IpTv linkleri için apk yaptım

Var mı çalişan bir tane link
Benim size verdiğim linklerin hepsi çalışıyor konuda da sürüsü ile link mevcut dün geceden beri sadece link soruyosunuz yardımcı oluyoruz inatla link soruyosunuz daha fazla link sormayın cevap vermeyeceğim konudan alın ve anlattığımız şekilde kullanın ya da direkt hazır apk dosyaları mevcut rec tv vb. Onları kullanın. Hayırlı akşamlar.

(y)

yanlış anlamayın bu işlerde biraz acemiyim..yaşımız geçkin...kopyala yaptık diyelim.nereye yapıştıracağız:)

yanlış anlamayın bu işlerde biraz acemiyim..yaşımız geçkin...kopyala yaptık diyelim.nereye yapıştıracağız:)
iptv programı ne kullanıyorsunuz? Hangi cihazda kullanacaksınız?

Edit: Güncellemeye girdi.

Forumda paylaşmış olduğum linkleri bu apk üstünden de paylaşacağım uygulamayı kurmak isteyenler android cep telefonlarına ve box cihazına kurup linkleri kopyalayıp kullanabilir bilgisayar kullananlar direkt forum üstünden linklere ulaşabilirler.

Uygulamada herhangi bir virüs vs. yoktur virüs total sitesinde bulunan virüs apkyı oluştururken imzalamam gerekiyor yani kullanmış olduğum imzadan kaynaklı bakarsanız ki bulunan virüste testkey adlı bi virüs var imza için gerekli keyden kaynaklı.
Edit: Uygulamada 2 adet virüs gözüküyordu sebebini anlatmıştım sorunu çözdüm şimdi kimsenin aklında şüphe kalmasın kullanmak isteyen kullanabilir iyi forumlar.
Edit2: ilk sürümü indirenler silip yerine yeni vermiş olduğum linki indirip kursunlar vt sonucunu altta paylaştım.

Güncelleme Notları
Programı baştan kodlamak zorunda kaldım artık dışarıdan kontrol edebiliyorum yani kullandığım site sunucusu çökse bile otomatik olarak değiştirip linkler aynı şekilde verebiliyorum veya dışarıdan yine değiştirip linkler yerine xtream to m3u link converter yönlendirip uygulamayı o şekilde kullandırabiliyorum sizin yapacağınız tek şey ise her zaman olduğu gibi kullanmak isteyenin indirip kullanması olacak :)
Not: Uygulamayı gece geç saatte yeniden yazdığım için simge vs eklemeyi ve uygulamanın indirme bağlantısı üstünde ki ismi değişmeyi unutmuşum :)

Öncelikle elinize emeğinize sağlık iyiki varsınız, lakin linkleri indirmeden kopyala yapıştır da yapabilmeliyiz bu nedenle indirmeden de kopyala yapıştır opsiyonunu lütfen açık bırakınız teşekkür ederim.

Edit: Güncellemeye girdi.

Forumda paylaşmış olduğum linkleri bu apk üstünden de paylaşacağım uygulamayı kurmak isteyenler android cep telefonlarına ve box cihazına kurup linkleri kopyalayıp kullanabilir bilgisayar kullananlar direkt forum üstünden linklere ulaşabilirler.

Uygulamada herhangi bir virüs vs. yoktur virüs total sitesinde bulunan virüs apkyı oluştururken imzalamam gerekiyor yani kullanmış olduğum imzadan kaynaklı bakarsanız ki bulunan virüste testkey adlı bi virüs var imza için gerekli keyden kaynaklı.
Edit: Uygulamada 2 adet virüs gözüküyordu sebebini anlatmıştım sorunu çözdüm şimdi kimsenin aklında şüphe kalmasın kullanmak isteyen kullanabilir iyi forumlar.
Edit2: ilk sürümü indirenler silip yerine yeni vermiş olduğum linki indirip kursunlar vt sonucunu altta paylaştım.

