Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 17
Cansın abı bildirim daha iyi bence kanal eklenmeyip silinir ise fark edilmeye bilir diye düşünüyorum kusura bakma seni habire rahatsız ediyorumŞimdi baktım siliniyor. Yani kaç tane kanal grubunu seçip sil dersem hepsindeki kanalları siliyor.
Normalde vardı fakat o zaman aynı iptv uygulamasında olan sorun gibi aynı url adresine ait kanallardaki değişiklikleri hepsine birden yapıyordu o yüzden kanal adları vs ne olursa olsun ister aynı ister farklı değişiklikleri tekil olarak yapsın diye her birini ayrı tuttum. Fakat senin istediğin şey eğer aynı yayın url adresine sahip kanallar varsa onları da göreyim farkında olmadan boş yere listede yer kaplamasınlar ise eğer ona göre bir ayar yapabilirim. Uyarı vermektense direkt olarak o kanalları eleyebilir ve listeden kaldırabiliriz. Ya da senin istediğin gibi yapar liste bilgileri gibi bir seçenek ekleyerek listedeki bu tip durumları rapor gibi gösterebilirim sanırım.
Bunu pek anlayamadım. En alta eklesin demiş fakat zaten en alta ekleniyor diyerek bir de dert yanmışsın) Madem alta eklsin istiyorsun neden yukarı çıkarmak istiyorsun? Ya da ben anlayamadım biraz daha açıklar mısın?