Sinirsiz panel 10000 kisilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saltanatı kısa sürdü.
Yalnız paylaşımı yapan arakdaş çok sessiz, manidar(?) :)

Adresin açık paylaşılması ya da paylaşılmaması bir şey değiştirmiyor.

Nasıl ki burada paylaşılan adresler başka forumlarda da paylaşılanlardan gelebiliyorsa genellikle aynı şekilde burada paylaşılanları da başka forumlarda paylaşanlar var.

Google arama sonuçlarında bağlantı adreslerinin görünmesi bir sorun değil yani bu açıdan. Farklı sonuçları için birşey diyemem.

Ayrıca ücretsiz birşey paylaşılıyor ve sadece ben kullanayım başkası kullanmasın diye saklı tutmak da pek paylaşımcı bir yaklaşım değil. Bu tür listelerin adı üstündedir "Kim kaparsa onundur."

Biliyorum, haberim var ama biri bunu kurcalıyor.
Zaten o arkadaş için konu açtım, ( ortada bir yanlış anlaşılma var) diye.
72 MB dosya boyutu ve 276bin içerik.

Kullanmak için yüklenmesini beklemen ayrı bir çile ama dizi ve filmler için VPN ile izlemek isteyen olursa ya da oradan içerikleri kendi listesine çekmek isteyen olursa kullanabilir.

Patlamış bile. Aylarca çalışan linkler bile burada paylaşılınca patlıyor maalesef. Ve bana göre sebebi şu:
Resimde gördüğünüz üzere paylaşılan içerik arama motorlarında açıkça bulunabiliyor.
İçeriğin sahibi de arada bir sorguluyorsa böyle her şey ortada zaten, görüp kapatıyordur.
image.png

Diğer forumlar gibi , içeriğin gizlenebilmesi ve sadece beğeni atanların görebilmesi gibi özellikler gelmeli acilen.
Ben de bu link mevcuttu, diyeceksiniz ki neden paylaşmadın, ahanda tam olarak yukarıdaki mevzu yüzünden.
4-5 aydır sorun olmadı tam bu paylaşımın olduğu gün kapandı, tesadüf mü sizce?
Herkes faydalansın diye paylaşmak istiyorum elbet, fakat en sonunda başa dönüyoruz hem kimse faydalanamıyor hem ben de elimdekinden oluyorum.

Hocam çok haklisiniz bende aynı konuyu başka bir başlıkta değindim ancak linç edildim Malesef bir çok foruma takılan var ordan oraya gezdiği için de patlıyor direk bir çok üye de site yönetimi de açık açık paylaşılsın patlasada hit alınsın i istiyor Malesef bizde karşı değiliz ancak dediğiniz sistem olmazsa ömrü yok konu çöp oluyor bende bu konuda sizi destekliyorum

Patlamış bile. Aylarca çalışan linkler bile burada paylaşılınca patlıyor maalesef. Ve bana göre sebebi şu:
Resimde gördüğünüz üzere paylaşılan içerik arama motorlarında açıkça bulunabiliyor.
İçeriğin sahibi de arada bir sorguluyorsa böyle her şey ortada zaten, görüp kapatıyordur.
image.png

Diğer forumlar gibi , içeriğin gizlenebilmesi ve sadece beğeni atanların görebilmesi gibi özellikler gelmeli acilen.
Ben de bu link mevcuttu, diyeceksiniz ki neden paylaşmadın, ahanda tam olarak yukarıdaki mevzu yüzünden.
4-5 aydır sorun olmadı tam bu paylaşımın olduğu gün kapandı, tesadüf mü sizce?
Herkes faydalansın diye paylaşmak istiyorum elbet, fakat en sonunda başa dönüyoruz hem kimse faydalanamıyor hem ben de elimdekinden oluyorum.
Burası bir forum, isteyen herkes paylaşım yapabilir, ne münasebet "burada paylaşılınca kapandı", "bende vardı da bu yüzden paylaşmadım", paylaşım yapılmasından rahatsız olunan bir forum olur mu? Böyle bencillik olur şey değil.

Çözümü @Akyol basitçe anlatmış, birbirinizi uyarırsanız o kısım Google'da görünmez.

Ayrıca gerçekten 10.000 kişilik bir kapasiteyi doldurabilecek bir kitlemiz olduğunu, sebebin Google aramalarında linklerin gözükmesi olduğunu da sanmıyorum, nereden kaç hit aldık gibi pek çok raporu alabiliyoruz, söylediğiniz şey söz konusu bile değil.

Bunlardan önce M3u Listeleri bu kategori daha da genişletilmeli. Örneğin: Xtream kategorisi, Stb emu kategorisi, M3u listeleri vs. ekstra olarak foruma üyelerin birbiriyle konuşma yapabildiği chatbox gerekiyor bu fikirleri konuya yorum yapmak yerine burada fikirlerini de dile getirmeli.
Burası forum sitesi tekrar altını çizeyim, chat yapmak isteyen birbirine Telegram vererek orada sohbet edebilir, biz yazılanların kaybolduğu, cevap arayanların bulamadığı bir sistem istesek forum kurmaz Telegram grubu yapar ya da Youtube altında yorumlarda konuşurduk, her şeyin sistemli ve kategorilendirilmesinin tek yolu forum, chatbox asla olmayacak.

Bugün çalışan içerikler yarın çalışmıyor bu yüzden çalışmayan içeriklere bir de yorum yazılırsa en üste çıkıyor forumda çöp kutusu kategorisi eksik çalışmayan içerikleri raporlayıp çöp kutusuna atsa yetkililer daha temiz bilgiye erişme fırsatı buluruz.
Kim burada otorite olacak? Kim her gün açılan onlarca konudaki bağlantıları tek tek inceleyip çöpe atacak? Sende çalışmayan bende çalışabiliyor mesela bunu kim ayırt edecek? Temiz bilgi istiyorsanız çöp dediğiniz konulara mesaj atmayın üste çıkmaz çok basit.
Hocam çok haklisiniz bende aynı konuyu başka bir başlıkta değindim ancak linç edildim Malesef bir çok foruma takılan var ordan oraya gezdiği için de patlıyor direk bir çok üye de site yönetimi de açık açık paylaşılsın patlasada hit alınsın i istiyor Malesef bizde karşı değiliz ancak dediğiniz sistem olmazsa ömrü yok konu çöp oluyor bende bu konuda sizi destekliyorum
Linçlediğiniz konuyu paylaşabilir misiniz? 20 tane mesajınız var ne çabuk linçlendiniz? Ben tek tek baktım linçlendiğiniz bir yer göremedim (gözümden kaçmış olabilir).

Biz herhangi bir şey patlasın da hit alalım diye asla düşünmedik, hiç bir zaman da sistemi buna göre kurmadık, eğer kursak forum şu an olduğundan çok daha büyük olurdu, temp mail ile üyeliklerin tamamı yasak, üye olmayan link göremez, eğer derdimiz üye kasmak olsa bunun 100 tane yöntemi var ve bunu yapardık.

İnsanların paylaşım yapabilmesi için bizim elimizden bu kadarı geliyor, bizim yöntemimiz bu, daha iyisini yaparım diyen için, domain almak 20 dolar, forum yazılımı ve hosting de taş çatlasın 100-150 dolar yıllık, yapın arkadaşlar, saydığınız her şeyi de koyun foruma, biz de gelip destekleriz merak etmeyin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri