Teriyaking
Üye
- Konular
- 21
Bütçe 9000
tavsiyesi
tavsiyesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
evetDublex dediğiniz tam olarak nedir? Anlayamadım. Çift taraflı yazdırma mı istiyorsunuz?
epson l3252 var bende memmunum ama cıft taraflı otomatik baskısı yok cok baskı alıca elle cevirmek zor oluyorPek çok model var, hız önemli ve yüksek baskı sayısı söz konusu ise mutlaka lazer, çok baskı alınmayacak ama renkli olması da önemliyse tanklı. Her ikisi için de çok fazla alternatif var. Önce bu seçeneklerden hangisi sizin kullanım senaryonuza uygun onu belirlemeniz gerekir.
Ayrıca faks, klasöre tarama, maile tarama gibi ekstra özelliklere ihtiyacınız var mı?
Çift taraflı otomatik baskı veren bir Epson alabilirsiniz o zaman, @Akyol link paylaşmış, oradaki Epsonlardan biri olur.epson l3252 var bende memmunum ama cıft taraflı otomatik baskısı yok cok baskı alıca elle cevirmek zor oluyor
cok model var hangisi sizceÇift taraflı otomatik baskı veren bir Epson alabilirsiniz o zaman, @Akyol link paylaşmış, oradaki Epsonlardan biri olur.
Ben tabii ki otorite değilim ama kendi tecrübelerime göre ben Canon tercih ediyorum. Evde de Canon tanklı kullanıyorum, son zamanlarda ya da güncel modellerdeki durumu bilemiyorum ama özellikle fotoğraf baskısı alıyorum ve pek çok model denedim, Epson, HP, Brother yazıcılar kullandım, Canon'larda daha iyi foto baskısı oluyor gibi geliyor bana.cok model var hangisi sizce
Pek çok model var, hız önemli ve yüksek baskı sayısı söz konusu ise mutlaka lazer, çok baskı alınmayacak ama renkli olması da önemliyse tanklı. Her ikisi için de çok fazla alternatif var. Önce bu seçeneklerden hangisi sizin kullanım senaryonuza uygun onu belirlemeniz gerekir.
Ayrıca faks, klasöre tarama, maile tarama gibi ekstra özelliklere ihtiyacınız var mı?
cok teşetürler reizBen tabii ki otorite değilim ama kendi tecrübelerime göre ben Canon tercih ediyorum. Evde de Canon tanklı kullanıyorum, son zamanlarda ya da güncel modellerdeki durumu bilemiyorum ama özellikle fotoğraf baskısı alıyorum ve pek çok model denedim, Epson, HP, Brother yazıcılar kullandım, Canon'larda daha iyi foto baskısı oluyor gibi geliyor bana.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ben bunu seçerdim ama başka arkadaşların da fikrini almalısınız.
Bildiğim kadarıyla tanklı yazıcılar otomatik çift taraflı yazdırmıyor. Dikkat etmekte ve videolarını izlemekte fayda var. Tanklı yani püskürtmeli yazıcılar lazer yazıcılardan farklıdır. Biraz daha kağıda fazla mürekkep bıraktığı için arkasına yoğun baskıda fon (leke) çıkarabilir. O yüzden benim bu zamana kadar kullandığım tüm püskürtmeli yazıcılar Epson ve Canon dahil tek taraflı yazıyor. Manuel el ile çift taraflı baskı yapıyor. Bu modelde büyük ihtimalle öyledir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu yazıcı nasıl büttceyi biraz zorlarım
Alınır tabii ki ama fiyat farkının nedenini anlamadım.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu yazıcı nasıl büttceyi biraz zorlarım
Benim en az 10 sene önce kullandığım mürekkepli bir Canon yazıcımda otomatik çift taraflı baskı vardıBildiğim kadarıyla tanklı yazıcılar otomatik çift taraflı yazdırmıyor. Dikkat etmekte ve videolarını izlemekte fayda var. Tanklı yani püskürtmeli yazıcılar lazer yazıcılardan farklıdır. Biraz daha kağıda fazla mürekkep bıraktığı için arkasına yoğun baskıda fon (leke) çıkarabilir. O yüzden benim bu zamana kadar kullandığım tüm püskürtmeli yazıcılar Epson ve Canon dahil tek taraflı yazıyor. Manuel el ile çift taraflı baskı yapıyor. Bu modelde büyük ihtimalle öyledir.
Epson EcoTank L4260 yazıcı, kullanıcılar tarafından tasarruflu mürekkep kullanımı, kolay kurulumu ve çift taraflı baskı özelliği ile övgü alıyor. Wi-Fi Direct ve AirPrint özellikleri, cihazın farklı platformlardan rahatlıkla kullanılabilmesini sağlıyor. Ekranlı tasarımı da kullanım kolaylığı sunuyor. Ancak, bazı kullanıcılar yazıcının hızından memnun değil ve kalite ayarlarının zorlayıcı olabileceğini belirtiyor. Genel olarak, ürünün performansı fiyatını karşılıyor ve özellikle öğretmenler için öneriliyor.