Sinirsiz panel 10000 kisilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası forum sitesi tekrar altını çizeyim, chat yapmak isteyen birbirine Telegram vererek orada sohbet edebilir, biz yazılanların kaybolduğu, cevap arayanların bulamadığı bir sistem istesek forum kurmaz Telegram grubu yapar ya da Youtube altında yorumlarda konuşurduk, her şeyin sistemli ve kategorilendirilmesinin tek yolu forum, chatbox asla olmayacak.

Kim burada otorite olacak? Kim her gün açılan onlarca konudaki bağlantıları tek tek inceleyip çöpe atacak? Sende çalışmayan bende çalışabiliyor mesela bunu kim ayırt edecek? Temiz bilgi istiyorsanız çöp dediğiniz konulara mesaj atmayın üste çıkmaz çok basit.

Linçlediğiniz konuyu paylaşabilir misiniz? 20 tane mesajınız var ne çabuk linçlendiniz? Ben tek tek baktım linçlendiğiniz bir yer göremedim (gözümden kaçmış olabilir).

Biz herhangi bir şey patlasın da hit alalım diye asla düşünmedik, hiç bir zaman da sistemi buna göre kurmadık, eğer kursak forum şu an olduğundan çok daha büyük olurdu, temp mail ile üyeliklerin tamamı yasak, üye olmayan link göremez, eğer derdimiz üye kasmak olsa bunun 100 tane yöntemi var ve bunu yapardık.

İnsanların paylaşım yapabilmesi için bizim elimizden bu kadarı geliyor, bizim yöntemimiz bu, daha iyisini yaparım diyen için, domain almak 20 dolar, forum yazılımı ve hosting de taş çatlasın 100-150 dolar yıllık, yapın arkadaşlar, saydığınız her şeyi de koyun foruma, biz de gelip destekleriz merak etmeyin.
Forum forum diyorsunuz ama unutuyorsunuz ki burası insanlar için var, insanlar da anlık iletişime ve etkileşime ihtiyaç duyar. Chatbox da bu işin bir parçası, insanlar fikir alışverişi yapacak, yardımlaşacak. Her şeyi kural kitapçığı gibi yaşatırsak kimse burada bir şey paylaşmak istemez.

M3U listeleri gibi güncel ve değişken içeriklerde kullanıcıların hızlı iletişim kurabilmesi şart. Xtream, STB Emu gibi alt başlıklarla konular derlenip toparlanırsa hem aradığını bulan olur hem de forumda gereksiz başlık kalabalığı azalır.

Ayrıca 'Yorum yazmayın yukarı çıkmaz' demekle iş bitmiyor. Eğer herkes birbirinden farklı sonuç alıyorsa, insanlar deneyimlerini paylaşmalı ki diğerleri de fikir edinebilsin. Çalışmayan içeriklerin tespiti için yorumlar önemli. Forum sadece sabit bilgi arşivi değil, yaşayan bir alan. Moderasyon işi gözümüzde büyütülmesin, aktif üyelerden destek alarak, geri bildirimle bu iş kolaylıkla yürür. Yeter ki gerçekten geliştirmek isteyelim.

