GOOD PANEL (BAZILARI ÇALIŞMIYOR)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamakta zorluk çekenler için tekrar paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

• combo-g.txt
    16.2 KB · Görüntüleme: 61
Sizde ilk mesajdaki adresleri dosyax.txt olarak düzenlerseniz , insanlar bir gün daha fazla izleyebilir.

Saygılar.

'Herkes Nerede' :)

good panel url böyle uluorta atılırsa taranmaz kapalı ikiside

Arkadaşlar good TV bu kadar Gerçekten güzel mi yani diğer panellerde ne farkı var bunun bir de 1850 lira ne diyorlar bunun sitesine falan nereden ulaşabiliriz zaten kimse m3u atmıyor özelden

Bir de Bunda sadece yayınlar mı var yoksa dizi film platformlar hulu gibi hepsi var mı

İkiside patlamış ve telif gelmiş bile böyle ulu orta paylaşın ki hiç yararlanmayalim elimde üyelik vardı izliyordum onuda patlattiniz şimdi işin yoksa yeni DNS bekle bravo kral

İkiside patlamış ve telif gelmiş bile böyle ulu orta paylaşın ki hiç yararlanmayalim elimde üyelik vardı izliyordum onuda patlattiniz şimdi işin yoksa yeni DNS bekle bravo kral
Özür dilerim ,Parasını verip aldığınız bir üyelikmiydi?

İkisi de açık.
Ayrıca, bu panelleri bu kadar da yüceltmeyin; yaptığınız reklamdan başka bir şey olmuyor ve diğer panelleri değersizleştiriyor.

Edit; Elimde user-pass olmadığı için; bunlar Good mu, değil mi bilmiyorum, varsayarak yazıyorum ama ikisi de açık.

İkisi de açık.
Ayrıca, bu panelleri bu kadar da yüceltmeyin; yaptığınız reklamdan başka bir şey olmuyor ve diğer panelleri değersizleştiriyor.

Aidiyet gelmiş TFF engeli daha onu görmüyorsun heralde kral netini bı resetle öyle dene dilersen kimseyi tanımam yuceltmem ücretsiz izlediğim bir kac panel var dizi vs olarak ne seni ne birini tanırim paylaşım için burdayım.

Aidiyet gelmiş TFF engeli daha onu görmüyorsun heralde kral netini bı resetle öyle dene dilersen kimseyi tanımam yuceltmem ücretsiz izlediğim bir kac panel var dizi vs olarak ne seni ne birini tanırim paylaşım için burdayım.
TFF engeli gldiği zaman'' Patlamış'' olmuyor.

Ayrıca'' Paylaşım için buradayım'' diyorsun ama paylaşıma karşısın; bu da paradox.
Ben de seni tanımam.
Edit; bende hala açık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri