IpTv linkleri için apk yaptım

galiba ilk olacak çünkü bunu yapamayabilirim apk konusunda fazla bir bilgim yok :D
Telefondan bir tane yaptım, düzenlemeler ile İngilizce de olsa linklere tek tıkla tarayıcıdaki gibi kendi içerisinde ilerleyip yönlendirme ekranı açılmasını ya da basılı tutunca linki kopyala ya da tarayıcıda aç seçeneği ekledim. Laptopta yapmaya üşendim dersem yeridir;)) Yoksa android studio ile tamamen Türkçe yapılabilirdi sağ tık menüleri.

Ne dersin @patr0n sen yapana kadar kullanılmak üzere paylaşmalı mıyım uygulamayı?

Telefondan bir tane yaptım, düzenlemeler ile İngilizce de olsa linklere tek tıkla tarayıcıdaki gibi kendi içerisinde ilerleyip yönlendirme ekranı açılmasını ya da basılı tutunca linki kopyala ya da tarayıcıda aç seçeneği ekledim. Laptopta yapmaya üşendim dersem yeridir;)) Yoksa android studio ile tamamen Türkçe yapılabilirdi sağ tık menüleri.

Ne dersin @patr0n sen yapana kadar kullanılmak üzere paylaşmalı mıyım uygulamayı?
Hocam ne yalan söyleyim şahsen ben yapmayı düşünmüyorum eğer ki paylaşırsanız indirir kullanırız gerekirse geliştirme vs bakabiliriz :D

Hocam ne yalan söyleyim şahsen ben yapmayı düşünmüyorum eğer ki paylaşırsanız indirir kullanırız gerekirse geliştirme vs bakabiliriz :D
O zaman şimdilik böyle paylaşayım. Üşenmezsek studio ile geliştiririz diyerek sunalım. @Sinetech olmaz derse siler ve uyarır zaten ;))

Full sürüm ama demo gibi düşünebileceğiniz Sinetech Forum uygulamasını indirmek için tıklayın. (30 gün sonra indirme bağlantısı silinir. Gerekirse tekrar yüklenir)

Not: Taramadan geçirmeden kurmayın. Sorumluluk kabul etmiyorum.

Yeni konu olarak başlattığım için mesajı düzenleyip bağlantıyı sildim.

Son düzenleme:
O zaman şimdilik böyle paylaşayım. Üşenmezsek studio ile geliştiririz diyerek sunalım. @Sinetech olmaz derse siler ve uyarır zaten ;))

Full sürüm ama demo gibi düşünebileceğiniz Sinetech Forum uygulamasını indirmek için tıklayın. (30 gün sonra indirme bağlantısı silinir. Gerekirse tekrar yüklenir)

Not: Taramadan geçirmeden kurmayın. Sorumluluk kabul etmiyorum.

👈
ayrı bir konu açarsanız daha fazla kişiye ulaşır hocam aksi takdirde sadece bu konuyu takip edenler görebilecek

ayrı bir konu açarsanız daha fazla kişiye ulaşır hocam aksi takdirde sadece bu konuyu takip edenler görebilecek
Yani Android studio ile sıfırdan yapmış olursak eğer birgün o zaman olabilir. Şimdilik senin "geliştirici patron" sıfatından yararlanıp burada dursun derim. Zaten birileri arama kısmına forum APK falan diye arama yaparsa sonuçlarda çıkar ki umarım arama alanı daha sık kullanılır çünkü o yokmuş gibi davranıp aynı şeylerin başa döndüğü konular açılıyor (Nasıl çaktırmadan manifesto yayınladım ama 🫣)

Yani Android studio ile sıfırdan yapmış olursak eğer birgün o zaman olabilir. Şimdilik senin "geliştirici patron" sıfatından yararlanıp burada dursun derim. Zaten birileri arama kısmına forum APK falan diye arama yaparsa sonuçlarda çıkar ki umarım arama alanı daha sık kullanılır çünkü o yokmuş gibi davranıp aynı şeylerin başa döndüğü konular açılıyor (Nasıl çaktırmadan manifesto yayınladım ama 🫣)
hahaha nasıl isterseniz hocam benim için hiç sorun değil bende indirip kurup deneyeceğim :)

hahaha nasıl isterseniz hocam benim için hiç sorun değil bende indirip kurup deneyeceğim :)
Biz kullanıcıyız ve sahibi var sonuçta buranın o yüzden onlardan izinsiz yapılmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Belki hiç taraftarı değildirler bunun. Zira önce direkt anasayfadan başlanacak şekilde yapmıştım yani sinetech.tr anasayfası ve oradan buraya geçilebiliyordu. Sonra sadece forum için olsun şimdilik diye forumdan açılacak şekilde ayarladım ;) Sen de kur bakalım nasıl kullanışlı olabilir mi görelim 🤟