Ayrıca gerçekten 10.000 kişilik bir kapasiteyi doldurabilecek bir kitlemiz olduğunu, sebebin Google aramalarında linklerin gözükmesi olduğunu da sanmıyorum, nereden kaç hit aldık gibi pek çok raporu alabiliyoruz, söylediğiniz şey söz konusu bile değil.
Hocam eyvallah da mesele "burada paylaşıldı ve birden bire 10bin kişilik kapasite doldu o yüzden üyelik kapatıldı" değil.
Bu yayınların domain sahipleri tahminimce arada bir kontrol ediyorlardır bir yerlerde paylaşım olmuş mu diye, ben en basit mantıkla domaini arattım ve burası çıktı.
Bu tecrübemden yola çıkarak şu teoriyi sundum, domain sahipleri de arama yaptığında burayı rahatça görebiliyor ve paylaşılan hesabı kapatabiliyorlar.
Anlatmak istediğim buydu. Diğer tüm forumlar bu sebepten mesajları gizlemiyor mu zaten?
Çözümü @Akyol basitçe anlatmış, birbirinizi uyarırsanız o kısım Google'da görünmez.
Maalesef arama motorları sadece ilk 2 satırı indexleyip yetinmiyor, komple sayfayı alıyor fakat arama sonuçlarında önizleme olarak seçilen kısım ilk satırlar oluyor.
Bugün konuşulanlar üzerine rastgele bir konuda bir arkadaşın "spoiler" ile gizlediği bir cümleyi arattım ve onu da buldu arama motoru, ve bu mesaj ilk mesaj değildi sayfanın ortalarındaydı ve mesajın da en sonunda bulunan bir spoiler'dı.
Bunu isterseniz çeşitli mesajlarda deneyerek gösterebilirim paylaştığım ekran görüntüsü gibi.
Ben olanı söylüyorum ve seçenek olsun diyorum, diğer mesajımı okursanız diyorum ki eğer zorluk çıkartmayacaksa uğraştırmayacaksa zahmetsizse bu özelliği ekleyiverin bir seçenek olarak dursun, isteyen kullanır isteyen kullanmaz o saatten sonra. Ama mevcut şartlarda yeterli bir seçenek yok.
Burası bir forum, isteyen herkes paylaşım yapabilir, ne münasebet "burada paylaşılınca kapandı", "bende vardı da bu yüzden paylaşmadım", paylaşım yapılmasından rahatsız olunan bir forum olur mu? Böyle bencillik olur şey değil.
"Bende vardı paylaşmadım" mevzusunda da şunu savunuyorum: paylaştığımda kapanacağını bildiğim şeyi paylaşmanın kime ne faydası var?
Mesela bu arkadaş şimdi paylaştı, bu konuya giren yüzlerce kişi şimdi faydalanabiliyor mu bu paylaşımdan? Hayır. Ne oldu şimdi bu paylaşım o zaman.
Senaryo 1: paylaşmasaydı 1 kişi (kendisi) faydalanabiliyordu.
Senaryo 2: paylaştı kendisi dahil kimse faydalanamıyor.
Bu senaryolardan hangisi pozitif sonuç içeriyor söyler misiniz?
1. 'de faydalanan sayısı en az 1.
2. 'de faydalanan sayısı 0.
0 >1 mi demeliyiz paylaşım romantikliği yapmak için. Çok basit mantık bence.
Mesele kesinlikle bencillik değil , mantıklı olmak.
Paylaşıldığında sağlam kalacaksa içerik o zaman tabi ki paylaşılsın umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Saygılar.

Son düzenleme:
Forum forum diyorsunuz ama unutuyorsunuz ki burası insanlar için var, insanlar da anlık iletişime ve etkileşime ihtiyaç duyar. Chatbox da bu işin bir parçası, insanlar fikir alışverişi yapacak, yardımlaşacak. Her şeyi kural kitapçığı gibi yaşatırsak kimse burada bir şey paylaşmak istemez.

M3U listeleri gibi güncel ve değişken içeriklerde kullanıcıların hızlı iletişim kurabilmesi şart. Xtream, STB Emu gibi alt başlıklarla konular derlenip toparlanırsa hem aradığını bulan olur hem de forumda gereksiz başlık kalabalığı azalır.

Ayrıca 'Yorum yazmayın yukarı çıkmaz' demekle iş bitmiyor. Eğer herkes birbirinden farklı sonuç alıyorsa, insanlar deneyimlerini paylaşmalı ki diğerleri de fikir edinebilsin. Çalışmayan içeriklerin tespiti için yorumlar önemli. Forum sadece sabit bilgi arşivi değil, yaşayan bir alan. Moderasyon işi gözümüzde büyütülmesin, aktif üyelerden destek alarak, geri bildirimle bu iş kolaylıkla yürür. Yeter ki gerçekten geliştirmek isteyelim.
Chat isteyen Telegram gruplarında takılsın kardeşim bunun nesini anlamadın? Chatbox olmayacak çok basit?

Ayrıca anlık iletişime ihtiyaç duyduğun arkadaşlara özelden ulaşıp Telegram hesaplarını isteyebilirsin. Aranızda Discord grubu da kurabilirsiniz, benim yer aldığım hiç bir forumda chatbox yok, onlar insanlar için değil mi?

Yorum yazmayın yukarı çıkmaz dememin sebebi, senin yorum gelince yukarı çıkıyor diye şikayet etmen, yoksa ben zaten her türlü deneyimin paylaşılmasını istediğim için bu forumu açtım.

