Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Anladım hocam , teşekkürlerkekikdevam'ı düzenliyorum. nikstream'i ellememek gerekiyor şimdilik geriye dönük commit içinden almaktansa hata olabilecekleri oradan tekrar alırlar diye. Fakat düzenlenenler ve hatasız olanlar daha sonra nikstream'e aktarılabilirler.
İşin kötü tarafı öyle bir güncelleme vermişler ki hem extractorlink hem de episode için new değerlerine geçmek gerekiyor ama ona geçince de sadece terim olarak değiştirmek yetmiyor kodların da onların istediği şekilde eklenmiş olması gerekiyor. Böyle olunca da bir tanesini düzeltince diğerinde hata başlıyor ve kullanım zorunluluğu getirilen bu özellikler tüm eklentilerde var çünkü hepsi link ayıklama ve ve dizi eklentisiyse de episode alanlarına sahip.
şuan tv kanalları açıyor mu peki?4.5.1 in bi tane sürümü var sadece onda çalışıyor. Onun dışında çalışmıyor
Bende patlak inat şu anşuan tv kanalları açıyor mu peki?
Aşırı haklısın. Ama istekler bitmeyecek malesef. Şu da olsun bu da olsun , o film bu film orda yok burda var vs..Eklemeyin hocam. Mesela film sitelerinin büyük bölümü mükerrer içerik. Sağlam bir iki tanesi olsa olur. Nasılsa alternatif uygulamalar da var. 4 film 4 dizi, mis.KekikDevam öyle belirledi diye illa o şekilde devam etmeye gerek var mı bilmiyorum. Yetti gari deyip bırakmassınız hem![]()
Şu dizimag engelini de atlatınca sana salıcam kardeşim kalanlarıAbi hiç sorma dün o kadar uğraştırdı ExtractorLink değiştirdim newEx falan filan bu defa dediğin gibi ötekiler hata vermeye başladı bende hepsini orj çevirip saldım öylece![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.· 2 days ago
History
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
* feat(Extensions): newExtractorLink for developers
* remove isM3u8 and use type
Hepsini kur bişey olmaz.Tek repo ortak çalışma daha iyi olmaz mı, böyle karmaşa oluyor, kekikdevam,nikstream,latte vs. hangisi kurulmalı en iyisi kekikdevam mı. Güncelleyenlere sonsuz teşekkürler.
Ben dün kırmızı sürümü silip burda arkadaşların çalışıyo dediği sürümü yükledim ve güncelleme yapmadım.4.5.1 burdaki sürüm ile şuan inat da tv açabilen var mı ?
böyle bir hata varsa ve muhtemelen kod satırları da şöyle ise:constructor(source: String, name: String, url: String, referer: String, quality: Int, isM3u8: Boolean = ..., headers: Map<String, String> = ..., extractorData: String? = ...): ExtractorLink' is deprecated. Use newExtractorLink.
callback.invoke(
ExtractorLink(
source = this.name,
name = this.name,
url = m3uLink ?: throw ErrorLoadingException("m3u link not found"),
referer = url,
quality = Qualities.Unknown.value,
isM3u8 = true
)
)
import com.lagradost.cloudstream3.*
import com.lagradost.cloudstream3.utils.*
callback.invoke(
newExtractorLink(
source = this.name,
name = this.name,
type = ExtractorLinkType.M3U8 // isM3u8 artık bu şekilde belirtiliyor
) {
headers = mapOf("Referer" to url) // Eski "referer" artık headers içinde (bu kısım asıl kodlarınıza bağlı olarak değişir)
quality = Qualities.Unknown.value // Kalite ayarlandı
}
)
episodeses.add(
newEpisode(epHref) { // buradaki kısım normalde "data = ..." kısmı
this.name = epName ?: "Bilinmeyen Bölüm" // Varsayılan değer eklendi
this.season = epSeason ?: 1 // Null kontrolü ve varsayılan değer
this.episode = epEpisode ?: 1 // Doğru değişken kullanıldı
this.runTime = duration ?: 45 // Süre bilgisi eklendi, bulunamazsa varsayılan 45
}
)
....
newExtractorLink(
source = this.name,
name = this.name,
type = ExtractorLinkType.M3U8 // isM3u8 artık bu şekilde belirtiliyor
) {
headers = mapOf("Referer" to url) // Eski "referer" artık headers içinde (bu kısım asıl kodlarınıza bağlı olarak değişir)
quality = Qualities.Unknown.value // Kalite ayarlandı
}
....
İşte bu sıkıntı yapıyo abi dün bi kaç taneisni newExtractor ile değiştirdim ama bu defa diğer eklentiler hata vermeye başladı bende hepsini eski haline getirdim saldım öylece resmen zulümden başka hiç bir şey değil. Çalışan şeyin kod yapısını niye değiştirirsin ki saçma sapan iş yaptılar. Yeni güncelleme adında hata örüntüsü getirdiler bi faydası yok.Hah tamamdır benden bu kadar şu anda. Dizimag de tamamdır.
