bu sorunu çözmezsek domain değişirse kullanılamaz hale gelir fakat elle manuel olarak cs dosyasını update edersem domain güncellemesi yaparsam çalışır.

Sayın Latte ve sayın PatrOn emeğiniz için çok teşekkür ederim. Bu yapmış olduğunuz yeni çalışmada İnat eklentisi ile golge TV çalışacak mı?.

Sayın Latte ve sayın PatrOn emeğiniz için çok teşekkür ederim. Bu yapmış olduğunuz yeni çalışmada İnat eklentisi ile golge TV çalışacak mı?.
İnat için bir şey diyemiyorum ama glge çalışmayacak gibi duruyor çünkü verileri sitesinden çekiliyordu şu an çekilmiyor erişim kapalı yeniden düzenleme yapmak gerekiyor uğraşmaya değmez ben modladım kendim modlu kullanıyorum yetiyor

Cloudstream de cihazlar arası senkronizasyon nasıl yapabilirim bilen varmı bir kaç saattir senkronizasyon ile uğraşıyorum

Cloudstream de cihazlar arası senkronizasyon nasıl yapabilirim bilen varmı bir kaç saattir senkronizasyon ile uğraşıyorum
Ultima eklentisiyle oluyor ama sadece o repodaki içerikler için mi geçerli yoksa sadece o eklentinin kurulu olması yetiyor mu diğer depolardaki eklentilerin de eşleşmesi için bilmiyorum.

Denemek isterseniz eğer biraz uğraştırıcı ama kolay. rowdycado deposunu kurup Ultima eklentisini ekliyorsunuz.
GitHub hesabı açıp bir proje oluşturuyorsunuz.
Sonra GitHub settings'e girip personal access token oluşturuyorsunuz.

Sonra cloudstream'e girip her cihazda Ultima'yı açıp ayarlarına girip "cross device watch sync" yazana girip oluşturduğunuz projenin numarasını ve personal access token'i giriyorsunuz ve kaydet diyorsunuz.

Sonra her cihazdan ayarlara girdiğinizde diğer cihazları görebilirsiniz ve onları aktif edebilirsiniz. Eklentinin aynı izleme geçmişini göstermesi için yani devam et listesini, ikisinde de aynı eklentilerin kurulu olması lazım.

Konuyu görüntüleyenler

Geri