Hocam eyvallah da mesele "burada paylaşıldı ve birden bire 10bin kişilik kapasite doldu o yüzden üyelik kapatıldı" değil. Bu yayınların domain sahipleri tahminimce arada bir kontrol ediyorlardır bir yerlerde paylaşım olmuş mu diye, ben en basit mantıkla domaini arattım ve burası çıktı. Bu tecrübemden yola çıkarak şu teoriyi sundum, domain sahipleri de arama yaptığında burayı rahatça görebiliyor ve paylaşılan hesabı kapatabiliyorlar. Anlatmak istediğim buydu.

Maalesef arama motorları sadece ilk 2 satırı indexleyip yetinmiyor, komple sayfayı alıyor fakat arama sonuçlarında önizleme olarak seçilen kısım ilk satırlar oluyor.
Bugün konuşulanlar üzerine rastgele bir konuda bir arkadaşın "spoiler" ile gizlediği bir cümleyi arattım ve onu da buldu arama motoru, ve bu mesaj ilk mesaj değildi sayfanın ortalarındaydı ve mesajın da en sonunda bulunan bir spoiler'dı.
Bunu isterseniz çeşitli mesajlarda deneyerek gösterebilirim paylaştığım ekran görüntüsü gibi.
Ben olanı söylüyorum ve seçenek olsun diyorum, diğer mesajımı okursanız diyorum ki eğer zorluk çıkartmayacaksa uğraştırmayacaksa zahmetsizse bu özelliği ekleyiverin bir seçenek olarak dursun, isteyen kullanır isteyen kullanmaz o saatten sonra. Ama mevcut şartlarda yeterli bir seçenek yok.

"Bende vardı paylaşmadım" mevzusunda da şunu savunuyorum: paylaştığımda kapanacağını bildiğim şeyi paylaşmanın kime ne faydası var?
Mesela bu arkadaş şimdi paylaştı, bu konuya giren yüzlerce kişi şimdi faydalanabiliyor mu bu paylaşımdan? Hayır. Ne oldu şimdi bu paylaşım o zaman.
Senaryo 1: paylaşmasaydı 1 kişi (kendisi) faydalanabiliyordu.
Senaryo 2: paylaştı kendisi dahil kimse faydalanamıyor.
Bu senaryolardan hangisi pozitif sonuç içeriyor söyler misiniz?
1. 'de faydalanan sayısı en az 1.
2. 'de faydalanan sayısı 0.
0 >1 mi demeliyiz paylaşım romantikliği yapmak için. Çok basit mantık bence.
Mesele kesinlikle bencillik değil , mantıklı olmak.
Paylaşıldığında sağlam kalacaksa içerik o zaman tabi ki paylaşılsın umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Saygılar.
Burası paylaşım forumu, bir sürü insan buradaki ve Youtube kanalımızdaki paylaşımlar sayesinde yıllardır 5 kuruş para ödemeden bu sistemleri, yayınları izliyorlar. Kimseye de bir şey paylaş demiyoruz, siz paylaşmamayı tercih etmişsiniz buna bir şey demiyorum zaten ama paylaşan kişi de paylaşmayı tercih etmiş ve bu paylaşım özelinde sizin iddia ettiğiniz gibi Google aramaları ile foruma gelenler yüzünden yayınlar kapanmadı.

Sizin durumunuzda yine attığınız mesajları incelediğimde pek çok paylaşım altında yer aldığınızı ve tüketici olduğunuzu görüyorum, hal böyleyken iyi bir şey buldum paylaşmadım ama burada paylaşılanları da kullanmak istiyorum, aa biri benim kullandığım ve kimseye söylediğim şeyi paylaşmış, bundan da şikayet edeyim gibi bir şey çıkıyor.

Herkes sizin tercih ettiği gibi "mantıklı olanı(!)" yapıp da her şeyi kendisine saklarsa, saklayacak bir şey bulamazsınız, zaten bu konuda paylaşılan şeyi de yine başka bir yerde biri "paylaştığı" için elde ettiniz, kimse size özel bir şeyi sizden alıp burada dağıtmadı.

Tekrar söylüyorum, burası bir forum, herkes paylaşım yapmakta, paylaşılanları da kullanmakta özgür.

Chat isteyen Telegram gruplarında takılsın kardeşim bunun nesini anlamadın? Chatbox olmayacak çok basit?

Ayrıca anlık iletişime ihtiyaç duyduğun arkadaşlara özelden ulaşıp Telegram hesaplarını isteyebilirsin.