Güncelleme Notları
Programı baştan kodlamak zorunda kaldım artık dışarıdan kontrol edebiliyorum yani kullandığım site sunucusu çökse bile otomatik olarak değiştirip linkler aynı şekilde verebiliyorum veya dışarıdan yine değiştirip linkler yerine xtream to m3u link converter yönlendirip uygulamayı o şekilde kullandırabiliyorum sizin yapacağınız tek şey ise her zaman olduğu gibi kullanmak isteyenin indirip kullanması olacak :)
Not: Uygulamayı gece geç saatte yeniden yazdığım için simge vs eklemeyi ve uygulamanın indirme bağlantısı üstünde ki ismi değişmeyi unutmuşum :)

Çok teşekkürler yine yazmam lazım cep telefonuna indirmeden yani bilgisayar kullanmadan kopyala yapıştır seçeneğini lütfen açık bırakınız daha doğrusu indirmeden de gerek cepten gerekse de tv boxlardan kopyala yapıştır seçeneği de olmalı. Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim tekrar yazmam lazım. Lütfen cep telefonunuza indirmeden yani bilgisayar kullanmadan kopyala yapıştır seçeneğini açık bırakın. Daha doğrusu hem cep telefonunuzdan hem de TV kutunuzdan indirmeden kopyalayıp yapıştırma seçeneği olmalı. Teşekkür ederim.

Tam olarak neyi indirmeden yapmak istiyorsunuz? Ben telefondan her şeyi indirmeden yapabiliyorum? Anlayamadığım bir yer var sanırım

İndirmeden linkler görülmeli ve Kopyala yapıştır yapıla bilmeli demek istedim

Eğer bu yazdığım yazı gibi burada adresin görünmesini istiyorsanız bunu yapamayız kurallar gereği. fakat yine de birşey indirmiyorsunuz linke tıkladıgınızda açılan pencereden istediğiniz linki kopyalayabiliyorsunuz.

Eğer bu yazdığım yazı gibi burada adresin görünmesini istiyorsanız bunu yapamayız kurallar gereği. fakat yine de birşey indirmiyorsunuz linke tıkladıgınızda açılan pencereden istediğiniz linki kopyalayabiliyorsunuz.
Peki neyse teşekkür ederim.

Peki neyse teşekkür ederim.
Apk indirdikten sonra linkler kopyalanıyo bunda sorun yok ek olarak günlük paylaştığım linkleride indirmeden kopyalamak için konuda günlük güncelleme yapıyorum oradan link alabilirsiniz :)

Screenshot 2024 12 03 14 51 47 418 comfilmizlepatronLinkler

İndirme linki var tıklandığında indiriyor ve kurulum izni istiyor ben herhalde uzayda yaşıyorum yada birileri bu yollarla kötü yazılım yayıyor.
Hocam işim gücüm yok kötü yazılım mı yayacağım şayet böyle bir şey yapacak olsam emin olun burada ki üyelere yapmam malum yaş ortalaması oldukça yüksek ve kandırılmayı hak etmiyosunuz o yüzden sizleri hacklemek gibi niyetim yok olmadı olmayacak rahat olabilirsiniz anlatabiliyorum demi :)

Güvenmek iyidir der atalarımız ama güvenmemek daha iyidir der aynı zamanda bedevi peynir fare kapanında var hem işi gücü yok mu bazı insanların her gün bir şeyler paylaşıyor emek ve zaman harcıyor?

iptv programı ne kullanıyorsunuz? Hangi cihazda kullanacaksınız?
Televizo da tek tek kopyala yapıştır ile idareten hallettim.. patron hocamızın IPTV m3u listesini komple kopyala yapıştır olarak halledemedim ama tek tek kopyalayıp işime yarayanlari açtım..ilginize teşekkürler

Güvenmek iyidir der atalarımız ama güvenmemek daha iyidir der aynı zamanda bedevi peynir fare kapanında var hem işi gücü yok mu bazı insanların her gün bir şeyler paylaşıyor emek ve zaman harcıyor?
Tamam siz indirip kullanmayın benim zaten bi çıkarım yok sıkıntı yok yani keyfiniz nasıl isterse :)

Tık yapma evet yok ama kopyala sorunsuz çalışıyor hocam bu arada bu imza mevzusunu halledeceğim inşallah o zaman öyle bi sorun kalmayacak :)
Üstat Android tv lerde kopyala yapıştır yapabiliyor muyuz, linki indirdim fakat kopyalama olmuyor, tek tek elle mi gireceğiz, teşekkürler.

Konuyu görüntüleyenler

Geri