Biz kullanıcıyız ve sahibi var sonuçta buranın o yüzden onlardan izinsiz yapılmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Belki hiç taraftarı değildirler bunun. Zira önce direkt anasayfadan başlanacak şekilde yapmıştım yani sinetech.tr anasayfası ve oradan buraya geçilebiliyordu. Sonra sadece forum için olsun şimdilik diye forumdan açılacak şekilde ayarladım ;) Sen de kur bakalım nasıl kullanışlı olabilir mi görelim 🤟
benim yaptığım uygulama direkt forumdan başlıyor yönlendirme vs her şey var basılı tutup kopyalama işlemi yapılıyor fakat link kopyalamaya gelince onu yapamıyo :D

benim yaptığım uygulama direkt forumdan başlıyor yönlendirme vs her şey var basılı tutup kopyalama işlemi yapılıyor fakat link kopyalamaya gelince onu yapamıyo :D
Kod sayfasında üste bu kodu ekleyip
Kod:
registerForContextMenu(webView)

Alta bunu ilave edip denesen olur mu acaba?

Kod:
    @Override
    public void onCreateContextMenu(@NonNull ContextMenu menu, @NonNull View v, ContextMenu.ContextMenuInfo menuInfo) {
    super.onCreateContextMenu(menu, v, menuInfo);

String url = null, imageUrl = null;
    WebView.HitTestResult result = ((WebView) v).getHitTestResult();
    switch (result.getType()) {
        case WebView.HitTestResult.SRC_ANCHOR_TYPE:
            url = result.getExtra();
            break;
        case WebView.HitTestResult.IMAGE_TYPE:
            imageUrl = result.getExtra();
            break;
        case WebView.HitTestResult.SRC_IMAGE_ANCHOR_TYPE:
        case WebView.HitTestResult.EMAIL_TYPE:
        case WebView.HitTestResult.UNKNOWN_TYPE:
            Handler handler = new Handler();
            Message message = handler.obtainMessage();
            ((WebView) v).requestFocusNodeHref(message);
            url = message.getData().getString("url");
            if ("".equals(url)) {
                url = null;
            }
            imageUrl = message.getData().getString("src");
            if ("".equals(imageUrl)) {
                imageUrl = null;
            }
            break;
    }
    showLongPressMenu(url, imageUrl);

}

Hem url hem de resimlerin de url adreslerini almaya yarıyor gibi duruyor.

Kod sayfasında üste bu kodu ekleyip
Kod:
registerForContextMenu(webView)

Alta bunu ilave edip denesen olur mu acaba?

Kod:
    @Override
    public void onCreateContextMenu(@NonNull ContextMenu menu, @NonNull View v, ContextMenu.ContextMenuInfo menuInfo) {
    super.onCreateContextMenu(menu, v, menuInfo);

String url = null, imageUrl = null;
    WebView.HitTestResult result = ((WebView) v).getHitTestResult();
    switch (result.getType()) {
        case WebView.HitTestResult.SRC_ANCHOR_TYPE:
            url = result.getExtra();
            break;
        case WebView.HitTestResult.IMAGE_TYPE:
            imageUrl = result.getExtra();
            break;
        case WebView.HitTestResult.SRC_IMAGE_ANCHOR_TYPE:
        case WebView.HitTestResult.EMAIL_TYPE:
        case WebView.HitTestResult.UNKNOWN_TYPE:
            Handler handler = new Handler();
            Message message = handler.obtainMessage();
            ((WebView) v).requestFocusNodeHref(message);
            url = message.getData().getString("url");
            if ("".equals(url)) {
                url = null;
            }
            imageUrl = message.getData().getString("src");
            if ("".equals(imageUrl)) {
                imageUrl = null;
            }
            break;
    }
    showLongPressMenu(url, imageUrl);

}

Hem url hem de resimlerin de url adreslerini almaya yarıyor gibi duruyor.
boş ver hocam önemli değil benim için dedimya ben geliştirmeyi düşünmüyorum seninkini indirdim kurdum sol benim sağ senin ki hocam 😅

Ekli dosyalar

• IMG_20241112_210604.jpg
    IMG_20241112_210604.jpg
    54.3 KB · Görüntüleme: 21
boş ver hocam önemli değil benim için dedimya ben geliştirmeyi düşünmüyorum seninkini indirdim kurdum sol benim sağ senin ki hocam 😅
Ben versiyonu 1.0.0 olarak ayarladım oysa çok değiştirdim ama release 1.0.0 uygun dedim yoksa telefona kurup güncellendiklerimle en az 3.0.1 hak ediyor hahaha ;))

Ben versiyonu 1.0.0 olarak ayarladım oysa çok değiştirdim ama release 1.0.0 uygun dedim yoksa telefona kurup güncellendiklerimle en az 3.0.1 hak ediyor hahaha ;))
hocam farkettiysen gün geçtikte iptv tools adlı programımın sürümü değişiyor beta sürüme indim :D

hocam farkettiysen gün geçtikte iptv tools adlı programımın sürümü değişiyor beta sürüme indim :D
Beta olduysa kullanıma sunulur tabi en azından geliştirmeye yardımı olur kullananların hata, kullanış, performans vb. Burayı kendi GitHub'ın gibi kullanırsın işte ;))

Konuyu görüntüleyenler

Geri