Yorum yazmayın yukarı çıkmaz dememin sebebi, senin yorum gelince yukarı çıkıyor diye şikayet etmen, yoksa ben zaten her türlü deneyimin paylaşılmasını istediğim için bu forumu açtım.

Burası paylaşım forumu, bir sürü insan buradaki ve Youtube kanalımızdaki paylaşımlar sayesinde yıllardır 5 kuruş para ödemeden bu sistemleri, yayınları izliyorlar. Kimseye de bir şey paylaş demiyoruz, siz paylaşmamayı tercih etmişsiniz buna bir şey demiyorum zaten ama paylaşan kişi de paylaşmayı tercih etmiş ve bu paylaşım özelinde sizin iddia ettiğiniz gibi Google aramaları ile foruma gelenler yüzünden yayınlar kapanmadı.

Sizin durumunuzda yine attığınız mesajları incelediğimde pek çok paylaşım altında yer aldığınızı ve tüketici olduğunuzu görüyorum, hal böyleyken iyi bir şey buldum paylaşmadım ama burada paylaşılanları da kullanmak istiyorum, aa biri benim kullandığım ve kimseye söylediğim şeyi paylaşmış, bundan da şikayet edeyim gibi bir şey çıkıyor.

Herkes sizin tercih ettiği gibi "mantıklı olanı(!)" yapıp da her şeyi kendisine saklarsa, saklayacak bir şey bulamazsınız, zaten bu konuda paylaşılan şeyi de yine başka bir yerde biri "paylaştığı" için elde ettiniz, kimse size özel bir şeyi sizden alıp burada dağıtmadı.

Tekrar söylüyorum, burası bir forum, herkes paylaşım yapmakta, paylaşılanları da kullanmakta özgür.
Ben de zaten deneyimlerin paylaşılmasını savunduğum için buradayım. Ama deneyim sadece 'konu açmakla' olmuyor, bazen anlık fikir alışverişi de gerekiyor. Chatbox da bu yüzden önerildi. Herkes aynı şekilde bilgiye ulaşmıyor, bu da göz ardı edilmemeli. Ayrıca Telegram grubu önerinizin mantığını anlıyorum ama herkesin tercih ettiği platform farklı. Madem bu forum insanlar için kuruldu diyorsunuz, o zaman insanların ihtiyaçlarını da göz ardı etmeyelim. 'Chatbox olmayacak' diyerek kestirip atmak, gelişime açık bir yapı için doğru değil. Fikir tartışıyoruz burada, talimat değil.
Yorum meselesi için ise insanlara yazmayın demek değil, sistemi buna göre optimize etmek.

Benim derdim, forumda gerçekten işe yarayan içeriklerin öne çıkması. Herkesin deneyimini paylaşmasını istiyorsak, bu düzeni bozmadan yapmanın yollarını konuşmamız lazım. Tartışma bunun için var, susturmak için değil.

Ben de zaten deneyimlerin paylaşılmasını savunduğum için buradayım. Ama deneyim sadece 'konu açmakla' olmuyor, bazen anlık fikir alışverişi de gerekiyor. Chatbox da bu yüzden önerildi. Herkes aynı şekilde bilgiye ulaşmıyor, bu da göz ardı edilmemeli. Ayrıca Telegram grubu önerinizin mantığını anlıyorum ama herkesin tercih ettiği platform farklı. Madem bu forum insanlar için kuruldu diyorsunuz, o zaman insanların ihtiyaçlarını da göz ardı etmeyelim. 'Chatbox olmayacak' diyerek kestirip atmak, gelişime açık bir yapı için doğru değil. Fikir tartışıyoruz burada, talimat değil.
Yorum meselesi için ise insanlara yazmayın demek değil, sistemi buna göre optimize etmek.

Benim derdim, forumda gerçekten işe yarayan içeriklerin öne çıkması. Herkesin deneyimini paylaşmasını istiyorsak, bu düzeni bozmadan yapmanın yollarını konuşmamız lazım. Tartışma bunun için var, susturmak için değil.
Anlık fikir alışverişi yapamamandaki engel ne onu söyler misin? Neden konu altında konuşamıyorsun mesela?

Chatbox olmayacak evet, susturmak değil bu, tabii ki herkesin fikri önemli ama forumun düzenini sağlamakla sorumlu olan bizler bu kararları alıyoruz ve daha önce de yaklaşık 13 bin (üyelikleri kabul edilmeyenlerle beraber 18 bin) kişiden 1 kişi daha bu istekte bulunmuştu ve bizce hiç bir gereği yok, foruma bir şey sağlamaz, dediğim gibi chat yapacak olsak Telegram grubu da açar orada da anlık iletişim kurardık.

