Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Başlıkta yazıyor zaten açıklama yeterli diye düşünüyorumLütfen linklerin üstüne açıklama yazınız. Sadece link atıp bırakmayınız.
Tam tersi arkadaşım asıl kimsede URL yok user pass herkeste varUrl herkeste var arkadaşım sen çalışan user pass verde işe yarasın boş tabanca işe yaramaz
Bende usser pass yok ama genel olarak herkeste var hiç yoktan URL attım herkeste user pass var diyeO zaman bana özelden atsana user pass
Taramadan anlamıyorum hocam ben tarama yapanlar için paylaştım URL leri bi nevi
Yazıya tıklayın lütfen , arama demiştim ben tarama değilTaramadan anlamıyorum hocam ben tarama yapanlar için paylaştım URL leri bi nevi
Aynen hocam biraz pimi başkaları çeksinOrtaya bombayı koydun artık pimi kim çekerse diyon
Yazıya tıklayınca Google arama butonu çıkıyor ne aratacam hocam onu anlamadımYazıya tıklayın lütfen , arama demiştim ben tarama değil![]()
Good panel URL’si nedirYazıya tıklayınca Google arama butonu çıkıyor ne aratacam hocam onu anlamadım
Hocam URL paylaştım ya Google arama butonuna bağlı zaten URL ler
Öyle çıksa milletin ne işi var forumlarda
Üstad forum içerisin de 600 adet tek parça user-pass paylaştım , onun linkini atıyorum .Hocam URL paylaştım ya Google arama butonuna bağlı zaten URL ler
BekliyorumÜstad forum içerisin de 600 adet tek parça user-pass paylaştım , onun linkini atıyorum .