CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Benim sormak istediğim Patron arkadaşımız yada Nikyok ki arkadaşımız repoların içine Vietnamese reposu içinde bulunan 2 iptv ekelntisini ekleyebilir mi ? Ben tesadüf eseri forumdan bir arkadaşın bahsetmesi sonucu farkına vardım ve 2-3 m3u adresiyle test ettim gayet güzel çalışıyor. Bir çok kişi yabancı repoları incelemiyor ve ipyv eklentilerinin farkında değil. Eğer bu 2 iptv eklentisini kekikdevam ve nikstream içine ekleyebilirseniz çok güzel olur diye düşünüyorum

Bu Vietnamese eklentisinin kısa kodu yada linki var mı

Dediğiniz Vietnamese eklentisini ve içindeki herseyi cloudstream e ekledim ama iptv ler gözükmüyor. Bir ayar mı yapmak lazım?
Vietnamese reposuna tıkladığınızda içinde bulunan IPTV ve Monplayer yükledikten sonra yan kısımlarında ayar bölümü çıkacak tıkladığınızda 2 adet seçenek göreceksiniz 1-add link (yükleyeceğiniz adresler için burayı kullanın) 2-List link (yüklediğiniz adresleri silmek istediğinizde burayı kullanın) Yüklediğiniz adresler ise diğer eklentilerin olduğu yerde görünecek.
123

Vietnamese reposuna tıkladığınızda içinde bulunan IPTV ve Monplayer yükledikten sonra yan kısımlarında ayar bölümü çıkacak tıkladığınızda 2 adet seçenek göreceksiniz 1-add link (yükleyeceğiniz adresler için burayı kullanın) 2-List link (yüklediğiniz adresleri silmek istediğinizde burayı kullanın) Yüklediğiniz adresler ise diğer eklentilerin olduğu yerde görünecek.
Ekli dosyayı görüntüle 5993Ekli dosyayı görüntüle 5994Ekli dosyayı görüntüle 5995
Monplayer çalışmıyor maalesef

Merhaba
Şuan kekikdevam kullanıyorum. Başka stabil çalışan repo var ise paylaşır mısınız ekleyip denemek isterim

Hocalarım acaba mümkünse içine ddizi sitesini ekleyebilirmisiniz? ya da bildiğiniz ekli olan bir uygulama var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 5993Ekli dosyayı görüntüle 5994Ekli dosyayı görüntüle 5995
Teşekkürler

Ben de yabancı forumların önerdiği Cinestream, Kisskh, Sorastream, StreamPlay-Torrent, StremioX ve Superstream eklentilerini kurdum. Altyazı izleyenler ve 4k yayın ve ses sistemi olanlar için alternatif olabilir

@patr0n hocam konu başlığının altına yazdım kusura bakma biraz alakasız olacak
Bildiğiniz üzere ben bir m3u üzerinde uğraşıyorum çok isteyenler olduğu için drive üzerinden URL yapıp paylaştım fakat dosyayı güncelledikçe sürekli silip tekrar yeni URL yapmak istemiyorum benim için bir çözümün var mı ?
Rahatsızlık için tekrardan kusura bakma...

@patr0n hocam konu başlığının altına yazdım kusura bakma biraz alakasız olacak
Bildiğiniz üzere ben bir m3u üzerinde uğraşıyorum çok isteyenler olduğu için drive üzerinden URL yapıp paylaştım fakat dosyayı güncelledikçe sürekli silip tekrar yeni URL yapmak istemiyorum benim için bir çözümün var mı ?
Rahatsızlık için tekrardan kusura bakma...
Estağfurullah dropbox üstünden düzenleme yapın hocam ya da github kullanın.

@CENGİZ HAN

@CENGİZ HAN
Hocam ikisine de baktım daha önceden biraz anlama özürlüsüyüm herhalde githubdan yapmak istiyorum da nasıl olacak biraz yardımcı olursan hesap falan mı açacağım nasıl yapacağım

Drive'da zaten dosya var dosyayı değiştirirsem URL kaybolmayacak mı yani mevcut URL sürekli link yapmak gerekecek aynı linki dosyayı güncellediğim anda herkes de güncellense bu şekilde bir şey düşünüyorum

Hocam ikisine de baktım daha önceden biraz anlama özürlüsüyüm herhalde githubdan yapmak istiyorum da nasıl olacak biraz yardımcı olursan hesap falan mı açacağım nasıl yapacağım
Hocam estağfurullah, github hesabı açıp repo oluşturacaksınız daha sonra oraya oluşturduğunuz m3u dosyasını yükleyip raw bağlantı linkini paylaşacaksınız herkes kullanacak sizde github üstünden direkt düzenleme yapabileceksiniz google üzerinden yardım alın zaten halledersiniz.

Hocam estağfurullah, github hesabı açıp repo oluşturacaksınız daha sonra oraya oluşturduğunuz m3u dosyasını yükleyip raw bağlantı linkini paylaşacaksınız herkes kullanacak sizde github üstünden direkt düzenleme yapabileceksiniz google üzerinden yardım alın zaten halledersiniz.
YouTube'dan halletmeye çalışacağım ilgilendiğiniz için teşekkürler 🤗

Konuyu görüntüleyenler

Geri