Ama sen chatbox'lı forum kurabilirsin, bu seçeneği neden düşünmüyorsun ki?

Neyse hocam fikir alışverişinde bulunduk, anlaşırız veyahut anlaşamayız sorun değil, herkes kendine göre haklıdır, saygılarımı sunarım.

bu paylaşım özelinde sizin iddia ettiğiniz gibi Google aramaları ile foruma gelenler yüzünden yayınlar kapanmadı.
Hocam halbuki yukarıdaki mesajımda açıklamıştım zaten onu kastetmediğimi, böyle bir iddia yok ,tekrar okumanızı tavsiye edebilirim.
Bu durum maalesef bu foruma özel ve sebebi de yukarıda açıkladığım endişelerdir. Yıllardır farklı sitelerde farklı isimlerle çokça paylaşımda bulundum ve tecrübelerimden yola çıkarak bu içeriklerin neden çabuk kapatıldığı hakkında fikir belirtmek istedim, daha fazla söyleyeceğim de bir şey kalmadı, kimin nasıl anlayacağını bilemem. Herkese saygılar sevgiler. Forumlar bu tarz fikir alışverişleriyle daha da güzel.

Anlık fikir alışverişi yapamamandaki engel ne onu söyler misin? Neden konu altında konuşamıyorsun mesela?

Chatbox olmayacak evet, susturmak değil bu, tabii ki herkesin fikri önemli ama forumun düzenini sağlamakla sorumlu olan bizler bu kararları alıyoruz ve daha önce de yaklaşık 13 bin (üyelikleri kabul edilmeyenlerle beraber 18 bin) kişiden 1 kişi daha bu istekte bulunmuştu ve bizce hiç bir gereği yok, foruma bir şey sağlamaz, dediğim gibi chat yapacak olsak Telegram grubu da açar orada da anlık iletişim kurardık.

Ama sen chatbox'lı forum kurabilirsin, bu seçeneği neden düşünmüyorsun ki?
Konu altındaki konuşmalar elbette mümkün ama herkesin kullanım alışkanlığı farklı. Anlık fikir alışverişi dediğim şey konuyu dağıtmadan, hızlıca destek alabilmek. Chatbox illa olsun diye diretmiyorum, sadece bir ihtiyaç var mı yok mu bunu tartışıyoruz.

‘Kararı biz veriyoruz’ yaklaşımı, fikir alışverişiyle çelişiyor. Eğer forumun gelişmesini istiyorsak, sadece tek bir bakış açısını değil, farklı düşünceleri de dikkate almak gerekir. 'Bunlar gereksiz' diyerek tek tip bir ortam oluşturmak ne kadar sağlıklı? Bu kararları verirken, farklı fikirlerin varlığını neden göz ardı ediyorsunuz? Forumun amacı da zaten farklı bakış açılarını bir araya getirmek değil mi?

Hocam gereksiz yere konuyu çok uzatıyorsunuz, forum demek paylaşım mecrası demek paylaşırsın paylaşmazsın orası kişiye kalan bir şey ama paylaşıldı patladı diye bir şey yok e hepimiz kendi menfaatimizi düşünüyor olsaydık ben aylarca günlük m3u listesi paylaşmazdım foruma özel program yazıp vermezdim uygulama modlayıp burada paylaşmazdım şunu demek istiyorum bizim asıl mevzumuz genelde iptv üstüne değil mi bir çoğunuz burada bunun için varsınız e bu iptv denen şey zaten patlamak için can atan bir şey bir defa internet ortamına düştüyse illaki patlayacaktır ha 1 gün ha 1 ay sonra ama patlayacak yani sitelik bi durum söz konusu değil.

E bu bulunan panel burada mı paylaşıldı bir tek ? Hayır telegram kanallarında zaten geziyodu patlaması an meselesiydi denk gelmiş.

Yukarıda dediğim gibi burası genelde iptv forumu gibi kullanıldığı için iptv konusunda hit yüksek olabilir googlede aramalarda en üstte çıkar ek olarak zaten siz bu siteyi aktif olarak kullanırsanız normal olarak google karşınıza ilk olarak burayı çıkarır bu doğal bir şey. Attığımız adım internet aleminde saklanıyor o yüzden gereksiz yere uzatıp kalp kırmanın, anlaşamamanın lüzumu yok.