@patr0n kardeşim son derleme hatasından da göreceğin üzere sırada dizimom içindeki 4 dosya kaldı.
Tahminimce onları halledince yenileri ortaya çıkacaktır ama çıkmazsa diye şans diliyorum yoksa ben de sonradan yine destek veririm kalanlar için.
Şu anda sana bıraktıklarım, yani en son derleme hatası verenler:
HDPlayerSystemExtractor.kt
PeaceMakerstExtractor.kt
VideoSeyredExtractor.kt
Alttaki mesajda düzelttiklerimin üstü çizili kardeşim.
CloudStream Repo Eklentileri Konusu
yamulmuyorsam seyirturk de kaynak cekiyor, o fikir veremez mi? Seyirturk site içeriğini çekiyor ama o da tam stabil çalışmıyor site yapıları değişince o da patlamış cs gibi yarım yamalak çalışıyor 😂forum.sinetech.tr
Sadece basitçe çözümü anlatıyorum yapan, yapacak olan veya yapmayı düşünenler için:
derleme hatası alırken;
böyle bir hata varsa ve muhtemelen kod satırları da şöyle ise:
Python:callback.invoke( ExtractorLink( source = this.name, name = this.name, url = m3uLink ?: throw ErrorLoadingException("m3u link not found"), referer = url, quality = Qualities.Unknown.value, isM3u8 = true ) )
Öncelikle import'lara bakın ve
Kod:import com.lagradost.cloudstream3.* import com.lagradost.cloudstream3.utils.*
bu ikisinin ekli olmasını sağlayın. Yani yoksa ekleyin.
Daha sonra kodları yeni newExtractorLink'e çevireceksiniz onu da:
Python:callback.invoke( newExtractorLink( source = this.name, name = this.name, url = m3uLink ?: throw ErrorLoadingException("m3u link not found"), type = ExtractorLinkType.M3U8 // isM3u8 artık bu şekilde belirtiliyor ) { headers = mapOf("Referer" to url) // Eski "referer" artık headers içinde (bu kısım asıl kodlarınıza bağlı olarak değişir) quality = Qualities.Unknown.value // Kalite ayarlandı } )
bu şekilde düzenleyin.
Fakat kodlardaki hata episode yerine newEpisode kullanımı ise:
data verisini direkt newEpisode koduna ekleyip yani ayrıca kullanmadan
bu şekilde kullanın.Kod:episodeses.add( newEpisode(epHref) { // buradaki kısım normalde "data = ..." kısmı this.name = epName ?: "Bilinmeyen Bölüm" // Varsayılan değer eklendi this.season = epSeason ?: 1 // Null kontrolü ve varsayılan değer this.episode = epEpisode ?: 1 // Doğru değişken kullanıldı this.runTime = duration ?: 45 // Süre bilgisi eklendi, bulunamazsa varsayılan 45 } )
Neyse artık.
Olay şu aslında. Normalde cs3 dosyası oluşup derlenenlerde sorun olmuyor ta ki yeni bir düzenleme yapana kadar. Yani yeni düzenleme yapmak istediğinde bu yeni sisteme geçirmediysen kodları ortalama 4 eklenti birden hatalarla karşına çıkıyor. Onların en sonuncusunun hatasını düzeltince onların cs3 dosyalarını oluştururken genel bir derlemeye geçiyor ve bakıyor ki diğer dosyalardaki kodlar yeniliğe ayak uydurmuyor o yüzden onları da hatalı olarak göstermeye başlıyor.İşte bu sıkıntı yapıyo abi dün bi kaç taneisni newExtractor ile değiştirdim ama bu defa diğer eklentiler hata vermeye başladı bende hepsini eski haline getirdim saldım öylece resmen zulümden başka hiç bir şey değil. Çalışan şeyin kod yapısını niye değiştirirsin ki saçma sapan iş yaptılar. Yeni güncelleme adında hata örüntüsü getirdiler bi faydası yok.
Aynen öyle abi, seninde eline sağlık ama bu gidişle bu ne kadar zaman ayırmak lazım tahmin bile edemiyorum onun yerine tüm eklentiyi elle düzeltmek sanki daha faydalı gibi yani cs3 dosyalarını manuel düzenleyip githuba yüklemek daha mantıklı gibi duruyor herhangi bi derleme yapmamış olacağım ama o kadar eklenti içinde açıkçası uğraşasım yokOlay şu aslında. Normalde cs3 dosyası oluşup derlenenlerde sorun olmuyor ta ki yeni bir düzenleme yapana kadar. Yani yeni düzenleme yapmak istediğinde bu yeni sisteme geçirmediysen kodları ortalama 4 eklenti birden hatalarla karşına çıkıyor. Onların en sonuncusunun hatasını düzeltince onların cs3 dosyalarını oluştururken genel bir derlemeye geçiyor ve bakıyor ki diğer dosyalardaki kodlar yeniliğe ayak uydurmuyor o yüzden onları da hatalı olarak göstermeye başlıyor.
İşin en kötü tarafı 3-4 eklenti olsa çoktan bitecek şey şu anda sana 8 saat sonunda bırakıyorum ki yarısına yakınını bitirdim yani.
mesajınız sonrası mavi cs yükledim ve repoları yazdığınız sıralamayla indirdim.İnatbox çalışmadı nikstream reposunu ekleyip inatbox yükledim yine çalışmadıBen dün kırmızı sürümü silip burda arkadaşların çalışıyo dediği sürümü yükledim ve güncelleme yapmadım.
Girişteki tercih edilen içerik türlerinden movie, live tv, audio vs seceneklerden sadece +18 i seçmeden kurulum yaptım.
Repo olarak başta latteyi yükledim sonra kekikdevam ve içlerinden inat, canlıtv,powerdizi, powersinema, iptvsevenler, tv bahçesi vavoospor olanları yükledim.
Önceliklerim sırasıyla,
Malum spor
Canlı tv
Film için power sinema
Yüklediklerimin hepsi takır takır çalıştı şükürler olsun.
Maşallah diyin nazar değmesin![]()
Aman ha. Elle cs3 düzeltsen bile tek bir derlemede hepsi çöp olur.Aynen öyle abi, seninde eline sağlık ama bu gidişle bu ne kadar zaman ayırmak lazım tahmin bile edemiyorum onun yerine tüm eklentiyi elle düzeltmek sanki daha faydalı gibi yani cs3 dosyalarını manuel düzenleyip githuba yüklemek daha mantıklı gibi duruyor herhangi bi derleme yapmamış olacağım ama o kadar eklenti içinde açıkçası uğraşasım yok![]()
İss turktelekommesajınız sonrası mavi cs yükledim ve repoları yazdığınız sıralamayla indirdim.İnatbox çalışmadı nikstream reposunu ekleyip inatbox yükledim yine çalışmadı![]()
4.5.2 versiyonunda iki depoda da açılmazken ve eklediğiniz görseldeki hatayı verirken 4.5.1 versiyonda nikstreamde inatbox o hatayı vermeden açıldı. Mor 1 kanalını denedim hemen açıldı.mesajınız sonrası mavi cs yükledim ve repoları yazdığınız sıralamayla indirdim.İnatbox çalışmadı nikstream reposunu ekleyip inatbox yükledim yine çalışmadı![]()
hocam şimdi 4.5.1 yükledim ve hemen Latte+kekikdevam repoyu ekledim .Dediğiniz gibi inat sorunsuz açıldı fakat dün bir arkadaşın tavsiyesiyle denediğim ultima eklentisini denedim Latte ve kekik üzerinden 1-2 ekleme yaptım cs çökme hatası verdi .Ben şimdilik kırmızı cs kullanmaya devam ediyim (kırmızı olanda da ultima çökme hatası veriyor fakat altyazı sitelerinde ki üyelikler sorunsuz açılıyor) .Belki tvbox ile kullananlar sorun yaşamıyordur çünkü ben emülatör ile deniyorum4.5.2 versiyonunda iki depoda da açılmazken ve eklediğiniz görseldeki hatayı verirken 4.5.1 versiyonda nikstreamde inatbox o hatayı vermeden açıldı. Mor 1 kanalını denedim hemen açıldı.
Uygulama kütüphaneleri eski kodlarla hazırlanan bu eklentileri çalıştıramıyor da olabilir şu anda düzeltmeye çalıştıklarımız gibi yani. O yüzden en son versiyon yerine en az bir önceki versiyonu yükleyip denemek gerekiyor olabilir.
Evet emülatör ile android bazlı cihazlarda aynı şeyler olmuyor.hocam şimdi 4.5.1 yükledim ve hemen Latte+kekikdevam repoyu ekledim .Dediğiniz gibi inat sorunsuz açıldı fakat dün bir arkadaşın tavsiyesiyle denediğim ultima eklentisini denedim Latte ve kekik üzerinden 1-2 ekleme yaptım cs çökme hatası verdi .Ben şimdilik kırmızı cs kullanmaya devam ediyim (kırmızı olanda da ultima çökme hatası veriyor fakat altyazı sitelerinde ki üyelikler sorunsuz açılıyor) .Belki tvbox ile kullananlar sorun yaşamıyordur çünkü ben emülatör ile deniyorum![]()