ibrahimbey
Üye
- Konular
- 2
Teşekkürler elinize sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bende bunlarda calismiyor silip verileri sifirlayip tekrar denedim ama hala calismiyor maalesefGüncelleme
Toplu kanal grubu seçimi yapılırken en az bir kanal kartı seçildiğinde daha öncesinde sadece Seçilen grupları sil butonu görünürken artık en az bir kanal grubu seçilirse ekstra iki buton daha görünecek: Tüm Grupları Seç ve Tüm Seçimleri Kaldır.Böylece tüm kanal grupları tek seferde seçilebilir veya seçili olanlar tek seferde seçimleri iptal edilebilir hale getirilmiştir.Seçili kanal grubu olunca görünüp hiç bir seçim olmayınca kaybolan butonlar eskisi gibi seçime bağlı olarak görünür/kaybolur şekilde devam etmiştir.
@Musty tamam mıdır?![]()
daha dogrusu bunu kanallar icinde yapilabilirse cok guzel olurGüncelleme
Toplu kanal grubu seçimi yapılırken en az bir kanal kartı seçildiğinde daha öncesinde sadece Seçilen grupları sil butonu görünürken artık en az bir kanal grubu seçilirse ekstra iki buton daha görünecek: Tüm Grupları Seç ve Tüm Seçimleri Kaldır.Böylece tüm kanal grupları tek seferde seçilebilir veya seçili olanlar tek seferde seçimleri iptal edilebilir hale getirilmiştir.Seçili kanal grubu olunca görünüp hiç bir seçim olmayınca kaybolan butonlar eskisi gibi seçime bağlı olarak görünür/kaybolur şekilde devam etmiştir.
@Musty tamam mıdır?![]()
Kanal gruplarında çıkmıyor mu bu seçenekler? Şimdi cepten baktım orda bile görünüyorbende bunlarda calismiyor silip verileri sifirlayip tekrar denedim ama hala calismiyor maalesef
Kanallar için de tümünü seç seçeneği mi mevcut sayfadayken yani? Şu anda tek tek seçilebilirken bulunduğun sayfadaki tüm kanalları tek seferde seçebilmek için mi?daha dogrusu bunu kanallar icinde yapilabilirse cok guzel olur
O özelliği gece iptal ettim. Senin listendeki kanal sayısı için sorun olmayabilir ama binlerce kanal olan listeleri tek seferde proxy ile fetch edip yayın kontrolü yapınca düşük sistemli bilgisayarlarda sorun olabilir diye kaldırdım.@Latte abi uygulama da bende suanda yesil kirmizi noktalar cikmiyor artik
İlk seçenek çalışıyor Abi sonradan fark ettimKanal gruplarında çıkmıyor mu bu seçenekler? Şimdi cepten baktım orda bile görünüyor
Kanallar için de tümünü seç seçeneği mi mevcut sayfadayken yani? Şu anda tek tek seçilebilirken bulunduğun sayfadaki tüm kanalları tek seferde seçebilmek için mi?
O özelliği gece iptal ettim. Senin listendeki kanal sayısı için sorun olmayabilir ama binlerce kanal olan listeleri tek seferde proxy ile fetch edip yayın kontrolü yapınca düşük sistemli bilgisayarlarda sorun olabilir diye kaldırdım.
Daha sonra farklı bir şekilde ekleyebilirim.
Belki de tek seferde hepsinin kontrol etmek gibi değil de kanal kartından tıklayınca ilgili kanal URL adresi için yapılabilir.
Televizo ve player olayına gelirsek söylemiştim android ve html oynatıcılar aynı şeyler değil. Birinde direkt kendi içerisinde kurulu bir sistemi çalıştırıyorsun diğerinde tarayıcı destekli sadece kütüphane ile çağrı yaparak kullanıyorsun. Zaten editör iptv player olarak çalışmıyor.
Sadece eğer destekleniyorsa ve URL çalışıyorsa kullanmadan önce görüntü kalitesine, çözünürlüğüne gibi özelliklerine bakabilmek için var. Olduğu kadarı artık)
Kanallar için de toplu seçim eklerim kardeşim sorun değil.İlk seçenek çalışıyor Abi sonradan fark ettim
Ikinci olay evet abi gruplar gibi toplu silme olursa çok güzel olur
Üçüncü olaya da o şey çok iyiydi Abi yani bezer Bir sistem çok iyi olur bence
Player a gelirsek de ekleme olmuyor anladığım kadarıyla doğru mu anladım?
1. **Farklı Formatlar ve Protokoller**: IPTV uygulamaları genellikle M3U, Xtream Codes API gibi özel formatları ve protokolleri destekler. Ancak, HTML oynatıcılar genellikle standart video formatlarını (MP4, WebM gibi) destekler. Bu uyumsuzluk, bazı videoların açılmamasına neden olabilir.
2. **Gömülü DRM Koruması**: Bazı içerikler, telif hakkı koruması için DRM (Dijital Hak Yönetimi) teknolojisi ile korunur. HTML oynatıcılar bu korumayı desteklemeyebilir, ancak IPTV uygulamaları bu tür içerikleri oynatmak için özel olarak tasarlanmış olabilir.
3. **Bağlantı ve Akış Sorunları**: IPTV uygulamaları, doğrudan akış bağlantılarını kullanarak içerik oynatır. Ancak, HTML oynatıcılar genellikle web sayfasındaki diğer öğelerle birlikte çalışır ve bu, bazı videoların düzgün yüklenmesini engelleyebilir.
4. **Reklam ve Güvenlik Engelleri**: HTML oynatıcılar, reklam engelleyiciler veya güvenlik duvarları nedeniyle bazı içerikleri oynatamayabilir. IPTV uygulamaları ise bu tür engelleri aşmak için optimize edilmiş olabilir.
Aşağı yukarı anladım Abi kafana göre takıl o zaman Abi kullanışlı bir Player bulursan eklersin yok diyor isen kalsın abi sorun değilKanallar için de toplu seçim eklerim kardeşim sorun değil.
O senin için kullanışlı bir durummuş demek ki. Yeniden ve belki farklı bir şekilde eklerim. Yeter ki sen iste.
Player içinse değişik bir sürü player ekleyebilirim. Yalnız televizo ile kıyaslarken o her videoyu açıyordu demiştin ama bunun sebebi player değil. Html olarak da neredeyse her video açılır benim projemde de. Çünkü hls.js kaynağı alıp çalıştıran ama arayüzde plyr.js görünüyor oynatıcı olarak. Yani kaynak farklı görünüş farklı oluyor. Her videonun oynatılıp oynatılmaması VPN isteğine göre değişiyor. Eğer engel yoksa coğrafi ya da kimlik doğrulama gibi her video açılır web sitesinde de.
Copilot şöyle açıkladı durumu belki daha açıklayıcı olur:
Yok be Abi bu sefer hepsini sabırla ve gayretli bir şekilde okudum@Memetcandal
İstediğin iki seçeneği de ekledim kardeşim.
Toplu kanal seçimi ve seçilenleri kaldırma özelliğini ekledim.
Ayrıca daha önce ekli olup kaldırdığım yayın sağlığı göstergelerini yine ekledim fakat bazı farklar var.
3 farklı renk olarak ekledim. Direkt erişilebilenler yani tıklar tıklamaz açılanlar için (elbette yaşanılan ülke ve ISS fark ediyor) yeşil renk sembol görünüyor.
Hemen açılmayan yavaş yayılar veya VPN ile erişilebilenler için sarı renk yanıp sönüyor. Hiç erişilemeyenlerde ise kırmızı renk yanıp sönüyor.
Her bir simgenin üzerine mouse ile gidildiğinde durumu açıklar bir ibare görünüyor.
Bazı ipuçları var yalnız. Sarı görünenler yani normalde VPN ile hemen açılabilir olanlar tıklanır tıklanmaz açılmıyorlarsa bile bir müddet bekleyince açılıyor olabilirler. Açıldıklarında video oynatıcı üzerindeki önbellek ve veri aktarım hızları neden sarı renkte olduklarını biraz daha iyi anlatıyor çünkü yeşil olanlarda o değerler daha yüksek oluyor. Bu, neden o kanal kartları üzerinde sarı simge olduğunun da nedenini açıklıyor.
Normalde proxy kullanmadan tüm kanalları test ediyor sistem 5 saniye içerisinde yanıt verenleri yeşile döndürüyor diğerlerine ilgili renklerde simge atıyor. Başarılı sonuç vermeyenleri proxy ile test ediyor ve yanıt durumlarına göre sarı veya kırmızı ile hiç erişilemediği değerini netleştiriyor.
Her sayfa değiştirdiğinde o sayfadaki tüm kanalları baştan kontrol ediyor. O yüzden renkler sarıdan başlayıp yeşile veya kırmızıya dönebilirler kısa süre içerisinde. Yani 1. sayfadan 2 ye ya da başka sayfaya geçersen ve tekrar 1. sayfaya dönersen kontroller baştan yapılacak o sayfadaki kanallar için.
Bir de bazı ekli url adresleri .txt olarak eklenmiş özellikle de film kategorilerindekiler. Onlardan bazıları direkt kırmızı olarak görünse de hemen açılabiliyorlar. Sebebi fetch ederken head ile kontrol ettiğinden ve içeriğe değil başlığına baktığından dolayıdır. O yüzden her kırmızı kesinlikle erişilemiyor anlamına gelmeyebilir.
Sen hepsini okumayacak olsan damad
okuyanlar olursa diye özetle ben elimden geldiğince detaylandırıp bilgilendirmeye çalıştım listelenirken olacaklar konusunda ama yine de kendi kontrollerinizi yapmak ve emin olmak zorundasınız.
Tabi yurtdışında yaşarken bizde VPN isteyen sizde istemeyecek sizde isteyen bizde istemeyecek durumları olduğundan o renkler sizde farklı bizde farklı görünebilir![]()
Ben yeni bir Kanal oluşturdum abi 200 kanal arasında da bulamadım o yüzden kategorisine gittim kanalın o radan yukarıya doğru kaydırmak istedim ama olmuyor kategori içinden Kanallar yukarı aşağı oynamıyorTam olarak ne yapmaya çalışıyorsun?
Kanal düzenlerken grup değiştirmek mi yoksa başka bir şey mi?
Tüm kanallar listesindeyken değil de kategorideyken de kanalları sıralamaktan bahsediyorsun. Tüm kanallar listesindeyken sıralama oluyor da kategori olarak listeleyince kanal sırasını oklarla değiştiremiyorsun. Doğru mu anladım?Ben yeni bir Kanal oluşturdum abi 200 kanal arasında da bulamadım o yüzden kategorisine gittim kanalın o radan yukarıya doğru kaydırmak istedim ama olmuyor kategori içinden Kanallar yukarı aşağı oynamıyor
Evet abi kusura bakma habire rahatsız edip duruyorum seni de hakkını helal etTüm kanallar listesindeyken değil de kategorideyken de kanalları sıralamaktan bahsediyorsun. Tüm kanallar listesindeyken sıralama oluyor da kategori olarak listeleyince kanal sırasını oklarla değiştiremiyorsun. Doğru mu anladım?
Eğer buysa sorun düzenleme yaparım onun için de. Hatırladığım kadarıyla kategori olarak kanalları listeleyince sıra değişmiyordu ama eklerim o özelliği de.
Asla öyle düşünme kardeşim. Benim için zevk bunlar.Evet abi kusura bakma habire rahatsız edip duruyorum seni de hakkını helal et
Sen yinede helal et AbiAsla öyle düşünme kardeşim. Benim için zevk bunlar.![]()