Konu altındaki konuşmalar elbette mümkün ama herkesin kullanım alışkanlığı farklı. Anlık fikir alışverişi dediğim şey konuyu dağıtmadan, hızlıca destek alabilmek. Chatbox illa olsun diye diretmiyorum, sadece bir ihtiyaç var mı yok mu bunu tartışıyoruz.

‘Kararı biz veriyoruz’ yaklaşımı, fikir alışverişiyle çelişiyor. Eğer forumun gelişmesini istiyorsak, sadece tek bir bakış açısını değil, farklı düşünceleri de dikkate almak gerekir. 'Bunlar gereksiz' diyerek tek tip bir ortam oluşturmak ne kadar sağlıklı? Bu kararları verirken, farklı fikirlerin varlığını neden göz ardı ediyorsunuz? Forumun amacı da zaten farklı bakış açılarını bir araya getirmek değil mi?
Hocam sizi anlıyorum fakat chat konusu zamanında konuşuldu ve açılmamaya karar verildi çünkü chat açınca siz bi mesaj atacaksınız ben bi mesaj atacağım başkası bi mesaj atacak ortalık karışacak kimse kime ne dediğini anlamayacak ben başka birine yazmaya çalışırken sizde başka birine yazmaya çalışacaksınız mesajlar birbirine girecek bu yüzden chat açılmıyor.

Onun yerine ben ve bazı üyeler gibi konu altında dozunu fazla kaçırmadan konu altında soru sorup fikir alabilirsiniz. Özel mesajda kullanabilirsiniz ben çok şık kullanıyorum mesela @Latte ile sürekli özel mesaj içindeyiz sağ olsun @Akyol hocamdan süreyi kısaltmasını dahi istemiştim kırmadı yerine getirdi yani öm kullanabilirsiniz oldukça yararlı.

Herkesin fikri değerlendiriliyor ve bugüne kadar pek çok şey üyelerimizin isteği doğrultusunda değişti, gelişti. Biz her şeyin en iyisini biliyoruz, biz ne dersek o olur diye bir düşüncemiz asla olmadı olmayacak.

Ama en nihayetinde kararları biz alıyoruz, zaten böyle olmak zorunda, bunda yanlış olan bir şey yok.

Konuyu dağıtmadan hızlıca destek almak için (her paylaşımcı bu desteği vermek istemiyor bu arada, çok da fazla şikayet var özelden gelen sorularla alakalı) özel mesajlaşmaları kullanabilirsin. Ama konu dışına sapmadıktan sonra da her şey başlık altında konuşulmalı ki herkes faydalansın.

Neyse hocam fikir alışverişinde bulunduk, anlaşırız veyahut anlaşamayız sorun değil, herkes kendine göre haklıdır, saygılarımı sunarım.

Hocam halbuki yukarıdaki mesajımda açıklamıştım zaten onu kastetmediğimi, böyle bir iddia yok ,tekrar okumanızı tavsiye edebilirim.

Bu durum maalesef bu foruma özel ve sebebi de yukarıda açıkladığım endişelerdir. Yıllardır farklı sitelerde farklı isimlerle çokça paylaşımda bulundum ve tecrübelerimden yola çıkarak bu içeriklerin neden çabuk kapatıldığı hakkında fikir belirtmek istedim, daha fazla söyleyeceğim de bir şey kalmadı, kimin nasıl anlayacağını bilemem. Herkese saygılar sevgiler. Forumlar bu tarz fikir alışverişleriyle daha da güzel.

Fikir alışverişinde bulunmak için buradayız zaten ve bu foruma özel paylaşım yapmıyorum kısmı size kalmış, bununla alakalı söyleyecek bir şeyim yok, umarım bol bol paylaşım yapan arkadaşlarımız sizin gibi düşünmez. Burası, bu konuların konuşulduğu en büyük ve herkese açık ortam olabilir.

Benim Youtube kanalı da dahil olmak üzere her zaman amacım bu soygun sistemine karşı ufak da olsa elimden geldiği kadarıyla mücadele etmektir, dediğim gibi elimden gelen bu kadar, daha iyisini yapana da şapka çıkarmaya hazırım.

Konu başlığından yeterince saptığı ve herkes söylemek istediğini söylediğini beyan ettiğinden dolayı kilitlenmiştir. Herkese iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri