14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stbleri bilmiyorum deneyin bakın hocam
Stb emuyu and.tvye kurup sizin verdiklerinizdan bı tanesini yükledim. Kanallarda ki Ses ve görüntü mükemmel. Maç zamanida böyle takılma donma olmadan seyredilirse TV deki bütün APK ve IPTV playerlarini silerim valla.😁

Stb emuyu and.tvye kurup sizin verdiklerinizdan bı tanesini yükledim. Kanallarda ki Ses ve görüntü mükemmel. Maç zamanida böyle takılma donma olmadan seyredilirse TV deki bütün APK ve IPTV playerlarini silerim valla.😁
hocam ben bu linkleri kendim bulmuyorum kendim yazdığım programlarla belirlemiş olduğum sitelerden topluyorum şansa bala ne çıkarsa deneyip paylaşıyorum fakat stbleri hiç denemeden paylaştım açıkçası çalışmasına sevindim :D

Hocam ta ilk paylaşılan linklerden birini kullanıyorum hiçbir maçta tık bile etmedi yağ gibi akıyor maşallah :D

@patr0n 'un patronSpor'unu kullanıyorum ben de. Nasıl güzel seçmişse her seferinde VPN ile açılıyor;)

ben vodafone alt yapısı kullandığım için bende vpn bile gerekmiyor hocam :D
Sana o konuda çok imreniyorum zaten ;)) Kardeşimin yanındayım bir süredir. Ben İzmir'de Superonline fiber kullanıyorum 1000 Mbps buraya geliyorum TTNet VDSL 75 mpbs'e kadar ama 55 zor görüyor ki o da koskoca polis lojmanlarındaki en yüksek hız. 24 bile alamıyor diğerleri tek şansı o olmuş;))
Ama senin gibi vodafone kullandığı için VPN ihtiyacı olmayanların videolarını görünce en son yeni taahhüt verdiğimde keşke Vodafone alsam diyordum ama değişmeyecek gibi de düşünüyorum çünkü binadaki Turkcell kutusundan onun altyapısı ile verecekti yine de.

Yazarken kendi kendimi ikna edip yine yok yere atarlanacakmışım gibi hissettim haha ;)

Ustat her zamanki gibi döktürmüşsün emeklerine sağlık tşk ederim kendi adıma.

Sana o konuda çok imreniyorum zaten ;)) Kardeşimin yanındayım bir süredir. Ben İzmir'de Superonline fiber kullanıyorum 1000 Mbps buraya geliyorum TTNet VDSL 75 mpbs'e kadar ama 55 zor görüyor ki o da koskoca polis lojmanlarındaki en yüksek hız. 24 bile alamıyor diğerleri tek şansı o olmuş;))
Ama senin gibi vodafone kullandığı için VPN ihtiyacı olmayanların videolarını görünce en son yeni taahhüt verdiğimde keşke Vodafone alsam diyordum ama değişmeyecek gibi de düşünüyorum çünkü binadaki Turkcell kutusundan onun altyapısı ile verecekti yine de.

Yazarken kendi kendimi ikna edip yine yok yere atarlanacakmışım gibi hissettim haha ;)
internet hızınız vpn için gayet yeterli hocam bende size internet hızı konusunda imrendim açıkçası :D

internet hızınız vpn için gayet yeterli hocam bende size internet hızı konusunda imrendim açıkçası :D
Mesajını görünce ben de imrenmek istedim neden? Ortak danaya girer gibi basmışım sıfırlara ;)) 100 olacak o senin mesajından sonra birşeylerin yanlış olduğunu fark ettim afedersin 🫣

Mesajını görünce ben de imrenmek istedim neden? Ortak danaya girer gibi basmışım sıfırlara ;)) 100 olacak o senin mesajından sonra birşeylerin yanlış olduğunu fark ettim afedersin 🫣
olur öyle hocam 100 de gayet iyi bir hız :D

merhaba ben de kurmayı denedim ama hiç birini çalıştıramadım rica etsem anlatabilir misiniz?

Merhaba herkese iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini az önce paylaşmadan kontrol ettim , çalışıyor vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya oluşursa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli :)

ραтя0и

11.11.2024_GüncelLinkler
Linkleri gün içinde hem burada verdiğim linkte hem apk içinde güncelliyorum

--> <--
Ekli dosyayı görüntüle 571

GeceLinkler + STB Portal
--> <--
09.11.2024_GüncelLinkler

NewLink

08.11.2024_GüncelLinkler

--------
Güncel Gece Linkler - 8.11.2024
Telefondan bu kadar çözebildim sabah fazlasıyla gelecek hayırlı geceler

--> <--​

Güncel Linkler - 6.11.2024
Gece linkleri karışık türk m3u var mı bilmiyorum
Bu 3 adet m3u türk panel
--> <--

Konuda ki karakter sınırından dolayı link eklemekte zorlanıyorum bu yüzden fazla olan linkleri bu şekilde vereceğim linkler geçen gün paylaşmış olduğum çalışan linkleri de içermekte karma liste yaptım ve taradım çalışanları paylaşıyorum.
Not: Linkleri apk uygulaması üzerinde direkt olarak ekledim kullananlar oradan da alabilirler
Ekli dosyayı görüntüle 474

Yeni Ekstra Linkler - 5.11.2024

Ekli dosyayı görüntüle 459
Ekstra Linkler - 5.11.2024
Uygulamaya drive linki değilde direkt link vereceğim bilginize

Güncel Linkler - 2.11.2024
10 Ekim'den 1 Kasıma kadar paylaşmış olduğum linklerden çalışanları programım ile ayıkladım çalışan linkleri txt olarak paylaşıyorum.

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.
Edit: VT sonucu düzeltildi İpTv linkleri için apk yaptım

Ekli dosyayı görüntüle 318

ραтя0и

Not: Vermiş olduğum linkleri m3u dosyası haline getirmek isterseniz linki tarayıcıya yapıştırıp m3u dosyası olarak indirebilirsiniz

*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
teşekkürler emeğinize sağlık

ben de denedim açılmıyor ama vpn meselesi olabilir, vpn kullanmıyorum
Benim internetim Vodafone altyapısı kullandığı için bende vpn gereği kalmıyor paylaştığım linklerin hepsini kendi kodlamis olduğum yazılım ile kontrol ediyorum çalışanları oto ayıklayıp o şekilde paylaşıyorum o yüzden sizlerde vpn gerekebilir

Benim internetim Vodafone altyapısı kullandığı için bende vpn gereği kalmıyor paylaştığım linklerin hepsini kendi kodlamis olduğum yazılım ile kontrol ediyorum çalışanları oto ayıklayıp o şekilde paylaşıyorum o yüzden sizlerde vpn gerekebilir
Merhabalar patron bey :) yurtdışından katılıyorum yine de vpn kullanmam gerekir mi sormak istiyorum, eğer gerekiyorsa hangi lokasyonu önerirsiniz teşekkürler

Merhabalar patron bey :) yurtdışından katılıyorum yine de vpn kullanmam gerekir mi sormak istiyorum, eğer gerekiyorsa hangi lokasyonu önerirsiniz teşekkürler
Merhaba hocam linkleri deneyerek açıp açmadığına bakabilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri