ycanerler
Paylaşımcı
- Konular
- 32
Telegram adresi nedir yazabilirmisinİsterseniz telegram adresini takip edin orada baya link var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Telegram adresi nedir yazabilirmisinİsterseniz telegram adresini takip edin orada baya link var
Geçen @soundhs arakdaş bunu paylaşmıştı.titan panelZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Biliyorum, haberim var ama biri bunu kurcalıyor.Kanal grupları değişmiş![]()
bende forumda kurcalarken gördüm bu hesabı ondan paylaşayım dedimGeçen @soundhs arakdaş bunu paylaşmıştı.
Biri bunun kategorileriyle oynamış; ( Sadece adult açık kalacak şekide.) O yüzden arkadaşın konusu kapatıldı.
72 MB dosya boyutu ve 276bin içerik.Biliyorum, haberim var ama biri bunu kurcalıyor.
Zaten o arkadaş için konu açtım, ( ortada bir yanlış anlaşılma var) diye.
Uzun zaman önce de @akdas paylaşmıştı sanki, doğru mu?![]()
Bir ara @akdas da paylaşmıştı ama emin değilim; '' Cezmi77'' var mıydı, yok muydu(?)Bulamayanlar için Titan Dnsleri ben bu arkadaştan gördüm
bilmiyorum olabilir.görmedim benBir ara @akdas da paylaşmıştı ama emin değilim; '' Cezmi77'' var mıydı, yok muydu(?)
Patlamış bile. Aylarca çalışan linkler bile burada paylaşılınca patlıyor maalesef. Ve bana göre sebebi şu:
Resimde gördüğünüz üzere paylaşılan içerik arama motorlarında açıkça bulunabiliyor.
İçeriğin sahibi de arada bir sorguluyorsa böyle her şey ortada zaten, görüp kapatıyordur.
![]()
Diğer forumlar gibi , içeriğin gizlenebilmesi ve sadece beğeni atanların görebilmesi gibi özellikler gelmeli acilen.
Ben de bu link mevcuttu, diyeceksiniz ki neden paylaşmadın, ahanda tam olarak yukarıdaki mevzu yüzünden.
4-5 aydır sorun olmadı tam bu paylaşımın olduğu gün kapandı, tesadüf mü sizce?
Herkes faydalansın diye paylaşmak istiyorum elbet, fakat en sonunda başa dönüyoruz hem kimse faydalanamıyor hem ben de elimdekinden oluyorum.
Bende denedim calısmıyor..Çalışmıyor.
işte budur abititan panelZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
10 saniye sonra duruyorbilmiyorum olabilir.görmedim ben
Burası bir forum, isteyen herkes paylaşım yapabilir, ne münasebet "burada paylaşılınca kapandı", "bende vardı da bu yüzden paylaşmadım", paylaşım yapılmasından rahatsız olunan bir forum olur mu? Böyle bencillik olur şey değil.Patlamış bile. Aylarca çalışan linkler bile burada paylaşılınca patlıyor maalesef. Ve bana göre sebebi şu:
Resimde gördüğünüz üzere paylaşılan içerik arama motorlarında açıkça bulunabiliyor.
İçeriğin sahibi de arada bir sorguluyorsa böyle her şey ortada zaten, görüp kapatıyordur.
![]()
Diğer forumlar gibi , içeriğin gizlenebilmesi ve sadece beğeni atanların görebilmesi gibi özellikler gelmeli acilen.
Ben de bu link mevcuttu, diyeceksiniz ki neden paylaşmadın, ahanda tam olarak yukarıdaki mevzu yüzünden.
4-5 aydır sorun olmadı tam bu paylaşımın olduğu gün kapandı, tesadüf mü sizce?
Herkes faydalansın diye paylaşmak istiyorum elbet, fakat en sonunda başa dönüyoruz hem kimse faydalanamıyor hem ben de elimdekinden oluyorum.
Burası forum sitesi tekrar altını çizeyim, chat yapmak isteyen birbirine Telegram vererek orada sohbet edebilir, biz yazılanların kaybolduğu, cevap arayanların bulamadığı bir sistem istesek forum kurmaz Telegram grubu yapar ya da Youtube altında yorumlarda konuşurduk, her şeyin sistemli ve kategorilendirilmesinin tek yolu forum, chatbox asla olmayacak.Bunlardan önce M3u Listeleri bu kategori daha da genişletilmeli. Örneğin: Xtream kategorisi, Stb emu kategorisi, M3u listeleri vs. ekstra olarak foruma üyelerin birbiriyle konuşma yapabildiği chatbox gerekiyor bu fikirleri konuya yorum yapmak yerine burada fikirlerini de dile getirmeli.
Kim burada otorite olacak? Kim her gün açılan onlarca konudaki bağlantıları tek tek inceleyip çöpe atacak? Sende çalışmayan bende çalışabiliyor mesela bunu kim ayırt edecek? Temiz bilgi istiyorsanız çöp dediğiniz konulara mesaj atmayın üste çıkmaz çok basit.Bugün çalışan içerikler yarın çalışmıyor bu yüzden çalışmayan içeriklere bir de yorum yazılırsa en üste çıkıyor forumda çöp kutusu kategorisi eksik çalışmayan içerikleri raporlayıp çöp kutusuna atsa yetkililer daha temiz bilgiye erişme fırsatı buluruz.
Linçlediğiniz konuyu paylaşabilir misiniz? 20 tane mesajınız var ne çabuk linçlendiniz? Ben tek tek baktım linçlendiğiniz bir yer göremedim (gözümden kaçmış olabilir).Hocam çok haklisiniz bende aynı konuyu başka bir başlıkta değindim ancak linç edildim Malesef bir çok foruma takılan var ordan oraya gezdiği için de patlıyor direk bir çok üye de site yönetimi de açık açık paylaşılsın patlasada hit alınsın i istiyor Malesef bizde karşı değiliz ancak dediğiniz sistem olmazsa ömrü yok konu çöp oluyor bende bu konuda sizi destekliyorum